Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#588513 Frontin Előzmény: #588509

Egyelőre nem szándékozom újabbakat nyitni, csak ha egyértelmű fordulat állna be. Nem nagy mennyiséggel rendelkezem, csak akkorával amit kényelmesen tudok "menedzselni". Szinteket meghatároztam magamnak, várok a megfelelő jelre hogy esetleg újabbakat nyithassak. Ha esetleg zárnom kellene, arra is megvan a forgatókönyv hol történne. De az nem publikus! ;-)

Közben látom ha vékonyan…

#588495 Frontin

Közben látom ha vékonyan is de meg volt bux-ban az 50-100 közötti régió, innen lesz érdekes, hogy tud-e fordulni ismét felfelé vagy sem. Az esélyeket illetően százalékosan megadva kb. 70% igen, 30% nem szvsz. Mindez a Mol-nak köszönhető, aminél úgyszintén ki fog derülni hamarosan, hogy az 500-600-as szint visszatesztje történik-e, vagy esetleg v.mi más. Otp-nél mindenki újabb csúcsot vár, részemről inkább a 200 alatti rés visszatöltését várom (ha ma még nem is, de holnap legkésőbb elég komoly szakadást várok benne) minimum, persze előtte nincs kizárva hogy felnéz 400-450 közé. Richter szerintem lefordul a 200-as mozgóról, ezt erősíti az is, hogy az 50-es mozgó közben felülről keresztezte az előbbit. Teló meg elég sokat ment egyhuzamban, ezért a 405 talán megfogja egy időre. Ha nem, akkor 415-ig szabad neki az út. Mindezt shortban ülve írom, csak az objektivítás kedvéért!

#588447 gerzion Előzmény: #588425

A mai rést hogyan értelmezzük?

szökési v. kimerülési?

19,2-19,5k célzónába vártam a buxot, ez tulképpen teljesült is.

A két tavalyi csúcs által kijelölt trend? vonal (aljakkal együtt 3szög) 19,4k-ig engedi,

viszont a két rés (18,25 és 19k) a 3. rést 19,8k környékére feltételezné,

19,4k-s buxnál azért próbálkozni fogok a shorttal.

#588441 gerzion Előzmény: #588424

Én tőzsdeideológiailag nem vagyok elég képzett, csak azt tudom mondani, hogy

A nemzetközi helyzet egyre fokozódik.

Csapásokat adunk és csapásokat kapunk.

Az élet nem habostorta.

Hagyjuk az emelkedést a hanyatló nyugat ópiumának.

- Milyen a hangulat tifelétek?

- Hááááát...

- Azt olvastam kitűnő.

- Hol olvastad?

- A hangulatjelentésben.

- Akkor biztos kitűnő.

Ezzel az emelkedéssel ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, miről van szó. A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. A széles tömegeket? Azok úgyse vesznek se eurót, se buxhatit, de boldogok, hogy velünk ünnepelhetnek. Az imperialistákat? Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén. Nem szeretnék most a helyükben lenni! Kiadtuk a jelszót: legyen gyengülő forint, emelkedő bux index! És lett gyengülő forint, emelkedő bux index. Mi nem ígérgetünk a levegőbe, Pelikán.

:)))

#588439 Euroman Előzmény: #588433

azért az ngm Roubini beszólása mára viszi a pálmát...na ja, a fax főnökre nem lehet rosszat mondani...igaz jót sem:))

#588433 Euroman Előzmény: #588424

fityesz pártiskola erősen mossa az agyakat...van itt minden xar: fityesz, fidelitasz, cöf...stb....a faxság nem ismer határokat...

#588426 Ibiza Előzmény: #588424

írtam már én is..valami nem stimmel..gyengülő forint erősödő részvényárak..fordított arányosság..

vagy valakik fix eur áron veszik a papírokat..pl 14,91ért az otp-t..akkor az 295-el 4400 265el 3951es ár.

#588425 Hathor Előzmény: #588424

Nincs itt semmi elcseszve.

Van akinek jó a gyenge forint, BUX meg le volt ütve, elnyomva.

NEmzetközi piacok 5éve emelkednek, mi 2009-2010ben emelkedtünk, majd azóta esünk, oldalazunk.

Ideje lenne felfele menni.

Ehhez paráztatnak egy kicsit huffal, meg mindenféle mato, jegybank szöveggel, shortosokat felszedve.

Itt a fórumokon is vannak notorikus lebeszélők mellé

Szerdán jön IMF!

#588424 BudFox Előzmény: #588389

forint esik..nagyon...Bux erősödik..nagyon..

itt valami nagyon el van cseszve megint :D ...ahogy lenni szokás itthon.

#588389 Frontin Előzmény: #588379

Szerintem legrosszabb esetben is max. lejjebb zárok, szvsz bux lesz ma még 19050-100 között, hati meg talán 650-700 között minimum.

#588379 Frontin Előzmény: #588356

Sziasztok! Részemről még tartva minden, nem nagy mennyiség, és még a mentális stop sem "ért" el. :-) Bux egyelőre elérte az emelkedés esetére számított célzónámat (100-200), ami egy kicsit tényleg idegesítene, az a 300 fölötti terület lenne. Na akkor tényleg elgondolkodnék a hogyan továbbról.

#588365 Hathor Előzmény: #588356

Jól mondod Borska koma.

"Valami nem stimmel."

Mondtam.. a kisbüfi fejekben.

RE: le a pincébe a papírokkal, fityesszel, Buxszal, meg a forinttal fel.

shortok kipaterolva -270…

#588356 Borska

shortok kipaterolva -270pont,amikor az ember várja várja ,nemérti,küszködik,makacskodik ,akkor lehet a legnagyobbat bukni,a nemzetközi hangulat oka lehet a magyar rv emelkedésnek,magyar funda nem, valami valahol nem stimmel,részemről partvonal

Re: Ék vagy eke

#588355 Waszeitung Előzmény: #588350

Én már múltkor is támogattam....a letörést! :D

Némileg nem értem ezt a nagy hepit,de gondolom én vagyok csak ezzel így..

#588271 Konvektor Előzmény: #588064

pedig érdekelt volna a véleményed a bux-ról, hati-ról .

Én shortban vagyok. ha a bux 19070 fölé megy lezárom a pozit. 19012és 19070 áttörése nagy erőt kíván. 19000 is ott van. Szóval 3 akadály van 14 gyertyából 12 fehér, 2 fekete, korrekció kellene.

shortom 19580