jó pesszimista forgatókönyv :)
Jó reggel! Bux szerintem most csinálja a tegnapi letörés visszatesztjét, majd utána első körben 750-800 közötti zárást várok. Hati meg v.hol 400 körül fog zárni szvsz.
mi a gooooooooooooond?
ez most olyan költői ,poéta jellegű,nem várok rá választ kérdés volt ? :D
vagy komolyan kérded?
mert akkor beza meglepsz :)
azért ha pl, Varga M neve jönne szóba, kevesebb lenne a bizonytalanság...bár sajnos az MNB is a cigánybáró játszótere lesz...
Jajj Te..
a bizonytalanság a gond jelenleg, nem Matolcsynk.
Valaki írja már le mi a gond Matolcsyval, hogy megértsem milyen problémái vannak..
Azért mert kancsal?
Még nem írtad le, mikor veszítetted el a munkádat, melyik évben.
Azt kértem ne kamuzz, mond meg mikor buktad el a munkádat.
a phasztolcsy faktor...ügyetlen gazdasági miniszter sok országban van, de idegbeteg, dilettáns már kevesebb...
Yo reggelt!
BUX 0.45%pluszban, forint gyengül tovább sajnos.
Így van, türelem pénzt terem!
Na sziasztok, részemről léptem mert már nekem is a tökömön lépkednek hogy menjek végre.
Én is jobban szeretek bögyörőket nézegetni mint egy felajzott kanmajmot a sörével nyugi, de azért még is csak jó lett volna megnézni azt az opálos szemű gratulációdat! :-)
Mackó úr!
MA el kell ismernem forint gyengült!
Igaz reggel azt mondta maga is, hogy pár napos erősödést vár benne.
Ezt írta reggel: "2 huf sztem erősödni fog a köv napokban "
Mivel én is erősödést vártam és gyengült így elismerem, tévedtem.
Így van.
Háromszögebn pöcsölünk, mondtam Budfoxnak.
AZt mondta abban nem is kereskedik.
Én sem szállok már hatiba trend nélkül.
Szűkülés, nem érdekel, addig kis papírozok.
Majd OTP megadja a jelet, amikor kilép a 6éves szűkülésből és megjönnek benne a 100Ks pakkok.
Én azt megvárom, vagy 20K bux fölött hozok be hatira pénzt
Egyre jobban lecsökken a forgalom, és egyre jobban szűkülget BUX, OTP meg kell annak jönnie majd!
Na ja, nagy tere nincsen neki. Bár azt gondolom azért neki fog még menni később annak a felső vonalnak. Részemről mostanában inkább csak 15' meg főleg órás chart alapján tradelek, persze a nagyobb tf-el azért nem megyek szembe, azt is megnézem megerősítés végett, fontos azonosítani a trendszinteket. Jó lenne végre egy hosszabb poziba is beleülni, bár szerintem annak még nem jött el az ideje.
Nyerőben zárni??? Egyesenknek még vannak ilyen perverzióik egyáltalán? :))
Nem szeretnék férfiakat nézni webcamon,maradok a hölgyeknél! :D De a sört betartom és könnyet is intézek vhonnan! :D