aha, Makra meg tök hülye és eladta.....
mert azért sejted hogy a csöves az csak a bábuja
aha, Makra meg tök hülye és eladta.....
mert azért sejted hogy a csöves az csak a bábuja
nem így lesz
nagypofájú klónokból egy sem sunnyog erre
a 130 ft-os 70-100k-s kötések zárás előtt 5 perccel az mi volt? azt ne mondd, hogy a kicsik cuppantak rá?? ezt vkik már tudták, hogy meg van a többség, és megvették a bristoli csövestől az ott parkoltatott papírokat.
lelépett a makrasandling
nem tudták mind a kicsikre borítani és ezért próbálták egy részét átkötésnek álcázni
láttuk ezt már aegon és otp kiszáűlláskor is
Egon elemzés borítással ATL-ről
én a linkekre reagáltam, és ez alapján semmiféle neonáci def.-t nem tehetek, még ha akarnék semmi. Persze ettől még Ön személyesen más következtetésre juthat, de az csak feltételezés, nem egyetemes megállapítás.
Már sokadjára olvasom ezt a szöveget és a linkeket Öntől, ami önmagában cáfolja, hogy szelektíven ezt törli bárki.
aki 10k környékén az ki lett fosztva, de aki 100-200 körül, az nagyon jól is járhat...
beszedtek 10 milliárdot, csak nem gondolod, hogy hagyni fogják, hogy azt nekik nagyrészt vissza is kelljen fizetni?? arra ment ki az egész ügyeskedés, hogy többségben legyenek, és leszavazzák a kötvényeseket. Az ügy lezárva, ők buktak egy valag lóvét, Csabikák meg nyertek, és aki a cs.a ellenére vásárolt részvényt az is nyert. a Cég megy tovább, max nem lesz többet 10k felett.
Kötvényes és részvényes egyaránt ki van fosztva. Ganajtúrás és hülyítés folyik.
Ne akarjon már egy mocskos neonácit kimosni a sz*rából!
És ha annyira büszke a nézeteire, miért törli a linkeket?
január 9-én 18k állt bent 250 ft-on... igaz, akkor még 185 ft körül volt az árfolyam.
nyitó felső limit
tegnap eladtam... pedig 400 db 2000 ft-on már szép összeget ért volna a befektetett értékhez képest. a cikkben szépen összefoglalják a lehetőségeket, gyanítom, hogy napokig limites fel jön, beszállási lehetőség nélkül.
lehet. Mégis nekem elveimmel ellenkezik, hogy egy csődös cég rv-eibe belepiszkáljak
vagy felduma, de vszínű tudnak is vmit... a 130 ft-os óriáskötések sem véletlen voltak... ez ma is kiakad
ui.: gyanítom, hogy szükség lesz jó ügyvédekre, csak sajnos nem Csabikának... amekkora mutyi ment itt az elmúlt hetekben, esélyes, hogy ők a vezetőség van nyerő helyzetben.
sőt, itt van az idézett linkekből: "Azt sem mondtam, hogy Hitlerrel mindenben egyetértek és vakon követném, legfeljebb azt, hogy sok dolgot én is úgy látok, ahogy az tő annak idején megírta (előre is szólok, mielőtt erre rácsapna valaki, itt nem a média által agyonfetisizált zsidókérdést értem, nagyon sok mindent írt még, csak azt tudatosan elhallgatják"
"A folytatás tehát kétesélyes:
1., ha a menedzsment kerül szavazati többségbe, nem lesz tőkeemelés, ekkor a részvények becsült fair értéke a jelenlegi árfolyam többszöröse lenne;
2., ellenkező esetben viszont akár 50 millió új részvény kibocsátására is sor kerülhet, ami pesszimista szcenáriónkban a jelenleginél valamivel alacsonyabb, 90 forint körüli becsült részvényértéket ad. "
a végén még újra 1000 ft lesz... :)
"Nagy izgalmakat tartogathat tehát a február elejére összehívott hitelezői tárgyalás az E-Starnál, az erőviszonyok kezdenek kiegyenlítődni, jelen állás szerint - a korábbiakkal ellentétben - az is elképzelhető, hogy a menedzsment szerez szavazati többséget. Ebben az esetben a kötvényesek vélhetően minden szalmaszálba kapaszkodni fognak, jogi úton meglátásunk szerint két esetben merülhetnek fel aggályok, az egyik az E-Star ESCO kötvényeinek eladása, a másik pedig a vállalatközi hitelek felduzzasztása.
Bármelyik kimenetel is valósul meg, az E-Star részvényekben lefelé már limitált lehet a tér, a tőkeemelés esetleges elmaradása esetén viszont az árfolyam akár a mostani sokszorosára emelkedhet. Azok a befektetők azonban, akik a papírok emelkedésére játszanak, az alacsony forgalom mellett azzal a potenciális akadállyal szembesülhetnek, hogy jelentősebb vételi érdeklődés esetén a papírok már a kereskedés kezdetekor kiakadnak, így lényegében nem tudnak belőle vásárolni. "
most már én is elolvastam a linkeket....
Lupin, a definíciója szerint lehet, az egész fórum neonáci. :) Sőt, a történelem könyvek is! Ugyanis nem nagyon olvastam még olyat, hogy ne lett volna Hitler egy ügyes politikus (és kiváló szónok) és arról sem tudok, hogy a nácik gazdasági programja nem volt sikeres. Mi több, a legtöbb tömeggyilkos ötlet sem tőle származik, hanem Göbbels és tsaitól.
Kérek mindenkit tisztelettel álljon mai naptól az E-STAR "csa" nevü ticker-hez.
Magyarországon - BÉT -en - sikerült precedens teremteni , ráadásul az A kategóriában.
Ez mondjuk a BÉT és PSZÁF közös gyümölcse miután roppant szakmai és felelősséggel végzik munkájukat .
Ráadásul minden a törvényeknek megfelelő, szerintük.
Egy egyszerű bróker - Soós és egy ötletgazda Makra - 450 fős , 400.000 Ft -os átlagfizetésű állami szervezetből és Európa egyik legnagyobb tőzsde szolgáltatójából sikerült bohócot csinálni.
A tegnapi bőséges off-topik felhozatalból a topikgazda megint csak a rasszizmusára és Hitler iránti rajongására utaló bejegyzéseket törölte. Vajon miért? A mocskától nem fog tudni ilyen könnyen megszabadulni.
Gondolom, hogy neonáci téziseit csatolta a CV-jéhez. A nemzetközi cégeknél nagy szükség lehet a neonácikra.
http://forum.portfolio.hu/print.php?t=4429 (#22)