Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#587738 rbbj11 Előzmény: #587734

Végigjárt ez minden fórumot, aztán innen is sértődötten távozott, mint egy kivert kutya...

Ezt írta pf-re...aztán mikor itt nyomta be a durcát, akkor meg ismét visszament pf-re...következetes egy nick volt mindig.

(#16922) formerplayer - 2011. június 9. - 14:57

"Kedves Mindenki!

Úgy tűnik, SHORTFÓLIÓS simlis brigádtól egyértelmű választ kaptam: nem óhajnak itt látni.

Hát,könyörögni nem fogok,úgy látom,akinek kis pöcse van, az az interneten próbál kompenzálni,hatalmi szóval. Vicces, mert maguknak ártanak vele a legtöbbet. Hiába, nem tudnak kilépni a saját árnyékukból: egy bukott szoclib banda saját árnyékszéke fölött még királynak hiszi magát. Ez maradt nekik.Egészségükre!

A lényeg:én ide többet nem óhajtok benézni sem. Aki kíváncsi a véleményemre, annak szívesen elmondom, írjon a formerplayer@rocketmail.com címre, saját eddigi nick-kel. Egy feltétele azért van a "tagság"-nak: a portfolió ezen fórumába többet véleményt ne fogalmazzon meg, s lehetőleg ezen meggyőződésének adjon is nyilvánosan hangot.

Aki marad, annak jó szelet,harag és rossz érzések nélkül.

Formerplayer"

pityokas

#587734 rbbj11 Előzmény: #587733

(#17398) Re: Nagyon fontos! Minden Részvényesnek, akit érint! - 2011. október 5. - 17:04

isztelt E-Star-részvényesek!

Biztos szinte minden részvényes értesült a Concorde 2 héttel ezelőtti 'elemzéséről', mely az E-Start emelte ki, eladási jelzést megfogalmazva a részvényekre célárfolyam és valós érvek nélkül.

Ebben az ügyben minél előbbi közös összefogásra buzdítok, szerintem fogjunk össze minél többen és nézzük meg, keressük meg a különböző jogi alternatívákat a Concorde-dal szemben.

Együtt könnyebb lesz!

Biztos nem egyedül vagyok a nagy realizált bukóval a pánikeladásokat látva, valószínűleg az említett 'elemzés' hatására.

Megtévesztette a részvényesek egy jó részét ez a Concorde-os téma!

A lényeg, hogy várom minden károsult részvényes jelentkezését az e-mail címemen:

bundy111@freemail.hu

(#17409) Re: Kis lazítás…

#587733 rbbj11

(#17409) Re: Kis lazítás, zene! :-) - 2011. október 5. - 17:33

T. formerplayer!

Valamelyik nap volt egy hozzászólásod, azt kérdezted egy másik fórumtárstól, hogy hol szeretné eladni az RFV-részvényeit.

Őszintén megmondom Neked, mi inkább kiszállnánk a többiekkel együtt, a bizonytalan, háborús nemzetközi hangulat miatt inkább minden részvénypozíciónkat leépítjük a következő 2-3 hétben. (OTP-t, MOL-t és az RFV-t is)

Sok speki havernak van még RFV-je, és ha nem gond, meg szeretnénk válni a részvényektől.

Szóval, megoldható lenne, hogy magasabb szintre betesszük az eladói könyvbe a részvényeket és megveszed tőlünk?

A következő szintekre bepakoljuk a pakkokat és nyugodtan viheted tőlünk:

A nagyobb pakkok a következő szinteken fognak várakozni, persze több részre bontva (pl.: pár 100 db-os pakkokra bontva, de majd meglátjuk még, lehet máshogy egyben,stb.), hogy nehogy megijesszük a többi részvényest a nagy eladásoktól:

1. szint: 9700-9800 Ft

2. szint: 9900-10 000 Ft

3. szint: 10250 Ft

4. szint: 10 500 Ft

Ezeken a szinteken viheted tőlünk a pakkokat. Mi megelégszünk 15 %-os hozammal is.

Szóva fokozatosan felépítjük az eladói könyvet. Így oké? Ha magasabbról is vennél nagyobb és kisebb pakkokat is, akkor nyilván nem szórjuk le 9500 Ft körül. Szóval a fent említett szinteken adnánk el inkább, mint 9500 Ft-on.

A következő 2-3 hétben viheted tőlünk, holnap piacin eladunk valamennyit már, mert kell a lóvé másra is a héten, a többi, nagyobb pakkokat az említett szinteken viheted.

