Van ám olyan is, hogy túú in van, a napokban ittam jó kis Franziskaner barna búzát. Fincsi...
Van ám olyan is, hogy túú in van, a napokban ittam jó kis Franziskaner barna búzát. Fincsi...
Èn meg azt iszom amit főzök magamnak :)
On: nagyon gyanús ez a BUX, erőt gyűjt?
Éknek nem gondolnám hogy ék, de ami mindenképpen jól látható a rajzodon, hogy emelkedésben egyre csökkenő a forgalom, és az indikátorok is negatív divergenciát mutatnak. Ez nekem nem az emelkedés irányába hat, de ettől függetlenül én azt gondolom, hogy lesz még egy meglódulás új csúcssal, de előtte kell egy megmerítkezés még. A Borska által emlegetett agyatlan/érthetetlen megrántás még nekem is hiányzik az igazi fordulat előtt.
Teljes mértékben...le is törhetünk belőle.
Nekem is édeskés a barna,max egy üveggel szokott jól esni,ha lehet akkor a búzának szavazok bizalmat! :D
Csak azt tudnám miért nem inkább ezzel kereskedem, miért a hatival nyúzom magamat.
Ne gyere mááá Te is azzal mint a Waszi, hogy én csak üveggömbözök! :-)
Technika gyerekek, technika....
Bizony én is ittam 2 jó üveggel, bár én a Dreher-nek azt a baktyát. V.kinek túl édes, de én nagyon szeretem a telt ízét, no meg a magas alkoholtartalmát. :-) Meg még az ára is baráti. Bocs az off miatt.
Közben meg is indult, 300 alatt lesz érdekes mint mondtam, hogy megveszik-e vagy sem. Szerintem 280-290 környéke a kulcsszint első körben, majd rögtön utána 250-260, majd pedig a kerek 200.
Tegnap szépen kikapkodták 300 felett kicsivel!
Tegnap ittam is két remekbeszabott búzasört a fórum egészségére,remélem kend is hasonló jót cselekedett! :D
Most kíváncsi leszek Otp-re, ha 420 környékéről újra lefordul 410 irányába, akkor az 5 perces grafin látható csökkenő hsz lép képbe, és 410 törése esetén mehet 300 alá.
Nem akarok beleszólni a diskurzusba, de nem tudnád a kérdéseiddel Euromant kínozni inkább priviben? Meg úgy egyáltalán, ha igaz amit mond, akkor inkább lelket kéne belé önteni nem pedig basztatni. De azt is priviben persze! :-)
állami válllalathoz ideküldtek egy pártkatonát, aki felsőbb utasításra kirúgta az emberek 25 %-át...az előző vezér, aki szakember volt, azért állt fel, mert ő ezt nem vállalta fel...
nem baj, nem magyarázom, ha nem is akarod megérteni....
Ebből nekem még nem derül ki, hogy Te elveszítetted a fidesz miatt az állásodat.
De ugorjunk, nem firtatom, nekem 8. Csak nem értettem minek mondod azt, hogy Te nekik köszönheted, hogy elveszítetted az állásod. Amolyan személyes bosszúd van, de mire?
Most sem értem.
Szerintem jól teszed, ha már eddig vártál.
Van több setup lehetőség egy évben.