Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#592487 birkanyiiroo Előzmény: #592477

RISK ON!!! ALARM!!!

"...Egyedül a sikeres csődeljárás lehet alkalmas arra, hogy a Társaság referenciáit, a korábbi években felhalmozódott szakmai tapasztalatát továbbhasznosítsa és a csődeljárásban vállalt kötelezettségek teljesítése során sikeres gazdasági és jövedelemtermelő tevékenységet tudjon a továbbiakban is folytatni.

... A hitelezők által vállalt engedmények révén lesz lehetőség a pozitív tőkehelyzet visszaállítására, és ezáltal a törvényes működés feltételrendszerének biztosítására."

#592474 Grizzly Géza Előzmény: #592440

Legalább nincs nagy eladó. Holnapi nap már izgibb lesz,csapkodással vsz... Ha nem, akkor valami megint van,amit majd két hét múlva tudunk meg...

#592426 Kiss Zoltán Előzmény: #592403

Jót egy teoretikus cikk a pf-től,amire a kicsik lecsaptak,ha jól látom 2 nap alatt alig több mint 50

ezer darabbal.Ennyi,ez még nem a megváltás!Vagy rosszul látom?

#592412 exmnbs1 Előzmény: #592375

"Kénes_Dénes: Nyomon vagy, de ez csak a jéghegy csúcsa. J.Gyureszt és a ------ shortos befektetők csapatát segítette a háttérből mellékállásban. Ezekről az Eddie már írt a hírlevelében anno 2011.

Pénteken sikerült feltörni az Eddie embereinek a GVO imformatikai rendszerét végre-valahára. Rögtön ment a fax a Csabronnak, így megtudtuk, hogy Szegedi alezredes rejtőzik e név mögött, eddigi működését, adatait, és aktáit.

Ezen adatokkal tegnap hajnalban már felkerestük a cégtől..........

Monnyuk én személy szerint sajnálom, hogy így végződött, de ilyen ez a bicnic."

#592381 matgab Előzmény: #592377

én olyat nem olvastam tőle -de nem is olvastam végig az összes beírást- ha volt ilyen akkor mea culpa.

Én azt olvastam , amikor 10k-nál 6-7k-t emlegetett, meg most, 500 alatti tartományokban.

#592377 Kissherceg Előzmény: #592342

amiket a kollégáról írtál, mert nem TA alapon jelezte pusztán a vételt, hanem ismeretséggel.... Sok mindenről lemaradtál.

#592375 Kénes_Dénes Előzmény: #592217

Arra fel mert kiszivárgott néhány hír Amerikából. Mr Pataki közbenjárására az E-Star hamarosan be lesz vezetve a nasdaq-ra, ahol rögtön indexkosár tag lesz, 3% lesz a súlya az indexben. Hatalmas tőkéjű index követő alapok kényszerülnek kemény piaci vásárlásokra, az 50$-os árfolyam pikk-pakk itt lesz, de a 60-65$ sem elképzelhetetlen még az idénre. (Ez körübelül 13000-14000 forintos árfolyamnak felel meg.) Ez hozza magával a lakossági vevőket, befektetőket is. A bennfentesek már a második napja akasztják ki erre a könyvet.

Én megpróbáltam már vasárnap éjjel-hétfő hajnalban jelezni a rallit, de a tőzsdepaloda biztonsági őrei elkaptak akció közben, mikor kiírtam volna a közleményt a bét falára. Nem finomkdott, két napot voltam a dutyiban rongálás miatt. Tehát volt sitt...

http://i.imgur.com/v2elTJS.png

Nincs gááááz!