A határidővel nagyon vigyázok, mert 2 szer nagyon megégettem magam. 0912 shorttal sikerült jó kis tanulópénzt fizetni, aztán 1112 vel longban bukni egy szép nagyot (2011 aug). Kellett utána majdnem egy év, míg visszahoztam a számlámat.
A határidővel nagyon vigyázok, mert 2 szer nagyon megégettem magam. 0912 shorttal sikerült jó kis tanulópénzt fizetni, aztán 1112 vel longban bukni egy szép nagyot (2011 aug). Kellett utána majdnem egy év, míg visszahoztam a számlámat.
egyszerű, profitvédőt beteszed és tologatod lefele :)
19300 körül lezárom, ha le jön idáig. Meddig várod az esést ?
állítasz dolgokat és gyanút keltesz..
"ron weber egyébként annak ad tanácsot, aki megfizeti, fityesznek is adott."
erről linkelj már valamit..
meg a fideszes offshorékról..
simor on/offshoréja tény..bajnai cége is oda nyomta ki a libás pénzt ez is tény.. gyurcsóti hazudtunk éjjel és nappal ez is tény (öszöd)
Ezen kéne még javítanom, hogy ki tudjak futtatni egy pozit. Amúgy vannak még lentebbről is shortok.
sztm is
Kt bőven 700 felett....fő az optimizmus! :D
Hagyhatta volna még napokig csorogni.
reggeli 19830-as short zárva 19720 on. Mai ebéd pénz is meg van
Mi történt ?
bár nekem ez egy kis fellélegzés, shortom van 19580- ról 3 napja
szerintem a fityeszes vezetők pénzének egy része is offshore-ban van....és ov-nál hazugabb ember talán csak a müchhausen baáró volt, de az legalább ártatlan dolgokban hazudott....ron weber egyébként annak ad tanácsot, aki megfizeti, fityesznek is adott....és lehet a századvég sokkal többet lop, és még webernél is kevesebbet teljesít...
Elég mélyről jöttünk,és ez a harmadik érintés...möglássuk!
elvileg a figyelmeztetőnek bölcsebbnek kell lennie mint akit figyelmeztetnek..a figyelmeztető akkor hiteles ha máskor is azonos mérce alapján figyelmeztet..
te meg itt pár ember orbánra vetíti a saját sorsának romlását.. plusz vannak itt páran a régi agitprop osztályról.. mert kizárt maguktól legyenek ekkora ostobák..
egy üzlet és a gazdaság viszonylag egyszerűen működik..egy kínai piacos alapműveletes kalkulátorral számolható..
ki hiszékeny ki nem azt az idő dönti el..nekem az hiszékeny aki a szaros libásnak egy szavát is elhiszi....aki offshoréba vitte az emberek pénzét.. vagy gyurcsóti aki hazudott éjjel hazudott nappal..vagy olyan emberek akik besúgók voltak..benyaltak egy elnyomó rendszernek..
médiával irányítható zombikat csinálnak az emberekből..majd ronweber megmondja te mit gondolj...és sokan úgy is fogjátok gondolni..mert ez egy szakma..
Nézzük meg a nagy háromszöget BUXban, annak teteje felé járunk:
Lehet hogy hiba.
Legalább én legyek más mint a többi.
Hadd vegyem be, ha már Ti nem veszitek be.
Tudjátok, a tőzsdén nem kell mindenkinek egyformán gondolkodnia.
Jól mondom Sztiv?
Ettől elfogadom, ha esünk. Eddig is el kellett fogadnom a lemaradást.
Dög unalom a mai nap, most már igazán megindulhatnánk v.merre. Azt hiszem én mindjárt bezárom a bazárt, és csak este nézek vissza. Délig még adok neki esélyt, aztán megyek a dolgomra. Sajnos estig el fog tartani.
ne legyél már ennyire "jólinformált" és lojális a gazdasági analfabéta fityeszhez...szerinted mindenki, aki figyelmezteti őket, vagy ellenük beszél, az csak megtéveszti a hiszékeny embereket, mert ők mindent jól csinálnak...szerintem óriási hiba a fityesz maszlagot bevenni...
Mártha Imrét gondolom meghívták tájékoztatni, hogy mi ebben az üzlet, és Ő rögtön ezt írja le Nektek, hogy jólinformáltak legyetek.
A MOL shortot is az orrotoka kötötték gondolom
aztán most mindenki azt kérdezi ezt ki veszi, meg mire emelkedik?
Mindenki tud minden háttéralkut az újságból.