Na most a DATA sem működik! Mi van már is szóltak? :))
Többen privátba megkerestek, hogy előbb utóbb gond lehet ebből, osztom a véleményüket!
FTP-hez mit szóltok?
Ismerősöknek megadom a belépési kódokat ide a data-ra és aztán lehet töltögetni, itt jelzem a fórumban, hogy mikor tettem fel, oda, címmel együtt még sok okosságot is megoszthatunk egymás közt!
Amíg a letöltő linket küldözgetik és osszák meg addig nagy gond nincs! Az oldalt szeretném megvédeni mindenféle támadástól!
Szerintem egyáltalán nem jó reklámnak fogják fel, hanem úgy, hogy valamit igénybe vesznek egy csomóan, amiért nem fizetnek, pedig kellene.
Előbb-utóbb valaki meg fogja érte ütni a bokáját :(
Ha fizetős lenne, az lenne csak gáz... ez felejtős..
amit csusza mondott az a jó.
Jelenlegi felhasználóknak adni egy belépési kódot.. aki kiadja, az repül a fórumról, új felhasználónak csak megismerése után
Szerintem itt egy jelszóval védettt, meghívásos alapú alfórum lenne a megoldás, nem a pénz.
remélem én is! :)
Majd agresszívan lépek fel ellenük és benyújtom a promos követeléseimet :) És osztozok a forrással!
Ha ez így halad akkor a szerzőkhöz is el fog jutni elég hamar. Remélhetőleg jó reklámnak fogják fel. Eleinte. :)
Sajnos elzárkózni a világtól nem lehet, valahogy mindig megkerülnének minket! 1 dolog létezik, de az nem tetszene nekem, de szerintem senkinek sem, ha fizetős lenne! Ezen üzérkedni nem akarok, ráadásul nem is az én érdemem, hogy megoszthatom veletek! Bízzunk benne, hogy szép lassan elfeledkeznek rólunk. azt ennyi!
De az ittenieket megkérem, ha meg is osszák valakivel/valakikkel, azt ne a fórumos linkel tegyék!
124 letöltés!
Szerintem nem kellene más fórumnak rajtunk csámcsogni. Igazából mi sem csámcsogunk rajtuk.
A rendszergazdával ki kellene találni vmit
Megpróbáltam, nem megy :(
Talán Hencinek kéne szólni hogy ezt a topikot helyezze át vagy ilyesmi...
Megtaláltam, meg kéne kérni az ottani modit, hogy törölje!
Akkor köszi!
saját érdekünk, hogy ne lepjen el a pf. vírus!
DE IGEN a stocky lett belinkelve!
Utána figyelemelterelésként én linkeltem a közvetlent...
Elnézést a dupláért, törölném de nincs jogom.
DE IGEN a stocky lett belinkelve (#280173 hsz)!
Utána figyelemelterelésként én linkeltem a közvetlent...
Akkor már érthető :) !
100 ember eddig
Terjed, mint egy vírus! De legalább nem a stocklandyard lett belinkelve, ezt köszönöm az ismeretlennek!
belinkelték ezt a topikot PF.hu-n, jön a sereg :))) - ja, közben elnéztem valamit :)
egyébként nem azért lassú, hanem mert ingyenes töltésnél limitálva van a sebesség szerintem. nálam is 60 körül volt a dl...