jaja Margaretta drága!
,-)
Részemről 475-ön nyílottak az első shortok, és 600 alatt az utolsók szép lépcsőzetesen. Szerintem jó helyen nyitottál, és a rövidtávú célárad is rendben van, meg a stopszint is talán.
nem fogom túlvállalni magam,közeli stop lesz,adok egy esélyt a fordulásnak,gyanús a dolog
Nem tudom mi lesz a hatival ma. A gondolatom az, hogy Otp-t délután még elég szépen megfogják borítani, a többi papír talán marad a seggén egyelőre. Hogy ez mire lesz elég, nem tudom.
Bevásároltak a fiuk EUR-t. Majd eladják mielőtt bejelentik, hogy nem Matolcsy, hanem más, pl.: Varga lesz a jegybankelnök.
a forinttal meg mi történt ? ki akarják végezni ?
már majdnem 4 forintot gyengült....
azért nem lesz ma emelkedés...ilyen környezetben már nem megy.
nem bírtam elleni a valagamon,megnyilt a short 19500as átlaggal
Tegnap nyitottam shortot 19580. stop ha bux 19028-at eléri
célár 19300 környéke. Felfeditek a pozitokat ? Hadd tanuljunk belőle.
Semmi gond, csak ha kérdezel, nézz vissza pár órát miket írtam, hátha megválaszoltam már.
Érdekes, hogy mostanában az Otp-Mol páros nem nagyon tud egy irányba menni. Amikor ez bekövetkezik, akkor meg lesz a megfelelő irány is egy időre.
Előtte azért bux-nál a 18.600, hatinál a 19.300 fontos szint/megálló lesz.
ja,bocsánat,értem,nem olvastam.
nem szoktam ebbe topikba olvasni,csak éppen akkor egyszer véletlenül,mikor a forintra kitértél.
már hozzászóltam tegnap este itt a topikban.
Nem olvastad?
Mondtam, hogy nem jött be, nem erre vártam, illetve erősödést vártam.
Ma is írtam, hogy sajnálom hogy gyengül.
Látom Te is a szerencsések között vagy, aki örül a forint beverésünknek.
Meg ne kövezzen senki hogy az első esős napon apokalipszist kiáltok, de szerintem ha nem is egy huzamban, de a bux le fog menni a 200 fölött lévő réséig, aztán ott majd eldönti akar-e még új csúcsra emelkedni utána vagy sem.
EURHUF természetesen
Közben Mol is nekiállt óráson szűkülgetni az emelkedő trendvonala közelében. Szerintem ott marad a döntés jövő hét elejére. Nálam semleges a képe, bár az igazat megvallva egyáltalán nem lennék meglepve ha megpattanna majd onnan, még ha nem is szeretném.
http://postimage.org/image/g2b34j2nb/
http://postimage.org/image/77bfiavrp/full/
gondoltam beteszem a rajzaidat,mit szólsz hozzá?:)
volt doji meg minden.:)