Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#588103 Tapasz Előzmény: #588033

Helló stiv1! Hát már majdnem minden rv em eladtam, csak egy kis otp-m 3278-ról van, egy mikropakk ricsi 38400 ról, meg jó sok mtel. Jó lenne, ha bejönne a számításom, hogy felfelé még eladom ezeket, majd ha jön egy kis lefelé völgy, akkor meg a shortokat zárom. Most egyenlőre megállok a hati shortok nyitásával, majd feljebbről nyitogatok, sávosan, ahogy szoktam.

#588064 Frontin Előzmény: #588060

Nem hiszem el! Írtam egy **** hosszú szösszenetet bux-ról és bux hatiról, még biztos ami biztos másoltam is, erre sikerült egy korábbi kommentet beraknom újfent. Szétbasz az ideg.. brrrrrr...

Pedig mégegyszer neki nem állok....

Mi a francot csináltam? Túl sok volt a sör?

#588060 Frontin Előzmény: #588049

Most hogy előttem egy grafi, azért rögtön látom, hogy az marhaság hogy a Mol-nak 20K-ig szabad lenne az út. Rögtön itt van egy "gyengébb" ellenállás 800-900 környékén, majd pedig egy masszívabb 19.200-300 környékén, ami azért már tényleg nagyon komoly falat. Na ha azon átmenne, akkor tényleg a 20K jönne valószínűleg. De azért ne fussunk ennyie előre, még a jelenlegi szintet sem biztos hogy legyűrte.

#588049 Frontin Előzmény: #588042

Otp esetében szerintem sanszos hogy visszateszteli 350 környékét, ott majd eldől mennyi ereje van. Teló egyelőre még felfelé, Richter pedig inkább lefelé áll szerintem, annak ellenére is, hogy a gyogyósnak kimondottan jó a gyenge forint.

#588042 Frontin Előzmény: #588031

Most hogy előttem egy grafi, azért rögtön látom, hogy az marhaság hogy a Mol-nak 20K-ig szabad lenne az út. Rögtön itt van egy "gyengébb" ellenállás 800-900 környékén, majd pedig egy masszívabb 19.200-300 környékén, ami azért már tényleg nagyon komoly falat. Na ha azon átmenne, akkor tényleg a 20K jönne valószínűleg. De azért ne fussunk ennyie előre, még a jelenlegi szintet sem biztos hogy legyűrte.

#588031 Frontin Előzmény: #588020

Őszintén, mikor nyisson az ember shortot ha nem ilyen helyzetben. Ellenállások alatt szinte minden, forint zuhanórepülésben, Matolcsy nyomul, stb...

Egy dolog ami ez ellen szól, az pedig a külföldi piacok csúcsra járatása. Látszólag semmi nem számít, mindent vesznek agyatlanul. Persze még ebben a helyzetben is simán belekergethetnek a mi kis buxunkba is akár 500-1000 pontot. Számítok is rá (ahogy Borska is szokta emlegetni, egy utolsó velőtrázó tépésre), de előtte nálam hiányzik még egy kör lefelé. Aztán lehet hogy nagyon megtréfálnak. Mindenesetre részemről egyelőre no para, még nincs okom felülírni az elképzelésemet. Mondjuk az Otp visszahúzása délután ilyen forint mellett meg kell valljam meglepett, arra számítottam, hogy minimum 250-ig leverik. Mol sajnos inkább felfelé állt, egyelőre ezt igazolta is, bár még nem egyértelmű, várjuk meg rá a megerősítést hétfőn. Mindjárt nézek egy grafit is, így vakon elég sz@r az élet...

#588020 Borska Előzmény: #588016

valahogy picit túlzás a bét viszonylagos ereje az adott külső tényezőkhöz képest,remélem dupla csúcsból fordulunk,első körből 19350re majd had szóljon

#588006 Frontin Előzmény: #587989

Mol úgy tűnik megpattant a korábban említett trendvonaláról, nem várta meg a jövő hetet sem. Elvileg átvitte az 500-as ellenállását (bár grafi most nincs előttem), így megnyílt neki az út a következő ellenállásig ami talán 20K körül lehet. Fél óra múlva otthon leszek megnézem. Talán alapok szokásos januári betárazását láthatjuk.

közbe nagy suttyomba bel…

#587994 Borska

közbe nagy suttyomba belevettem a usdhuf-ba is picit 221,87en ,romló hangulat esetén a következő 224es szinttámadása szerintem már átviszi a falon, ennek fényében hati shortok is megmaradtak,meglátjuk köv heti műsort milyen szinű ceruzával rajzolják a nagyok

belenyalintott a 19k ba …

#587989 Borska

belenyalintott a 19k ba illetve 1hijjjján ,hm,hm méltó befejezése lehetne egy frankó kis menetnek....

#587944 Frontin Előzmény: #587937

A Mol-t egyelőre rendületlenül veszi v.ki ezen a szinten. Hétfőn-kedden legkésőbb kiderül jól tette-e!

#587937 Frontin Előzmény: #587929

Milyen régen olvastam már Egont, jó hogy említetted, megnézem mit írogatott az öregfiú. Hiába no, lehet utálni, lehet szeretni de Egon az egy intézmény.. :-)

#587933 Fornit Előzmény: #587929

Ott viszont az utolsó esésből számolt célára már 407. A 370 majd a 390 után :))

#587929 Euroman Előzmény: #587926

B. Egon ma fáradt lehetett, mert a Bux elemzésre kattintva is a Telekom elemzése jön fel:)

#587926 Frontin Előzmény: #587922

A francokat vagyok én mester, a nagyok kezében van a karmesterpálca, mi meg próbáljuk tartani velük az ütemet. Örülök ha önbizalmat adhattam, elvileg erről szól a fórum, hogy bátorítsuk/tanítsuk egymást, véleményeket ütköztessünk, visszaigazolást kapjunk másoktól...

#587922 Konvektor Előzmény: #587917

Önbizalmat adtál Köszi. !

Egy mestertől mindig jó a dícséret

Nézegetem a hatit 19460 körül egy nagy fekete gyergyát produkálna 30 percesen --- megnyugodnék

19480-19430-ig szuper lenne a fekete gyertya

#587919 Frontin Előzmény: #587917

Szerintem Otp most elkezd háromszögelődni 300-280 között késő délutánig, majd onnan jön még egy kör lefelé...