Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: törölve

#590100 Grizzly Géza Előzmény: #590097

:) Igazad van,nekem is egy cégről kellene írnom amely : "komplex energiahatékonyság javító projekteket megvalósító alternatív energiavállalat, amely hagyományos és megújuló energiaforrások optimális alkalmazásával, technológia- és beszállító-független módon, saját finanszírozással le is bonyolítja a fejlesztéseket."

Mindenki boldog,a lakosság kevesebbet fizet,kevesebb energia fogy,a környezetbe kevesebb szennyező anyag kerül és még nyereséges is a cég :)

Ehelyett ilyesmik vágnak a témába:tolvajrészvény, bűnözés, kés-pisztoly,baseball-ütő,átb@szás,milliárdok eltüntetése,shortolás,lófejek,klónfejek,sztárügyvéd stb...

#590097 nemértem Előzmény: #590090

Sajnos a mostani éra pont ezt az alantas érzést erősíti a rossz példa mutatásával.

nekem szabad, neked nem .

" Én ellopom Ali tehenét, az becsületes vagyonszerzés, Ali lopja tőlem, aljas tolvaj"

Fidesz és hívei nemzet jellem rontó ars poeticája

Egyébként tényleg nem helyes eltérni a ' névadó' témától, viszont teljesen bevett szokás.

#590096 Grizzly Géza Előzmény: #590072

Nem hiszek abban,hogy az ilyen emberek elnyerik a méltó büntetésüket. Milliárdosként nem vonatkoznak rájuk a törvények,pontosabban vonatkoznak csak nem úgy funkcionálnak az állami szervek,mint egy átlagember esetében (ne legyen igazam). Grat a kitartásodhoz és kisbefektetők melletti kiállásodhoz.

Pár nehézfiút biztos kifizetnek,mert az erőtől fosnak,márpedig a molotov koktéltól és a késtől-pisztolytól biztos besz@rnak. Egyszerűbb pár gengsztert kifizetni,mint egy hadsereget fenttartani..

#590072 prfecó Előzmény: #590055

mindenkit megkérek itt az E-STAR-ral foglalkozzon

egyébként ugy érzem január 28-án Soós csaba és Határkő által nyílvánosságra hozandó dolgok , megint nem fogják az igazság minden kontaktusát kifejteni.

Lassan állítom össze a büntető feljelentést ismeretlen tettes ellen.

De lehet , h. Csabika jobban bünhöthet saját maga által.

A nehéz fiuk nem felejtik el a tuti befektetésük buktáját. Lófej nem a patakparton az ágyban lesz napokon belül.......

törölve

#590057 Arsene Lupin Előzmény: #590055

Ha a Sport topikban tudott oda nem illő módon szemérmetlenül zsidózni, akkor elég pofátlan dolog itt moderálni.

Ezt is moderálhatja, kétszínű alak.

#590055 matgab Előzmény: #590047

azért vagy moderálva, mert az Estar-hoz semmi köze annak amit írsz, de ha Politikai topikba írod, akkor tőlem 25-ször is beírhatod... egy -egy elhajlással semmi gond, de ha elmegy más irányba az egész beszélgetés, akkor az off...

törölve

#590047 nemértem Előzmény: #590037

Szüleink azt mondták anno, nem teljesítesz, csak követelőzöl, el lehet menni hazulról, és lehet másképpen élni. Közben imádtak bennünket.

Nagyon szomorú, és veszélyes, hogy valós vagy elvtelen vakságból ezt félre lehet magyarázni.

törölve

#590037 nemértem Előzmény: #590035

Nagyon faroknak kell lenni ahhoz, hogy ezt valaki sértésnek élje meg. Szüleink azt mondták anno, nem teljesítesz, csak követelőzöl, el lehet menni hazulról, és lehet másképpen élni. Közben imádtak bennünket. Tényleg 10- es iq nem elég ehhez?!

Szarok a fletora, elmúlt, de az idióták itt vannak köztünk. Aggasztó.

törölve

#590036 rbbj11 Előzmény: #590034

halkan megjegyzem, h. tudtommal te is ennek a "furcsa kis népnek" a furcsa tagja vagy:)))

törölve

#590035 rbbj11 Előzmény: #590034

az egészen más. Keversz mindent össze-vissza. Ha ezt egy vezető politikus mondja, akinek épp az a feladata és kapott hozzá demokratikus felhatalmazást is, hogy jobbá tegye az országot, és épp ezt megakadályozza, akkor persze, hogy bicskanyitogató kijelentés.

De kettőnk közt, mikor privát ember egy másik privát csoportnak siránkozik, akiknek nincs felhatalmazásuk, sem semmi más, hogy érdemben tegyenek vmit, na ebben az esetben csak nyafogás és szokásos sírás-rívás amit csinálsz, és ezt kezelni kell, és az egyik legjobb, ha azzal a mondattal rövidre zárom.

törölve

#590034 nemértem Előzmény: #590027

A Fletora ezen a gondolat menet mentén kb. 1 millió agyatlant lehetett ráuszítani. Nála bezzeg nem volt érv, hogy adta magát az " el lehet menni' Furcsa kis nép ez.

Re: nincs cím

#590027 rbbj11 Előzmény: #590022

adta magát, nem kell hozzá magas színvonal. ;) Hasonló szövegelésre szted mit érdemes reagálni?

#590026 nemértem Előzmény: #590025

Ez igaz. Viszont sakkozni is lehet magammal, csak arra kell vigyázni, hogy gyengébb legyen az ellenfél...

#590022 nemértem Előzmény: #590017

Fogadásokat kötöttem magammal, hogy lesz olyan magas színvonalú aki olyasmit ír, hogy akkor menj. Nyertem, bár úriember biztosra nem fogad.

#590021 macika Előzmény: #590020

csak mert az ekakival nem nevezett

miért nem?

re atombiztos kezekben van a papír )))