Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pannergy fórum

Re: nincs cím

#592235 rbbj11 Előzmény: #592226

igazad van, ősidőkben még médiavállalat volt eco, de mire t-kategóriás lett, ami nem 2 perc volt, addigra csak Sziget maradt.

Az árfolyam is úgy fejlődött. Pannergynél pedig azt látom, zuhan mint disznó a jégen, de eközben nem csökken a projektek száma, hanem nő. Transzparenciáról nem is beszélve: én sokat kereskedtem pannonplast-tal, tökéletesen elégedett voltam transzparenciával és nem olyan kisiskolás hamiskártyás gyj-k voltak, mint e-starban. Arról nem is beszélve, hogy sose tapasztaltam olyat, hogy ne hagyta volna jóvá könyvvizsgáló, pláne olyat, hogy mérleg számai nem stimmeltek. Az, hogy estarban egy mérleg egyezést nem hoztak össze, rekord.

Szumma szummarum a jelenlegi infók ismeretében sztem nagyon olcsó a rv. Ha valóban nullához fog tartani, ami miért ne lenne kizárható, annak fundamentális jele kell legyen.

#592232 Pyxis Előzmény: #592226

Egy dolog azért boldogít.

Akármi is történik a miskolci geotermikus projecttel, a város jól járt vele ( a kutakat nem tudják elvinni :D, a vezetékhálózatot sem nagyon.) Hosszú távra alá vannak írva a szerződések, tehát nekem mind1 mi történik ezután :D

#592228 macika Előzmény: #592226

az őstolvajok mint az eco, phyl, humet és az új ifjútitán tolvajok - pl. kreg és trsa a transzparencia oltárán vérzik el... sajna sok mid cap is erősen megkérdőjelezhető ezen a téren, már sok sok éve

neveket nem sorolnék

#592226 matgab Előzmény: #592221

az eco egyetlen projektre épült volna??

Mondok néhány pepegtetést ami az ecoban volt anno:

- Est FM, Cafe csoport, Est taxi, alapból informatikai szoftvercég (ugye mai árfolyamon volt 45.000 forinton is az Eco annak idején amikor IT boom volt), grid (sárga csekkek kiváltása), Neo Rádió, ongo (vagy hogy hívták a zene letöltés projektjüket), no meg a Sziget. most hirtelen más nem jut eszembe, de azért egy projektes vállalkozásnak nehezen nevezném.

És anno az E-star-ról is más volt a véleményünk (transzparens, dinamikusan fejlődő, nagy eredménytermelő stb.stb).

Arra kell vigyázni , hogy a brókerekben akkor lehet bízni, ha ló legel a sírjukon. Ld. Soós Csaba. és a Pannergy ugyanebből a brancsból származik, csak hosszabb távon akarják kivenni a lóvé(da)t. és nem építették fel annyira profin a cégmarketinget.

Ez a véleményem erről a cégről. Részvényárfolyam limes->0

#592221 rbbj11 Előzmény: #592220

eco egyetlen projektre épült, ami a Sziget volt. Hogy lehet ezt összehasonlítani? nem csak ebben, hanem minden másban is különböznek: szektor, cég múltja és előélete, kp-állomány, értékelhető eszközök stb stb

#592220 Zotya32 Előzmény: #592213

ma még az.. majd meglátjuk pár hét múlva... remélem, hogy hülyeség és megcáfol a realitás. :)

#592218 Zotya32 Előzmény: #592201

miért ne lehetne ekaki? eladták a pancsit, azt a lóvét vhogy ki kell tenni magánzsebekbe, nem? ahhoz meg ideális a határidőzés? vmi ilyen volt az ekakinál is, ugye?

vki aki ismeri a story-t összefoglalhatná mi van a cég környékén, mint bennfentes pozíció, határidő, vagy kölcsönadott papírok stb.

#592215 rbbj11 Előzmény: #592209

még azt sem tartom kizártnak, hogy azért dobtak be határidős pozikat, hogy kp-hez jussanak, mert kell egy még be nem jelentett projektre

#592214 rbbj11 Előzmény: #592201

kivételesen egyetértek veled. Én legyőztem már matgab faktort is, akkor egy pepegtető faktor smafu lesz :)

#592213 rbbj11 Előzmény: #592195

össze sem hasonlítható a két cég szvsz

Koala hasonlítgatásai eco-hoz is hajmeresztő

#592212 rbbj11 Előzmény: #592108

én holnapután, ha alsó limiten lesz, esélyes, hogy duplázom a pakkom. Mondjuk pici pakk, szerények a lehetőségeim

#592209 macika Előzmény: #592206

ha jól emlékszem ott melléfúrás esete volt, némi természetvédelmi tiltakozással vegyítve

.

egyébként ha a projekteben bizonyos dolgokat részvényekkel finanszíroznak a továbbiakban is, akkor abból nagy gubanc is lehet megint újra és újra.

#592201 Pyxis Előzmény: #592195

E-star már azért sem lehet, mert itt nincs giga hitel, viszont van egy majdnem kész 22-25 millió eurós beruházás, ami Miskolc város geotermikus energiával történő ellátására épült ki.

Nem beszélve Szentlőrinc, Berekfürdő, Gödöllő (elkezdett) projectekről.

Bár Kádár sofőrjének villájára gondolva amit a NAV nem bír még 43? milliáért sem elárverezni, nem lepődnék már meg semmin.

#592197 macika Előzmény: #592195

én tartom mind a 100 darabot ))

hogy minek vettem fogalmam sincs ))), majd "ráhígítok" 200 darabbal valahol amikor abbamarad a nyomizása és lecsillapodik

de lehet hogy a köv héten lesznek felfele menetek is, mert ekkora esés után sokszor van hogy le fel ugrál a részvény kiszámíthatatlanul

lásd eszar!