Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#590014 matgab Előzmény: #590013

Aki tudott a xaros palacsintáról az be volt vonva, hidd el.

Sztem pont a repcsisek nem kaptak semmit, de mivel politikailag is meg van támogatva az Estar, ezért a concorde sem írhatta le a helyzetet, meg kellett elégedniük azzal, hogy a külföldi ügyfeleiknek azonnali eladást javasolhattak.

Akik ezen az ügyön tuti nyertek:

Soós, Kassai, az OTP, és az önkormányzatok, akik szépen fizetgettek , majd hirtelen abbahagyták egy szóra és megtámadták a szerződéseket, és Makra és az EETEK korábbi tulajdonosai , vezetősége.

Pontosan tudták hogyan kell felfújni egy céget, és ebből nyerni és utána egy pillanat alatt kidurrantani egy lufit és az esésből is nyerni. Ráadásul egyszerre mozogtak mindannyian, mi kisbüfik (részvényes, kötvényes) és néhány bepalizott nyugdíjalap és esetleg néhány bank, aki nem látja majd viszont a hitelét, azokat meg bexopatták, mint a torkos bocit.

Most már csak utódvédharcok vannak, terelgetik szép rendezettt módon csődbe a céget és már alig várják, hogy a felszámoló ráüsse a pecsétet, hogy felszámolva. Persze Csabika még néhány tízmillát ebből is kiszedhet néhány fals hírrel, amire előtte persze felveszi a bennfentes pozikat (persze véletlenül sem a saját nevén, ne legyünk naívak), csak azért, hogy ez időszak alatt se maradjon aprópénz nélkül.

Nem lesz itt semmilyen számonkérés, ez az egész politikailag is gyönyörűen meg volt támogatva, nyilatkozhat bárki bármit, a tettek beszélnek és azok azt mondják, hogy összehangoltan léptek.

Mire itt bárki külsős bármit észrevett, addigra az árfolyam lement már 12430-ról 6000-re. 3000 alatt meg mondjuk már egyértelmű volt a játék, le is írtam anno, onnantól fogva aki vett (hosszú távra), az menjen inkább kaszinóba a pénzével, vagy ajánlja fel jótékony célokra.

#590013 Grizzly Géza Előzmény: #590004

Annyi azért nem vsz. Sokan tudtak a szaros palacsintákról,Kassai,a másik jelölt,aki le is lépett amikor meglátta a helyzetet stb. Rengetegen shortolhatták cserébe pl hogy az alapkezelőjük tavaly év elején "megmentette" a céget,de ez csak egy tipp. Repcsisek stb. Sokfelé ment a zsé,ez kellett hogy kuss legyen és mindenki sütögethesse a pecsenyéjét a minden szinten beetetett kicsik kárára...

Milyen mókás lenne, vala…

#590012 nemértem

Milyen mókás lenne, valaki kamuból 3 x beírná, hogy venni kell, aztán hetekig idejárna röhögni, hogy görcsölnének ellene napi 20 órában.

Bukáson ennyit kéjelegni , fontoskodni, okoskodni ...

Amennyiben ez a nép , akkor el kell innen vándorolni a jóval jobb indulatú pápuák földjére.

#590011 Fornit Előzmény: #590009

Még talán be lehet kerülni. Hátha van klónfelvétel :))

A régiek nagyon eltüntek.

#590009 prfecó Előzmény: #590004

hátinkább matgab scenarariot tartom valószinünek

legfeljebb egy fő 15 milliárd ......a többi a kicsiké

bár egy kicsit törpe lehetnék ott :-))

#590005 Camilla2 Előzmény: #590004

Igy van,ha ezt megtenné,valószinű azonnal eljárás is indulna ellene,ezt nem engedheti meg.Ha meg szépen csődbe megy,kitárja karjait,ő mindent megtett a cég megmentéséért,ennyi volt.

#590004 matgab Előzmény: #590002

kézben akarja tartani a papírokat, hogy mindvégig a kezében legyen a döntés, hogy mely papírok kerülnek a darálóba és melyek a nyilvánosságra.

Ha eladná a céget, akkor abban a pillanatban elvesztené a kontrollt efelett.

Pedig ez sokat jelenthet ebben a helyzetben.

A milliárdok megvannak már ne izgulj és ha ügyesek voltak akkor az inkább fejenként volt egy 10-es...

#590002 Zotya32 Előzmény: #590001

álom, könnyen lehet. csak hangosan gondolkodtam. Ha csőd a vége, akkor minek trükköznek még a részvényekkel, kötvényekkel?? hagynám a faxba az egészet és már rég vhol a világ másik végén élnék, ahol nincs kiadatás hazánk felé.. lexarnám eplényt, a kötvényeseket, a bristoli csövest, mindent, hisz bezsebeltem 10 milliárdot.

#590000 Zotya32 Előzmény: #589998

lesz egy huszárvágás, jön vki aki átveszi a céget, rendezi a kötvényeseket.. Csaba bá-t elküldik vhová messzire, többet magyarországra nem jöhet vissza.

vminek lennie kell, mert csak egy szimpla "felszámolásért", vagy giganyomtatásért ekkora hókuszpókot nem csinálnának...

kötvénypakk vétel, részvények vétele v. átkötése, csöves otc-s biznic...

#589998 exmnbs1 Előzmény: #589988

ez a Sandling story is büdös

Makra átadta bristoli csövesnek a pakkot mégis ő szavazott vele holott jelentette hogy közvetett részesedése sincs

látta valaki a kgy-ken a letétit róla?

nem furcsa hogy most száll ki a csöves a buliból?

Re: törölve

#589997 Camilla2 Előzmény: #589995

Igy van,bevettem a dumát,nincs mit szépiteni,neki hittem nem nektek,tanulópénz volt,azóta nincs fel le duma !Vettem ,hiszen nagyot esett,pénteki nap volt,hétfőn a kopasz részvényeit likvidálták,1 milla bukóban dobtam.

#589996 exmnbs1 Előzmény: #589984

mindig olyankor jelenik meg beültetni mikor egy nagy pakkot kiszórnak a kicsikre

szvsz megbízása van rá

Re: törölve

#589995 macika Előzmény: #589978

ingcápa? én már akkor is "lebeszélő "voltam ott ex dettó )))))

marslakó persze még azóta is ott nyomja fáradhatatlanul, érhető hiszen oxygén nélkül is meg van))

ps: 1 éve még 180 volt most 20 anno 2100-ról

mondtam is neki kellene már egy új név pl est-star ))