Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: törölve

#591969 Klón Előzmény: #591944

Szólítottál Úrnő, hát jövök:-)

Egyelőre nem követem a fejleményeket, még egy pár hétig, nincs miért.írtam régebben, hogy hónapokig tartó huza-vonára számítok.Ez nem változott.

szomorú, ami a részvényesekkel-kötvényesekkel történt.Meg az egész tőkepiacra nézve is káros.

Szerintem Soós sem tapsikol.

Továbbra is tartom, hogy nem kilopás, hanem érthetetlen,buta döntések sorozata vezetett ide.

Én egyébként nem bánnám, ha ezt egy vizsgálat is kimutatná.

#591956 Euroman Előzmény: #591948

Soós+Magyar nemzet???...akkor fityesz közeli??...mert akkor meg lesz mentve, simlicska megveszi magának az ekakit:))

#591948 exmnbs1 Előzmény: #591931

egyébként újabban Dicsák igen visszafogott

olvasgass vissza miket engedett meg magának régebben

mióta a csatornát nem győzték fizetni kb akkor kezdett visszavenni

jött a csúnya bankokra fogni a nyomorukat

anno Soós és former írt egy pár bankellenes cikket a Magyar Nemzetben

dicsák és Soós is mint rézb..... definiálták magukat

#591947 Dicsák Előzmény: #591931

Félelmetes lehetsz, ha mással töretsz :)

Írni mindent lehet, pl. olyat is hogy fogtam már pisztolyt emberre, aztán igaz-e vagy sem, csak az írója tudja :)

#591939 exmnbs1 Előzmény: #591932

dicsak értesített még augusztusban egy kéretlen privátban hogy a cégnek aznap mikor megugrott az árfolyam folyósított a BWZ

előtte pedig arról hogy gebasz van, mert a lengyel it tag keresztbe tett és Csabika nem tudja kiben is bízhat

kinek voltak vajh eféle infoi???

sok e-star infot nem hiszek el, de szvsz igazat állított

#591937 Arsene Lupin Előzmény: #591932

Néhány pofon után a teljes hálózat adatai ismertek lesznek.

Jobban járnának a sittel az érintettek. Itt már akkora magánpénzek égtek el, amit nem szoktak bosszú nélkül hagyni.

#591932 prfecó Előzmény: #591931

ja és ugye csabron és többi lakcíme ismert

Mr. Pataki meg USA nem szeret belekeveredni szaros pénzügyi csalásokba( holmi havi 250.000Ft -ért)

#591931 prfecó Előzmény: #591917

Engem viszont ismerhetsz.

Én már eltörettem egy- két kezet -,ábat , ha nem ment békésen . Ne bosszantsd Ex-emet :-))

#591922 Camilla2 Előzmény: #591907

Az lehet,de nem tudom a kopasz az estben kapott-e valaha is pár pofont,szerintem nem ,de azt tudjuk,ott is benne volt pár bennfentes még a szdsz-ből ! Ki fog utána menni ? a kicsik ? , ugyan.. a nagyok meg itt is jól jártak ...

#591907 Arsene Lupin Előzmény: #591904

Az érintettek jobban járnának a sittel, mint annak elmaradása esetén a törvénytelen, de nem kizárható privát elégtételekkel.