Igen, csak a kicsik vették és ki tudja még mekkora az eladandó pakk. Lefelé semmi támpont nincs. Forgalmat kell majd figyelni, hol veszik meg az esést. Holnapra 421-re tettem be vételt pecára, de még megálmodom.:D
Igen, csak a kicsik vették és ki tudja még mekkora az eladandó pakk. Lefelé semmi támpont nincs. Forgalmat kell majd figyelni, hol veszik meg az esést. Holnapra 421-re tettem be vételt pecára, de még megálmodom.:D
500 ill. 463-as vételek máról... vajon holnap 500-on elmegy??? vagy vegyek hozzá 394-en újabb 190 db-ot, hogy aztán majd 300 alatt újabb 400 darabbal bővítsem??
majd 200-nál újra veszünk, utána meg majd 50-nél, a névérték-variálás előtt :))
Nem tudom, ilyen agresszív adás ott csak likvidálásnál volt, vagy ha külföldi alap szállt ki.
Vagy likvidálás, vagy bennfentes kereskedés"jó hírre", vagy külföldi alap, szerintem. Te vagy a nagy medve, Neked kéne látni a könyvből:)
Mindenesetre a nagy eladó, és rengeteg kicsi vevő kiválóan mutat:(
nekem csak az fontos, hogy állandóan esés után begyorsuló szakaszt látok, ahol a forgalom megöli a trendet.
És itt funda sokkal inkább rendben van, mint ekakinál. Az igaz, h. a brókeres vezetés rossz ómen.
De ez a vezetés nagyon jól vitte pannonplastot is
Almát nézted Maci? Kapol majd a blogostól))
bristoli csövesen? ))
itt is voltak szép nagy pakolások az utóbbi időkben
E-starban számtalanszor adtak ott nagy tételeket, és mivel az Alap épp 10% felett volt, látszott pár nappal később, hogy nem ők adták. Egyébként is az a gyanúm, hogy másik cégeken keresztül adnának.
mondjuk elég veszélyes területen próbálnak meg értéket elhelyezni a földben... lehet amit nappal letettek, azt reggelre eltették a helyi norvégok, aztán mára fogyott el pénz, a cső, a türelem. jöhet a fa. :)
Fornit szerint az avasiak gyűjtik a csöveket... Én már nem nyúlok olyan cégbe amelyik "befűtéssel" foglalkozik :)
Majd holnapután megtudjuk miért adtak el (bennfentesek?)
ekakival majd találkozik
lézer előszobájában )))
na "cs.á."
)))))
Fogjátok már fel, hogy az OTP Bróker nem egyenlő az Alapkezelővel. Fogalmam sincs, melyik adja, de gondolom a Bróker, és azt azonosítjátok kapásból.
ha a cs.a nem tetszik, legyen f.a. ez ma a trendi a bét-en... :)
ha csak ennyi a hír, akkor kiváló vételi lehetőség, kösz az infót.
Más vki tud még vmi katasztrófa hírről?
milyen csa???? Nyereséges a cég, egyre több projekttel, az égvilágon semmi ok rá, hogy ne vegyen az ember. Eddig a syni húzta le pü-i soron, most már az is csak felfelé viszi majd.
OTP-t pedig már e-starnál láttuk, micsoda mesterek: drágán vesznek, olcsón adnak el. Ilyenek