Ezt azért Te sem bírtad ki röhögés nélkül! :D
Amúgy tényleg velünk példálóznak... a rossz példa is példa!
Ezt azért Te sem bírtad ki röhögés nélkül! :D
Amúgy tényleg velünk példálóznak... a rossz példa is példa!
de lehet még nagyobb kárt...bár beleillik a 22K fölött vett MOL, és páldául ez is:
Majd körbenéz IMF, és azt mondja, bazz... ennek az országnak tényleg nem kell mentő öv ,-)
és megdicsérnek, hogy saját lábunkon is megálltunk, aztán hazamennek és velünk példáloznak majd. Bezzeg a magyarok...
:D
Pénzügyi forradalom az van,az az ember intézi akinek a szeme sem áll jól! :D
Ájemef pedig tényleg holnap jön,de max eszik egy csülkös pacalt a Kistücsökben,mert a kormányunk nem akar tőlük semmit,és ez kölcsönös...most éppen azon agyalnak vityáék hogy kötvényt bocsássanak ki a lejáró adósságok rendezésére vagy rendezzenek egy einstand második részt ha lejár Simor mandátuma! :D
Remek lehetőségek,igazi unortodox megoldások,ettől nagyobb kár nehéz lenne szándékosan okozni az országnak...mindezek ellenére mehetünk fel akár ath-ra is,a reálgazdaság nem játszik.
Bux esetében a 19.070 a fontos szint, annak törése indítaná el az esést, ugyanez Otp esetében 4350.
Ebben az esetben a bux-nak pedig v.hová 18.900-950 közé szvsz.
Sziasztok! Szerintem Otp-nek 1-2 órán belül színt kell vallania, ha esetleg szeretne még egyet meglódulni fölfelé, akkor annak itt van az ideje. Ha azonban megindulna lefelé (ahogyan én azt már tegnap is említettem/vártam a mai napra), akkor nap végére minimum 4320 közelébe le kell jönnie első körben.
Most már csak azt kell eldönteni, h. ez a bő egy éve épülő alakzat egy trendváltó emelkedő háromszög-e (kitörés, emelkedés, örömködés),
v. trenderősítő szimmetrikus 3szög-e (letörés, letargia).
Én inkább az elsőre szavaznék, lehet a jelenlegi rövidtávú trend miatt,
pedig februárhoz közeledve shortra állna már a kezem.
Harmadszor érintené a felső vonalat, ha lefordul, hááát...
lehet elsőre lefordul, de nem megy az alsóhoz, csak kicsitt korrigál és tavasszal (márciusban a bizonytalanságok szüntével) kitőr.
nem minősítem inkább...
BUX háromszög tető közelében van.
Kíváncsi vagyok, ha kiviszi egyszer, miként tépi ki?
Holnap jön IMF.
Forint 298ról 293ra visszahúzva.
Remélem olyan pénzügyi forradalmat látok itthon, amilyet előre vetítek a jövőre nézve.
Én maradtam pozitív továbbra is.
Yo reggelt!
Ki az a vicces ember, aki 16508ra rak be 10konti eladást??
Utána ki kell vennie nyitás előtt a rendkívül jópofa játékát, két perccel nyitás előtt?
Baromi jót röhögtünk rajta..
Ez logikus, érthető és ésszerű.
Ennek tükrében short.
Tehát a holnapi irány, akkor észak...
Na bassz... A Bux még mindig inkább fölfelé áll a mai zárás tükrében, bár szinte minden papír ellenállás alatt. Érdekes lenne ha mindegyiket most akarnák kitöretni, de elképzelhető ez is. Richter-t fogja egyelőre a 200 napos, Telót felhúzták az első komolyabb ellenállásáig. Mol visszatesztelte a kitörését, Otp-t meg felhúzták az ellenállásáig. Ha jó az amit gondolok, akkor Otp-ben holnap max még egy felszúrás fér bele 400 fölé, és esni kéne neki, de rendesen. Ez talán a Bux-ot is elindítja lefelé, ha csak közben a Mol-t meg nem felfelé indítják meg. Ha ez nem jön be, akkor újratervezés.
OTI közben 5percesen 11:30 óta egy tankönyvi Elliott-ot csinált. Utána meg?
Én még mindenképpen várok, ugyanis legkésőbb holnap Otp-ben komoly esésre számítok.
Bux-nál pl. most kis tf-en azt figyelem, hogy a ma reggeli csúcstól való lejövetel meddig tekinthető a 850-től indult emelkedés korrekciójának, és mikortól válna impulzussá, egy esetleges közelgő esés előszelévé. A mai csúcstól való esés idáig egy csatornában mozog, aminek nagyjából most van az aljánál (19.070 környéke), ha ezt törné forgalommal, és 15' grafin csinálna pár fekete gyertyát kb. 19K-ig, akkor megnőne az esélye egy normálisabb korrekciónak. Ha azonban innen fordul, akkor mehet tovább felfelé. Hamarosan meglátjuk.