Tedd fel a portfolion. Ott vannak a Pannergy szakértők. :)
Tedd fel a portfolion. Ott vannak a Pannergy szakértők. :)
"2000 magasságában" az árfolyam volt 2000? :) időnek nincs magassága :))
ezekre senki nem ad választ? Mindenki csak hantázni tud?
brókereknek megtetszett az alternatív story
geoterm story olyan szempontból zseniális lenne hogy sok az állami pénz, az eredménybe pedig belejátszik a véletlen, a sok sikeres fúrás jó ralli alkalom lehet elvileg
EX a büki gyógyfürdő is kvázi geotermikus energiát használ fel,és hihetetlenül nyereséges.Érdekes
ők nem mennek tőzsdére!Most már van egy olyan érzésem,hogy a bét-re csak fosztogatni járnak
a "cégek"!
engem arsene és birkanyííroo szövegelemzése meggyőzött
marhaság
olyan embereket azonosítasz vele, ami eleve nevetséges
2000 magasságában is felmerült, Boros Imrével egyetemben
felmerült még Urbáné is utána csak épp nem nyert a Viktor 2006-ban
Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,most,hogy Töröcskei neve felmerült mint lehetséges jegybank elnök.Lehetett még neki részvénye??
az utóbbi időkben elég szép pakkok cseréltek gazdát
és az erste is nemrég pápázott a cégből
az 1200 célár után )))
Szétnézhetnél a pannergy körül is. Ekakit bedöntötted, hátha ezt is sikerül. :-)
exbrókerek vannak itt is dögivel. :-)
ez a buli állami pénzekről és bennfentes kereskedésről szól szvsz
ebben igazad van, túl sokan remélik és nem volt nagy vevő. Ez komoly gond.
Kacsanovát nem láttam, mert azt úgy szokták, hogy egy ideig plusszban van a rv. Ez még csak nullába se jött fel, semmiféle klasszikus tömést nem láttam, egyszerűen csak gondolkodás nélküli öntést.
Nekem a speki pf. 8%-át teszi ki jelenleg, az első limites napon vettem. Hétfőn alsó limiten esetleg dupláznám.
És a maradék esetén a fedezettel mi a helyzet? Nem nagyon látom, ebből hogy szabadul fel kp.
Amúgy jól belemásztam én hülye. Azért tisztán a papírt nézve kissé aggasztó a rengeteg beragadt, itt is van törzsbrigád, sok éves beragadókkal, illetve az, hogy az elmúlt két napban kölcsönkérték az összes E-staros kacsanovát, nem véletlenül nem tudtak ott tömni egy darabot sem, mert itt aztán élő-élettelen ki lett tömködve torokig az elmúlt két napban. Látott valaki nagy vevőt? Mert mikor pl az E-star pattant az elején, akkor 7400-nál intézményi fogta meg, azokat a papírokat nem akarták 2-3 napon belül eladásra fordítani. Mindenesetre remélem jövő héten lesz benne szép felszúrás, csak kissé sokan reméljük.
Nekem 2010 februárjában volt először pannim,akkor dobta be az erste az 1228-as célárfolyamát,mindig az any-val együtt.Akkor még komolyan vettem,ezeket a "célárfolyamokat",de most már tudom,hogy nem más mint kamu!Szerencsére 2010 szeptemberében szabadultam a részvényektől és ettől a vakond cégtől!
Azért a PPLASt-ot transzparenciával vádolni az elég súlyos dolog.
A Mérleg stimmelt az igaz, eleinte az RFV-nél is...
PPLAST-nál is emlékszem néhány dologra ami nem a transzparenciát erősítette: Kulcsár botrány fő eszköze, ha jól emlékszem itt is volt vmi nagy köveelés, mint a PFLAX-nál ami úton útfélen elpárolgott a részvényértékből, valamint a PPLAST messze arról volt híres, hogy az árfolyam mozgása mindig 2-3 nappal megelőzte a nagyhorderejű híreket. Aztán ott volt még a PPLAST szétválás, valamint a Pannunion kilopása a kisrészvényesek zsebéből...
Én örülök is, hogy már nincs a BÉTen..
ez megint egy reklám szöveg
semmitse hiszek ebből természetesen csak azt, hogy a pani elfúrt egy csomó pénzt
ami ebben a szakmának a velejárója
csak nem itt is rv-vel fizettek ezt azt? ))
"A képviselő-testület elfogadta a PannErgy Nyrt. tájékoztatóját a gödöllői geotermikus projektről. Mint a júniusi ülésen elhangzott, az önkormányzat és a PannErgy által alapított Gödöllői Geotermia Zrt. elvégeztette a több mint 2000 méter mélyre fúrt kút környezetében található hévízkészletek feltérképezését. Mint ismert, az első kút fúrása – amit PannErgy finanszírozott – nem hozott eredményt, A társaság megítélése szerint a területen egy visszasajtoló kút nagy valószínűséggel mégis kialakítható.
A termelőkút lehetséges helyének meghatározása alapján megkezdődtek az előkészületeket az engedélyezéshez, és az azt követő fúráshoz.
A Gödöllői Geotermia Zrt. eltökélt szándéka a Gödöllő térségében tervezett geotermikus erőmű megvalósítása, és ez által a gáz alapú fűtés kiváltása. A projekt a környezetbarát geotermikus energiát felhasználva olcsóbbá teheti a város jövőbeni távhőellátását, a gázhoz képest kedvezőbb áron, mérsékelve a város gázfüggőségét is, továbbá évente több mint hatezer tonna széndioxid kibocsátást előzhet meg. Az önkormányzatnak az új kút fúrása sem nem kerül pénzbe, azt is a PannErgy fizeti."
Ez egy nyári cikk, tehát folyik az engedélyezés, ami manapság nem kevés idő.
őstolvajoknál mindig agyonhitelezés és / vagy agyonhígítás volt.
Én egyébként meggyőzhető vagyok, mi több, köszönöm mindenkinek, ha informál olyanról, ami befolyásolhatja a döntéseimet.
Ezért köv. kérdéseim vannak:
1. Ti mit tudtok az eladósodottsági rátáról? (ami estarnál kötvények után ugye 80% körül majd felette volt...)
2. mikor volt hígítás, és mekkora? (ami phylben rendszeres volt apportokkal, és estnél is standard volt, humetről nem is beszélve)
3. Volt-e gyj, ami megbukott pénzügyileg?
4. Mi lehet a cég értéke egy felszámoláskor?
Köszönöm előre is