Üdv.! Köszi, ha elviszed tőlünk! :-)és sok sikert a részvényekhez!

johnny1

#587727 Arsene Lupin Előzmény: #587724

Már a link sem jön be. Gondolom, a klotyódíjhoz hasonlóan erre sem költöttek. Ha megy a Székács utcába elolvasni a doksit, zseblámpát vagy petróleumlámpát vigyen magával, mert lehet, hogy addigra villany se lesz. A fűtést sem tudom garantálni.

itt van hathor is, aki á…

#587714 rbbj11

itt van hathor is, aki állította, ő 10k-tól csak végignézte az esést,7000-en ezek szerint valóban nem vásárolt:

4689 2011.08.10 15:49 Hathor (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Nessuno

Megkérdezem csak, hogy tananyagként érdekli-e az a kép valakit, amit beraktam juni 30-án 10K fölött, hogy a tanleckében hol járunk?

Akkor jártunk 5-6-os pontnál azt írtam, most 8-asnál.

Akinek kell berakom majd, de nem akarok indulatokat váltani ki megint, de tőzsdei lecke anyagnak jó, hasznos pénzt hozhatott, aki nem idegeskedett akkor. Pl antiguru, aki megkérte ne is írjak többet.

Vagy keresse vissza aki kíváncsi rá, juni 30. a hosszászólás.

Kép ott van.

2011.06.30 15:05 Hathor (Tisztelt Tag) Re: nincs cím

Címzett: @Hathor

5-6 körül járhatunk.

#587713 rbbj11 Előzmény: #587712

ez is jó:

Értékelés: +6

válasz erre | 2011. június 8. - 20:20

"KEDVES MODERÁTOR!

Valamilyen rejtélyes okból vasárnap tiltólistára tettél. Nem hiszem, hogy olyat követtem el, amit itt mások napi rendszerességgel nem tennének meg. De tudod mit? Nem magyarázkodom:válassz.

Vagy 12 órán belül visszaállítod a hozzáférést vagy 4 év után elhagyom az oldaladat s mindenkit, akit ez a részvény érintett,erre fogok biztatni. Jól gondold meg, a konkurencia örülni fog neki, s talán a tulajoktól is kapsz egy kokit a buksidra.....

Azt hiszem az elmúlt 2 napban is meglehetős kárt okoztál, mert információtól fosztottad meg az E_star növekvő számú befektetői rétegét.Lehet, hogy lett volna mit mondanom, de ez már a múlt. A labda nálad van..

Formerplayer"

én a magam részéről egy voksot itt, most leteszek amellett, hogy formerplayer jöjjön vissza!

pityokas

#587712 rbbj11 Előzmény: #587709

18520 2012.04.20 22:43 Formerplayer (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @exmnbs1

Gondolom mérleg akkor lesz, ha a könyvvizsgálat véget ért...

De, érdekli őket az árfolyam...Csak valószínűleg már te is hallottál többszörös fedezetről...ez egy olyan"kedves" igény, ami indokolatlan az egyéb fedezetek megléte mellett...hab a tortán, és momentán mindegy hogy 1 vagy 10000 ft-ot ér a papír....

#587709 rbbj11 Előzmény: #587702

18513 2012.04.20 22:33 Formerplayer (Kezdő fórumozó) Re: nincs cím Címzett: @Arsene Lupin

Most is az....mert azzá tetted. Azt állítottad, hogy ez a végállomás, s a kisbüfik meg fogják szívni.

Én meg azt állítom:

a, OTP nélküli hitel lesz, megoldódik a likviditási probléma, 1 éven belül helyreáll az árfolyam is ( valahol 6000-8000 közötti szintre)

b, ha rákényszerülnek az OTP-re, akkor szintén megoldódott ez a probléma, csak mások lesznek a tulajok jó eséllyel egy idő után. Az árfolyam szintén helyreáll, sőt, fel és kivásárlási sztori is kerekedhet belőle...

Szóval hol itt a kisbüfik szivatása?

Ja egyébként áruld már el nekem, miért lennék én érdekelt "felbeszélésben", vagy abban, hogy minél többen szálljanak be ebbe a papírba, ha tudom, hogy szart sem fognak érni?

#587702 Bendeguz Előzmény: #587666

azbeszt!!! és pont én kérdeztem itt van-e a díszes társaság. logikai alapon sziklaszilárd bizonyíték van a személyes hülyítésre. csaba, rohadjon rád a lakat!