Lökd rá még egyszer ugyanezt, alig írtad le még párszor.
Továbbra sem érted, de sebaj. Pf-topikokat kellett volna olvasni. Te csak védjed, az a lényeg. (Engem csak a csárt érdekel, a hírek nem - bízom scs-ben, megyek a közgyülire.)
Lökd rá még egyszer ugyanezt, alig írtad le még párszor.
Továbbra sem érted, de sebaj. Pf-topikokat kellett volna olvasni. Te csak védjed, az a lényeg. (Engem csak a csárt érdekel, a hírek nem - bízom scs-ben, megyek a közgyülire.)
Csak kiprovokálod,pedig erre direkte nem akartam reagálni.Milyen duma segitségével ? és és mi az h rákeni a saját pakkját másra ? Minden esetben amikor eladod rákened valakire ? ..lehet hogy ő is beragad,akinek eladtad,akkor rákented a saját pakkodat ? .. ti el vagytok tévedve ,itt vesznek és eladnak,mindenki a saját felelősségére és nem a duma alapján.. aki a duma alapján beragad,ezt hivják tanulópénznek,nem másra kell kenni a saját hibát,pont ez lényeg,amit te nem értettél meg.Ma veszek Keg-et hétfőn eladom 2 ft-tal drágábban ,genya vagyok,mert rákentem valakire ?.. de mondhatnám az otit,vagy bármelyiket,ha beülsz a dumának a Te dolgod,senki másé,ha nyers za z is a tiéd,ha vesztesz az is.....
Már rég nem ülök benne, de ez nem változtat azon, hogy nem értetted, amit leírtam, és belöktél egy szokásos hozzászólást a saját felelősségről. Azt sem értetted, hogy a rákeni a szart, az nem a rákeni a felelősséget metaforája, hanem a rákeni az e-szaré, vagyis hogy a saját pakkját dobja másra a duma segítségével.
Bocsánat,teljesen igazad van, a lényeget csak az értheti,aki benneül 12 ezerről...
Akinek nincsen minek pufferelgeté.
De aki pufferelgeti annak vigyáznia kell, mert hirtelen jól kitömik.
118. Ezen a szinten az eco-ban már masszív forintozás ment :))
ráadásul 2 napja is beírta, hogy itt már minden kicsi eladta
"nézd mennyi a vevő"
nem is buzdít vételre
nem
csőd egyelőre nincs! "csak" csődeljárás!
de!
még ezt is tagadta végig, hogy ez lesz
na itt a goind!
az, hogy szerencsével (mert csak az volt!!) ki tudott szállni nyerőben az egy más téma
mert azóta már negyedelődött az ár
de még most is támad pl téged
Értem én,ez nekem is csipte a szemem,ki kell szűrni...
Csőd,nem csőd,csabika részéről k nagy hazárdjáték volt ez,amikor meg látta,hogy baj van ,ez átment átbaszássá,de a döntés mindig a saját kezedben van,senkit nem okolhatsz,legfeljebb elküldheted a f.. ba.Én is irtam,hogy az otiban 48oo-nál eddig mindig lefordult 42oo ra és ha most nem igy lesz? ,jönnek a jó hirek és csak megy fel és valaki eme beirás alapján eldobta ? Genya vagyok,mert eldobattam vele ? Nem modntam h dobja el,itt mindenki leirhatja ,hogy látja,aztán a döntés ..... néha jóó ,többször meg nem jó :-)) ... ennyi
Rambo azért kapta fel a vizet, mert többen is szóltak a kamu hülyítése és a nyilvános onanizálása miatt.
Ez macinak is szól . Valahol a kettő között van az igazság,mindenki a saját pénzét viszi vásárra,hányszor elhangzott már, " ne a fórum alapján kereskedj" ! , mindegy ki-mit ir,a döntés a tiéd és a haszon vagy a veszteség is. "Benfentes info "?, na az mindig kamu.
ez igaz, de 6e körül is az "éknél" nyöszörgött, utalva egy kitörésre felfele!
mondjuk nekem mindegy.
szerencsére nem vettem 500-nál se amikor odaát hülitett hogy indulunk fel vegyek
ez azt hiszi a vonalakkal mindent meg tud magyarázni ))))))
"Ki-be kell ugrálni,igaza van,nem sirni."
Nem a ki-be ugrálással van, hanem a kamus hülyítéssel. A Rambo gyerek nem ki-be ugrálást hirdetett, hanem bennfentes infóval kamuzott, meg hogy Csabika jó gyerek, az ő kezéből ugyan nem fogják kicsavarni, meg saját felbillentésén kezdett onanizálni, stb, stb. A csúcs az volt, amikor a kgy után nagy kussolva rászórta a pakkját a behülyítettekre. Véleményem szerint aljas és mocskos dolog, amit művelt.
A tőzsdén a szart csak magadra kenheted,senki másra,Hathor 1o ezernél berakott egy gafikont,mindenki elküldte a p.. ba.6 ezertől folyamtosan lett mondva ,akinek van dobja a francba,mert baj van.Én is buktam vele 1243o-ról 11 ezernél dobtam,bukót be kell nyelni és menni tovább.Lesz itt még minden,felrántás is,azt kell megfogni... nem könnyű.Ki-be kell ugrálni,igaza van,nem sirni.
jó helyre céloztad
én 2011, jún 1-én megírtam hogy túlterjeszkedte magát a cég
Te vagy tiszta hülye, ha nem látod, mi folyik.
Nem is követted rendesen az eseményeket, de beleszólsz.
Talán még rólam sem tudod ki vagyok.
Te is benne felejtettél vagy 10 milliót, ha még benne lennél, és 20-at vesztettél volna, mennyire hallgatnád Hathor bízom Scsben szövegeit azért a 10-20%-os felrántásért? Meg az etetést? Meg ha innen 200-ig rántja félig ő, mennyiben vigasztalna meg?
Nekem is bőven 8 számjegy lett oda, kurvára hányingerem van a reccsentéseitől, meg a "mit akartok, lehet ezzel keresni", "nincs is csőd" dumáitól. Kgy borogatás volt a legszebb, blogolással. Arról se feledkezz meg amúgy, hogy 500-tól nyomja a sódert, pillants kérlek az árfolyamra. Oké, hogy ő ki-be ugrál, és nyert vele, de a duma változatlanul megy. Pont ez a lényeg, legyen kire kenni a szart.
miért ne láthatná úgy valaki, hogy innen emelkedik rövid távon 5 akár 10 vagy 50%-ot is?!
Tiszta hülyék vagytok, már bocsánat. De ha Hathor a grafikonjaiból vagy a kávézaccból ezt olvassa ki és leírja (és leírja, hogy ezt miért látja így) akkor miért kell lehurrogni?
Nem kamu infot terjeszt, csak a meglátásait és garanciát sem vállal, hogy teljesülni fog.
Másrészt meg tényleg 10k-nál ő írta azt, hogy le fog esni 7-8k-ig a gráfjai alapján), persze akkor meg az ellenoldal szedte le a fejét!
Legyetek toleránsak és legyetek képesek megkülönböztetni a rosszindulatból hamis információkat osztóakat az esetleg (még) tökéletlen próbálkozóktól a technicistáktól...