Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: ds

#589038 Ibiza Előzmény: #589034

tudom..már korábban jelezték..meglátjuk mi van a háttérben...lehet marad minden a régiben..ausztriában is jó a matrica..akkor reppent el 75 mrd ha még is megcsinálják..

arra én is pipa vagyok rossz hatásfokkal szedtük ki az elmúlt 10évben eus pénzeket..javult a helyzet de még szolíd.

#589037 sztiv1 Előzmény: #589035

Csak az elmúlt 22 évet számoljuk, akkor nem tudnak,jól néznék ki ha a háztartásom egyenlege így állna.Én viszont ott vagyok ez a különbség.

De nincs is hitelkártyánk és nem is volt soha.

#589035 Ibiza Előzmény: #589030

szerinted ők nem tudnak számolni...még jó hogy itt vagy nekik..

írtam az adóbefizetési határidőket..a befizetett adókat a kalkulált bevételeket lehet pipálgatni..pluszt vagy minuszt írogatni..

Azt is írtam már..a nettó árbevétel arányos minimum adót kellene bevezetni..(vagy a nyereség 10%-a vagy az árbevétel 1-2%-a)az adókedvezményeket teljesen eltörölni a kivett jövedelem után 16%..és még lehet cifrázni..pl a magyarországi beruházások adómentesek lennének.

#589030 sztiv1 Előzmény: #589026

Péntárgépes dologból meg 92 milliárd,amiből idén már semmi nem lesz,Játékgépes dolgot is megszüntették az sem kis pénz volt,STB

És azt hiszem június körűl lesz egy nagyobb törlesztés,így is halasztva lett,forrás?

#589026 Ibiza Előzmény: #589016

"E-útdíjat nem sikerült bevezetni,75 milliárd már hiányzik is az ezévi bevételből és még csak 2 hét telt ez az évből.."

ha vállalkozol vagy otthol te vezeted a buxát..akkor tudnod kellene idő kell amíg a kiadás és bevétel összetalálkozik.. egy vállalkozás évének első 3 hónapja egy katasztrófa..jó esetben júniusig ledolgozza a kásahegyet..

Az államnál is ez van..elég ha az áfa az szja tsg-i adó stb. határidejére gondolsz...

#589025 sztiv1 Előzmény: #589021

Ne csináljátok már,láthatod hogy a piacot nem érdekli semmi (Forint gyengülés sem)Ez nem a kormány érdeme, de kit érdekel,menni akar és ki kell használni,nem fog örökké tartani ,majd akkor short,

Vettem PL.tegnap Richtert 37075-töl,mert számítok vele kepcsolatban valamire,ezért vettem!!nem érdekelnek a politikusok,nem őket kereskedem le,de egyik sem külömb.

#589021 Euroman Előzmény: #589014

ugyanugyan....1 papíros emelkedés...otp betojik, oszt annyi.....tkom sokat jött a pincéből, mol nem nagyon bír felmenni....richter még a tavalyi tockost szenvedi...kispapírok: 4-5 emelkedik, 4-5 zuhan, eredmény zérus, vagy minusz...

#589016 Waszeitung Előzmény: #589014

Amennyiben tényleg jók lennénk már mi is ath közelében lennénk mint a nagyok...csak kicsit sok a zavaró tényező ebben az országban! :D

E-útdíjat nem sikerült bevezetni,75 milliárd már hiányzik is az ezévi bevételből és még csak 2 hét telt ez az évből..

"Novemberben az ipari termelés 6,9 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól, közölte szerdán a KSH a végleges adatot....az európai uniós rangsor utolsó előtti helyén van a magyar ipar."

És ez sajnos a realista szemüveg.

#589014 Hathor Előzmény: #589011

OTP végre átment 4000en, minek kéne annak hosszan visszamennie?

BUX is 20Khoz közelít, kis papírokat is szaglásszák.

Indulhatnánk már feljebb.

Re: nincs cím

#589010 sztiv1 Előzmény: #589000

Szia Hathor!

De az nem baj, ha a másik oldalt is megjátssza valaki, nem gondolod? Befuccsolna a tőzsde, ha mindenki egy irányban állna

Egyszer érdemes lenne kigyűjteni a jelzőket, akik ellen megy a piac.

Most én éppen „Kényszeres ökör „vagyok,máskor meg éppen más

De inkább kereskedek

Na látom short szempontj…

#588941 Frontin

Na látom short szempontjából elég jól alakult a mai nap, csak az Otp-t vette v.mi kényszeres ökör, ez elég sokat ront az összképen. Pedig ahogy nézem bement a kritikus 50-es szint alá is, csak sajnos nem maradt alatta az órás gyertya. Sebaj, holnap szerintem komoly esély van rá hogy meginduljon lefelé, bár előtte nem tartom kizártnak, hogy reggel még megpróbálják felfelé megmozgatni. 4450-ig nincs is probléma, felette viszont elég gáz lenne shortos szemüvegen keresztül vizsgálva a dolgot. Igazándiból az a fura, hogy ha szavaznom kellett volna hogy miben lesz ma esés az Otp-Mol páros közül, akkor egyértelműen az Otp-t mondtam volna. Ricsi legalább szépen lefordult, meg talán a Telóban is elkezdik páran zsebre rakni a hasznot.