:D
:D
Ez igy kontraproduktív. Ha "kifelé" ír valakik számára, akkor szerintem felesleges, hiszen ők tisztában vannak ezzel. Ha viszont befelé akar hatni, a fórum olvasóira, akkor még inkább felesleges fáradnia, mivel az utóbbi napok ezirányú linkjeit megnyitva és elolvasva éppen az ön által kárhoztatott nézetek erősödnek az elfogulatlan olvasóban. Itt az egyoldalú, kirekesztő hozzáállás már nem, csak egy kulturált, érvekkel alátámasztott vita segíthetne.
nem vita volt, hanem szét offolt több topikot egy héten keresztül...
Kedves Ex! Egyelőre nem szándékozom ide visszatérni. Túl sok a fórumon a neonáci. A tulaj is szélsőjobbos, egyoldalúan nyúlt bele a vitába, bezzeg a pofátlan zsidózás és cigányozás nem zavarja. Nem óhajtom beírásaimmal támogatni a fórumát. Köszönöm az együttműködést az E-Star ügyben. Nagyon remélem, hogy lesittelik a bandát. De ez tényleg politikai döntés lesz. Üdvözlettel Arsene Lupin
"Kénes_Dénes: Nyomon vagy, de ez csak a jéghegy csúcsa. J.Gyureszt és a ------ shortos befektetők csapatát segítette a háttérből mellékállásban. Ezekről az Eddie már írt a hírlevelében anno 2011.
Pénteken sikerült feltörni az Eddie embereinek a GVO imformatikai rendszerét végre-valahára. Rögtön ment a fax a Csabronnak, így megtudtuk, hogy Szegedi alezredes rejtőzik e név mögött, eddigi működését, adatait, és aktáit.
Ezen adatokkal tegnap hajnalban már felkerestük a cégtől..........
Monnyuk én személy szerint sajnálom, hogy így végződött, de ilyen ez a bicnic."
valami hihetőbbet kamuzz, egyébként pedig irány az ügyészség részéről
kevered formerrel
ő miután lebuktatta saját magát pf-en dobatta ki magát
Arsene, ezt gondold újra légy szíves
mindenesetre nekem hiányozni fognak az írésaid
papa! csak nem maga is blogot indít?
hogy mit kell megélnem 10 év ismeret után!
sztem még buxer is rákattanna majd a témára a választások előtt ))))))
egyébként ahogy látom a TF- fórum már megszűnt. ott is megindult a kirekesztés
Nyomon vagy, de ez csak a jéghegy csúcsa. J.Gyureszt és a ------ shortos befektetők csapatát segítette a háttérből mellékállásban. Ezekről az Eddie már írt a hírlevelében anno 2011.
Pénteken sikerült feltörni az Eddie embereinek a GVO imformatikai rendszerét végre-valahára. Rögtön ment a fax a Csabronnak, így megtudtuk, hogy Szegedi alezredes rejtőzik e név mögött, eddigi működését, adatait, és aktáit.
Ezen adatokkal tegnap hajnalban már felkerestük a cégtől..........
Monnyuk én személy szerint sajnálom, hogy így végződött, de ilyen ez a bicnic.
Egyetértek. Én a falra másztam sokszor a hozzászólásaitól,de be kell vallani hogy lényegét tekintve igaza volt ( e-csillaggal kapcsolatban).
A zsidókérdést viszont nagyon egyoldalúan kezelte,ami véleményem szerint sokkal bonyolultabb,minthogy le lehetne rasszistázni valakit,aki negatív véleményt fogalmaz meg velük kapcsolatban,erre tökéletes linkeket találtál (és a lista nem lehet teljes természetesen)...
Az ezekkel kapcsolatos hsz-ek törlése nemcsak joga hanem kötelessége is a főnöknek,hiszen már Matgab személyét is közvetlenül érintették,ami egyértelmű bizonyíték arra hogy indulatból születtek...
Former is hiányolni fogja,hiszen őt tekintette legfőbb/legveszélyesebb ellenségnek/ellenfélnek az ún. "ledumálók" közül
Kedves AL!
Remélem van benned annyi méltóság, hogy nem térsz vissza klónként!
Előttem szóló, nem rád értettem!
A magam részéről sajnálom, hogy így döntött.
A matgab-epizóddal kapcsolatban többen kifejtettük, hogy szerintünk a belinkelt hsz-ei alkalmasak egy kulturált vita lefolytatására valahol az E-Star topikon kívül. Ezzel ön morális alapokon állva nem értett egyet. Most így utólag akkor ide linkelnék én is néhány témát, melyekről szívesen vártam volna az Ön egyenlő mérce szerinti véleményét a "neonáciság" fogalmát körüljárandó:
http://jacks-corner.weebly.com/1/post/2011/08/rasszizmus-s-gylletkelts-az-izraeli-oktatsban.html
http://hvg.hu/vilag/20120524_izrael_idegengyulolet
http://karpatinfo.net/cikk/kulfold/botranyt-okozott-egy-politikai-hirdetes-izraelben
http://hvg.hu/vilag/20090319_ensz-nyilatkozat_antirasszizmus_izrael