Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Előljáróban: Az Eddie m…

#592374 Kénes_Dénes

Előljáróban:

Az Eddie megkért, hogy tájékoztassam a nagyérdeműt, hogy a nem rég lezajlott Eplényi síbuliban NEM vett részt, ugyan is házasember, és mint ilyen már kihagyja az ilyen partikat! Tehát mégegyszer: nem volt ottés nem dürückölt konzumhölgyekkel, mint én meg a Csabron, akik megtehetik!! Tárgyalni volt aznap este!

Re: nincs cím

#592372 Kénes_Dénes Előzmény: #592342

Monnyuk ezzel:

"felesleges itt olyanban gondolkodni, hogy egy ilyen cég helyre fog állni és amiatt lesz többszöröződés."

#592321 prfecó Előzmény: #592279

Nem nagyon hiszek e-Egon elemzésében különösen az E-STAR esetben , hogy Equitas legalább 10 alkalommal nyúlkált bele 40k pakkokkal fordítva adás-vételt sokszor még napon belül is.

Véletlenül mindig SCs. javára voltak , bár ez már Mo-n már nem is számít bennfentes kereskedésnek.

#592319 matgab Előzmény: #592308

Nem azt mondom, hogy nem lehet benne akár egy két-háromszorozódás is valamikor amikor a benfentesek behintenek egy-két jó hírt, (nem feltétlenül 100 forintról, én csak azt mondom, hogy felesleges itt olyanban gondolkodni, hogy egy ilyen cég helyre fog állni és amiatt lesz többszöröződés.

Hathort ismerem (úgy ahogy) és nem rosszindulatú srác, ő hisz a technikai elemzésekben és maga is próbálkozik gyakorol autodidakta módon. És azért írja le az adott rövidtávú helyzetet, mert ő azt olvassa ki a kávézaccból, akarom mondani a vonalakból.

Ha valaki érdemben szólna hozzá az írásaihoz (ne oda húzd a vonalat, hanem lejjebb vagy feljebb) akkor szívesen elmondaná, hogy miért jó ott szerinte, vagy elismerné, hogy másnak igaza van.

De azzal nem lehet vitatkozni, ha azt mondják hülye vagy.

Ő rövid távon gondolkozik, mint majdnem minden technicista. Lehet mire leírja leelemzi, már vége is a helyzetnek.

Na mindegy, végülis mindenki azt hisz a másikról amit akar.

#592317 cédrus Előzmény: #592315

Ezért kérdeztelek azokról a nagy pakkokról, amik állítólag repültek, mert én nem követtem mostanában. Azt láttam, hogy a mostani emelkedést csak kis spekik csinálták, senki más.

#592315 exmnbs1 Előzmény: #592308

amennyiben az egyezségnek nagy esélye lenne szépen betankolhattak volna az öntögetésben és felfúggeszthetnék a kereskedést amint azt tették a kv balhé indulásakor

#592309 exmnbs1 Előzmény: #592305

nagymester, ez nem semmi)))))

hogy áll a játszma?

ment az óvás a bírói testületnek?

#592308 cédrus Előzmény: #592289

Márpedig ha elfogadják az egyezséget, lesz többszörözés a 100 forinthoz képest, úgy gondolom. Szerintem nem fogják. De akkor egy-két hétig senkit nem nagyon érdekelnének az ilyen jellegű fejtegetések, szerintem. Nincs papír, ezt is meg kéne érteni, még intézményi vevő sem kell egy komoly robbanáshoz - azok a nagy pakkok, amiket emlegettek, már semmik, akár 200 forinton számolva mi egy Utilico-pakk? Az első 20 percben megennék a kicsik hírre reggel.

Amúgy felhívnám a figyelmedet rá, hogy mikor Hathort védted tájékozatlanul, aki érdekből és pozícióból jósolgatott már 500-nál többszörözést, akkor nem oktattál arról, ki mivel foglalkozzon.

#592293 exmnbs1 Előzmény: #592289

matgab: "Még ha az elkövetkező 10 évnyi árbevételét hiteltörlesztésre fordítja csak"?!?

nem én írtam

#592292 exmnbs1 Előzmény: #592289

egyetértek

ezt írtam le én is tegnap hogy bármelyik pillanatban elzavarhatják Áfa elköltős ESCOT megváltással vagy anélkül, és akkor Raffi hitel visszafizetés felejtős kapcsiból

#592289 matgab Előzmény: #592288

"Még ha az elkövetkező 10 évnyi árbevételét hiteltörlesztésre fordítja csak"?!?

