BUX napos
Te csak tudod, mi? :-)
Közben ha csak v.mi extra nagyot nem kavarnak záróban, akkor bux is letört rövidtávon.
Kár hogy nem látom a könnyeidet is hozzá! Úgyis eléggé meghunyászkodtál? A francba, most jó lenne egy webcam! :-)
Egészségedre, azt hiszem én is durrantok egyet (sört) a Tiédre! Közben annyit fostam ma a szót, hogy VIP lettem. Hát ez kész...
Megesik Frontin pajti!
Ne foglalkozz vele, én sem foglalkozom vele, ha ilyenem van.
Ma lehet csinálunk egy doji szerűt pihenővel?
Meredek a menet már fel.
Nem figyelek ide egy pár órát és tele is van hati topik! :D
Hambiban szépen visszacsaptak mindent,vajon zárásunk után lesz vmi trükk majd?
Gratulálok persze,és még az is lehet hogy pattintok egy sört az egészségedre! :D
Jah,jó lesz 300 környékének és Oti napi maxa is megfelel 4400 ellenállásnak!
Hol vagy Waszi? Szerinted a 316 már megfelel 300 környékének? :-P
Ha nap végéig kitartana a lendület lefelé, akkor szerintem Bux is töri a rövidtávú emelkedő trendjét.
Most már "csak" arra vágyom, hogy az Otp-re adott korábbi jóslatom is bejöjjön (300 környékére v. akár az alá várom vissza), hogy bezsebelhessem Waszi könnyes gratulációit! ;-)
Ha esünk, akkor az Otp-vel együtt esünk valószínűleg, így hát nem értem miért zárod a hati shortokat amik kiváló fedezetet nyújtanának ebben az esetben.
Ha esünk, zárom ashortokat, ha emelkedünk, akkor remélhetőleg az otp és mtel longokat
Bux15' nagyon beszűkült, a rövidtávú emelkedő trendvonala kb. 930 alatt törne. Aztán az is lehet hogy innen megpattan.
Nem tudom mi van ma velem, nagyobb a szófosásom mint a nővéremnek fénykorában.
Na végre! Meg még shortolsz is, Te igazán jó fejnek tűnsz! ;-)
Bux is megtolhatná már a szalagot lefele...
Senki nincs ma itt? Tök ciki hogy csak magamat látom egész nap ha görgetem az oldalt. Végre egyszer van egy nap amikor ráérek fórumozni, akkor is csak magamban beszélgetek álló nap. Na mindegy, majd jól kicseszek Veletek, és holnap nem jövök.