Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1312

Re: nincs cím

#589167 Hathor Előzmény: #589163

Annyira nem lehetett korai, tegnap meg ma is esnie kellett volna már a rajzod szerint OTPnek.

Nem?

#589165 Fornit Előzmény: #589156

De azéer százalékosan duplán felülteljesíti a hati is a buxot.. +0,46 / +0,22

#589163 Frontin Előzmény: #589150

Borska és jómagam emlegettük korábban. Szerintem ez mondjuk még mindig nem az az őrült tépés ami lezárja majd az emelkedést. Szerintem az majd akkor jön el, amikor nem "csak" Otp-t húzzák ki, hanem minden nagyot. Egyelőre a 2 nagy nem bír egy irányba állni, általában ellentétesen mozognak mostanság. De mielőtt ez bekövetkezne, én még mindig várnék egy kisebb eső trendet. Otp-ben a mostani emelkedést szerintem már csak a túl korán nyitott shortok generálják.

Vki pár napja hiányolta …

#589150 Matahary

Vki pár napja hiányolta az eszetlen tépést letörés előtt.

Ihun ni!

#589100 Euroman Előzmény: #589098

én szurkolok Egonnak, hogy már itt fáradjon el, és az ékelődésből lefelé menjen, hogy olcsóbban vissza lehessen venni...

#589098 gerzion Előzmény: #589094

Na de az a fő papirunk,

meg is fordíthatjuk

a többi "mutyi" blúval tartják lenn buxot,

oti 4550-ig elmehet, aztán mikor majd fárad, akkor a többival fogják tartani

azért előbb-utóbb 50 napos MA teszt jöhetne

#589094 Euroman Előzmény: #589082

1 papírral?? mert mol nem akar, telekomtól sokan tartanak, és richter sem mutat erőt egyelőre...

most azért megy a nyafog…

#589089 Ibiza

most azért megy a nyafogás mert kártevőmentesítés zajlik..a vonyításba a nemzetközi kártevők is beszálltak..nehogy őket is elkezdjék irtani..

----------------------

19520-19820

Korrekció megtörtént, m…

#589081 gerzion

Korrekció megtörtént,

mehetünk csúcsokat döntögetni

meg lesz az a 19,4k bux - 20k feletti hati

#589055 Hathor Előzmény: #589010

Na már IMF méregeti a tavalyi évi számainkat, könyvelnek, összeadnak, kivonnak, elméletben.

Valójában bekapcsolták a házimozi rendszert, elszívnak egy jó szivart, whiskyzgetnek, és addig egy kolléga megírja a jó kis kimutatást, amire mehetnénk tovább fel.

Re: ds

#589046 Euroman Előzmény: #589040

fityesz zsizsikek....vacsoracsatában most ezen a héten Laci betyár is vendég....nekem a fityeszesek többsége ilyen laci betyárszerű büdös suttyó...

#589041 sztiv1 Előzmény: #589040

Legnagyobb probléma hogy a "zsizsikek" mindíg ott vannak, büntetlenűl,miért is?Ja a Holló a Holló-nak,fejétől Bűzlik a hal,de ezt mi úgy sem tudjuk megoldani,ez már így marad amíg a világ világ lesz

#589040 Ibiza Előzmény: #589037

az államnak meg van hitelkártyája..ha alacsonyabb lenne a bevételed mint a kiadásod..akkor te is vagy lopnál vagy hitelt vennél fel...főleg ha a javaidat széthordják a zsizsikek..