reggel még akartam venni a mai alsó limiten, de meggondoltam magam... majd 300-nál, ha netán hasonló a kép, akkor inkább 200 és 100 lesz vételi pont.
reggel még akartam venni a mai alsó limiten, de meggondoltam magam... majd 300-nál, ha netán hasonló a kép, akkor inkább 200 és 100 lesz vételi pont.
Külön biztatóak a kamupufferek nagyban, hogy még tudjanak tömni
300 környékén újra veszek
milyen mutyi megy itt is a könyvben, hol van 20k vevő 410-en, majd kiáll, öntés, és eladó lesz 410-en...
sztem 300-350 körül már megéri fundásan is
kérdés mennyit akarnak még zárni a mutyerás hatissok
tényleg az is elég mutyiládás bennfentes kitudja mit csinálnak.. (((
nagy az esély rá
amíg limiten pihen, addig öntenek egy kis synergont is
ma is alsó limit lesz.. kérdés, hogy egyből beáll vagy még pattan onnan pár ft-ra.
ott a gond hogy ez is pepe egyik sztár papírja )))
lassan olyan lesz mint marsika ))
kincsem te legközelebb kiemelt tag leszel a stoky cs.a. talin ))
a 2. legforgalmasabb papír... a 12 millióval... szégyen a bét
Ezen a szerencsétlen pépörön már tényleg csak a klónok segíthetnek. Kutyafuttában kidolgoztam a kezdő stratégiát(ami egyben a végső is)!
Nem túl szofisztikált ugyan(nem kell fikázni), de mivel kedves vezetőnk is előszeretettel alkalmazza a Magyar gazdaság fellendítésének elősegítése érdekében(mondhatni ez az egyetlen, és ennél fogva a leghatásosabb titkos fegyvere) , néha-néha még azt a bizonyos Magyar darazsat (Vespa Hungarica) is így próbálja repülésre ösztönözni, tehát minden bizonnyal itt is segíteni fog!
Múkodj!!
(a plagizálásért mind a kedves vezető, mind a magam nevében elnézést kérek)
439-re bevillantottak egy 50k-s pakkot az eladóira az előbb.
https://www.kbcequitas.hu/elemzes/l/aGIpCwpXPRYMzmzQiV5OlmJ4cCSfsbUM/111242642/
"Több, mint egy éves bázisból tört le, hatalmas eséssel, mindenkori mélypontra. Támasz nincs, az 560 feletti bázis természetesen ellenállás."