a szívem nem akarja elfogadni de a tudatom szinte biztos benne hogy ma bux 19k fölé megy,és akármikor jöhet a rakéta
hm,hm nem tudom,igy marad a partvonal
a szívem nem akarja elfogadni de a tudatom szinte biztos benne hogy ma bux 19k fölé megy,és akármikor jöhet a rakéta
hm,hm nem tudom,igy marad a partvonal
nagyon zavar az a hatalmas pozitív nemzetközi funda ami épp rátelepedett a piacokra
azért ha a szívemre teszem a kezem,őszintén be kell vallanom,baromi nagy önfegyelem kell ahhoz hogy ne toljak rá shortot......
Otp-ben mindjárt indul a buli 300 alá szerintem, ott dől majd el a sorsa, hogy megveszik-e vagy sem.
jelenleg a magyar politikai vezetés és a koreai NDK között alig van különbség....1 ember döntése határoz meg mindent...Alkotmánybíróság és Ader fellépése azért néha meglep..
nézz már széjjel,mindenhol csak leépítés van...aki nem a seggnyalójuk, arról "gondoskodnak"....mindehol az urambátyám megy, és mindenki azt nézi, hogy az állami cégnél a nyakukra ültetett fityeszes vezér kit rugat ki...nálunk is ez történt...
Mindegy, nem válaszolsz, nem válaszolsz.
Akkor miért mondod, hogy a fidesz miatt elveszítetted a munkahelyedet?
Terelsz.
ne gyere már ezzel a hülyeséggels sokadszor....280 fölött soha nem volt euro vételem, legfeljebb nem a csúcson adtam el...ennek ehhez semmi köze...vissza meg 20 éve nem kellett volna jönnöm, amikor kint voltam 2 évig ösztöndíjas...elqurtam sajnos nagyon, bár 1990-2000 között jól mentek Mo.-n is a dolgaim
pf-es emlékeim szerint anno 320nál mondtad átváltasz mindent eurra és tiplizel külföldre..talán a rossz pozijaidat vetíted ki a fideszre..
ja, mert a portfolioból elegem lett, ez jobb fórum...az meg magánügy, fityesz utálatnak ehhez semmi köze....már 10 éve is utáltam őket, amikor nem voltak gondjaim..
Persze, szerintem is meglesz majd az a mindenki által bambán figyelt látszólag érthetetlen/indokolhatatlan emelkedés, de szerintem még nem most. Előtte várok még egy alámerülést, és utána. Ez talán hetek kérdése.
még mindig nem válaszoltál mikor rugtak ki a munkából téged?
Vagy mikor veszítetted el munkádat, melyik évben.
Mióta nem dolgozol?
Itt a fórumon 2009óta írsz.
nemcsak róla van szó, bár ő a főbarom...az összes józan embernek lejár a mandátuma, 7:0 arányban fityesz seggnyalók lesznek bent...unortodoxia és dilettantizmus lesz a köbön...és ezeket az embereket évekre választják, ki sem lehet őket rugni...
20k fölé,én nem addig,de én is még fölfelé várom,szerintem is most az a sanszosabb,de ezt nem gazdasagpolitikával ,sokkalinkább kapzsisággal és profitéhséggel magyaráznám
a HUF hm,igen speki dolog,de sajna ez van,aki trédeli az evvel tisztában van,én nem haragszom a spekikre sem a világra,szerintem nem rosszindulatú, Mo-t direkt tönkretenni akaró folyamatokat látunk,hanem erőteljes piaci választ a lépéseinkre
ha belegondolsz miért támadná meg a speki a huf-ot,jó hülye lenne,hisz komoly carry deviza szerepében hatalmasakat kaszálhat,nekik se jó ez az árfolyammozgás,ez nem más mint a kötelező elkerülhetetlen válasz egy rosszabbnál rosszabb gazdaságpolitikára,itthagyják a piacot,és ami iilikvid az tudod milyen,gondolom a kispappiroknál szembesülsz vele
szerintem a fidesz a köv 4 évet is megnyeri,ez szubjektív vélemény,nem akarok politizálni,csupán igy érzem,viszont ha ez így lesz akkor már komoly érezhető hatásai lesznek a pusztitásuknak......
...vagy beindul a csónak és a ladikból ismét naszád lesz ( na ez az amit én spec nem hiszek )
Egyébként akkora sz@rkavarás megy ezzel a jegybank elnök váltással, mint a 2012.12.21 világvégével, aztán nagy büdös semmi nem történt akkor, de még 2000ben sem volt semmilyen katasztrófa.
Túlétük és a piacok éves gappel reagáltak rakéta üzemmóddal az elmaradt világvégére
Kábítanak itt Matolcsyval mindenkit
Meg van már válsztva, hogy itt előtte rágnunk kell a körmünket miatta?
Csak kérdezem.. mert már sok a hülyeség nekem..
GSPark -6.17%..
valaki kérdezte múltkor mit gondolunk róla.
Mondjuk akkor is mondtam, hogy minden elemző favoritja, de engem akkor sem érdekel.
nem szabadna uj csúcsra menni-e,az eséshez lassan el kéne kezdeni a csökkenő csucsokat gyártani,de amit az egyéni rv-kről és az ellenállásaikról írtál,totál 100%ban egyetértek,szerintem is minden pengeélen táncol,de még mindig bizonytalan vagyok az esést illetően,mintha nem akarnák,az abizonyos csúnya mindenkitszivatok,kétségbeesvenem akarokkimaradni, emelkedés tépés hiányzik nekem
Én mindenkit meglepek Borska.
Komolyan kérdem.
nekem semmi gondom nincs a kormány egy tagjával sem, gazdaságpolitikánkkal sem, és a gazdaság alakulásával sem.
Forinttal sokat nem tudok kezdeni, egyedül hiába akarom erősíteni.
Ahhoz az egész világ ellenünk tud fordulni, ha akar, spekuláció hajtja.
Én még mindig várom, hogy menjünk 20K fölé és onnan még tovább.