Ember, ennek a cégnek vége van, mint a botnak!

Önkormányzatok fel fogják mondani egytől egyig a szerződéseket, de legalábbis többet fizetni az életben nem fognak.

Másrészről melyik komoly cég (nagy ipari termelő) engedhetné meg magának azt a kockázatot, hogy olyan cég szolgáltassa neki az áramot, hőt gázt, vagy akármit ami szükséges a termeléséhez, aki a csőd szélén táncol?? És ha holnap mégsincs gáz, akkor mit csinál a gyár??

Minden ilyen szerződésben csődhelyzet esetén a partner azonnali hatállyal felmondhatja a szerződést.

Ki kell mondjuk: ez a cég erre a gigasztikus nagy kopasztásra lett kitalálva, semmi másra. Aki ezt nem ismeri fel és árfolyam sokszorozódásokban reménykedik, annak tényleg nem érdemes a tőzsdével foglalkozni!

#592288 exmnbs1 Előzmény: #592285

nézz rá az elmúlt 10napra összforgalmilag és bejelentésileg

Sandlingnél volt kb 78K-s pakk amit átkötésnek néztek

oti szóráskor detto

az ÁFÁs buli szvsz nem lesz hosszú

bármelyik bedühödött kv-es feldobhatja őket navnál

kell hozzá egy kb okt 27-i közlemény az állami pénzről és egy összesítés a 2012 utáni kv-ek vásárlásokról valamint egy nov 2-i prezentáció amelyben ki akarták dec 9-re fizetni, majd a jan 2-i prezentáció a haladékról, valamint a kv mutyis bejelentés

abból indulj ki hogy az eféle várakozásos cikkekből semmi nem jött be, lásd csődelj elkerülés, kv beteljes bedobás,normál kifizetés stb

arra jó, hogy a kv-eseket még jobben feldühösítsék

mikor az újabb kgy-t kihirdették már ismerhették a szavazati arányokat

a maradék elszórása is a tét nem a lét

ki a fenétől várod a nagy lé betolását? minden nagy szereplő lépett kivéve Soóst és a UTILICO mnyp-t

ők nem tudtak volna erről a csodás esélyről?

#592285 cédrus Előzmény: #592280

Az most nem érdekes, ha végigviszik "cinkelt pakkal", akkor addig óriási emelkedés lesz, mire nem teljesítenék a Raffit. Az a helyzet, hogy ha elfogadják ezt az egyezséget valahogy, akkor mindegy a hosszú táv szerintem, nagyon komoly rally lesz, és ha ezt előre tudják, akkor addig is. Viszont csak kicsik vették meg 100-tól, ez nem infóra ment - ezért kérdeztem, hogy milyen nagy pakkok repültek előtte.

Az áfás történet is meddig tarthat vajon? Még ha el is kaszálják, lehet, hogy a kivizsgálásig többszörözni lehet vele, emiatt érdekel most jobban az egyezség esélye. Aztán lehet, hogy megborítják szépen, mert csak kicsik vannak tényleg, és az megmutatja az irányt.

#592281 exmnbs1 Előzmény: #592217

pf-en a sötétebb beragadtak beszélik fel főleg illetve 1-2 aki belevett, kötésátlag 60K körül a 2 nap

rinyálók akiknek nem jutott valahogy nincsenek

de ott még a utilico és Soós pakk is

#592280 exmnbs1 Előzmény: #592256

szvsz az ÁFA oldalról a nagy terv könnyen elkaszálható

a Raffi oldalról dettó

indulj ki abból hogy miféle fizetési ígéretet teljesítettek mostanában?

ahogy 2012/A-t, 2015/A kamatot nem fizették ki, az ÁFÁt be, valszeg a ESCO Patakhő féle hitelt, egyes szállítókat sem

ugye nem képzeled hogy raffinak időre perkálnának majd az eleve gyanús számaik szerint?

legkésőbb ott vége lesz a dalnak még ha a csődegyezséget egy cinkelt pakkal végig is vernék

ilyen persze nem várható, tekintve Sanling-Makra és OTP kitárat

Soós is elszólta hogy az intézményi kv-esek a másik oldalon állnak

megy a sunnyogás most is mint mióta rosszul megy a szekér

klónok is fedezékbe vonultak és erősen visszavettek