Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#589686 Euroman Előzmény: #589636

én nem tenném...volt időszak, amikor én is ezt tettem, és nagyon ráfáztam....ma már nálam 75 % bankbetét, és max. 20% kockáztatás, a maradék készpénz a vánkosban...ha nyerek a kockázatin, akkor az egyfajta bonusz, ha vesztek, akkor a betét kamatával együtt az idulótőkém talán nem csökken...nem akarlak befolyásolni, de a konzervativitás kevesebb bajt okoz...

#589677 rbbj11 Előzmény: #589391

ez az egy mondat is csak indexek kereskedésére vonatkozik, főleg, ha van rajta kis tőkeáttét is. Ahogy írtam, egyedi rv-knél, hosszú távra véve, nagyon is van létjogosultsága a fundás alapú kereskedésnek

#589636 Hathor Előzmény: #589632

én folyamatosan játszom folyamatosan töltöm át a pénzt a tőkepiaci számláimra, a bankbetétből vételekre, de tudod Te ezt, megbeszéltük itt is, priviben is.

#589635 BudFox Előzmény: #589625

most már esni kéne... de még USA is csak gondolkodik...őrület...a gazdaságuk egypár guru be tudná dönteni, meg a dollárt, ha akarnák...de itt hősködnek éves csúcsok közelében...

#589631 Frontin Előzmény: #589629

Szerintem tanulj meg önállóan dönteni, senki nem fogja fölvállalni egy esetleges rossz tanács lelkiismereti problémáit. Én személy szerint lefelé várom, de ez nem mérvadó, mert már 3 napja várom, és köben csak emelkedik, emelkedik....

#589600 BudFox Előzmény: #589589

én is most fejeztem be a lapátolást, nekünk összesen kb. 60 méteren kell a járdán ellpátolni, 60 cm legalább van Vas megyében.

#589630 Hathor Előzmény: #589625

E-starban kivárás van pozi nélküll, aki figyeli tudja a körítést, dátumokat körülötte.

A többi amit írtál, meg figyelő listán sincs nálam :D

Egyébként nem kell megelőznie a bluekat, elég ha fáziskéséssel indul.

Amiket figyelek, azok 10-15%okat mentek fel az utóbbi hetekben, mint OTP. Most pihi, ráérünk.

#589594 Frontin Előzmény: #589592

Na talán az 500 elsőre túl nagy falat lesz bux-nak. Szeretném végre ha nap végére lenne egy nyerőben lévő shortpozim. :-P

#589590 gilgalad Előzmény: #589589

Vizes, vagy porhó? Ha vizes, akkor kiváló bicepsznövelő, úgy dudorodhat mint a BUX MACD indikátora .-)

#589589 Frontin Előzmény: #589582

Te is lapátoltál ma eleget? Nekem a ház előtt, meg anyós háza előtt kellett lapátolnom, de rá ment a délelőttöm! Sajnos ráértem, ő meg tudta! ;-)