Otp5' közben kimozdulni látszik a 25 forintos sávjából lefelé. Ebben az esetben 20-25 közé le kéne mennie.
Otp5' közben kimozdulni látszik a 25 forintos sávjából lefelé. Ebben az esetben 20-25 közé le kéne mennie.
Draghi ehhez kevés, minimum egy Matolcsy kell hozzá.
V.mi ilyesmit suttognak állítólag a Pf-es nagyokosok:
"Draghi szavai arra utalnak, hogy (egyelőre) nem lesz több kamatvágás az eurózónában
Eközben az MNB várhatóan folytatja a vágási sorozatot, szűkül a kamatfelár, ami szintén gyengíti a forintot".
Meg hogy illikvid a forint piaca vagy mi a csuda, és ettől lengünk mint a hajóhinta.
Naná, legalább amit itt elkúrok, azt megspórolom a szaunán... Viccet félre téve nem egy nagy mennyiség egyelőre, fedezet bírja akár 30K-s bux-nál is. ;-)
Ilyen Draghi dumára meg Dax reakcióra máskor az Otp azonnal egy százalékot ugrik minden különösebb indok nélkül. Mondjuk ellenállás alatt van, ez is egy ok lehet. Na majd záróban, aaaakkor aztán megmutatja a foga fehééérjit!
Talán a forint lehet az oka. Van v.kinek ötlete mitől gyengül ma? Nem az a bandzsa farok mondott már megint v.mit?
0.77% pluszban BUX!
Mi kell még mára?
Héló! Nagyon szép ez, tegnapi kettős csúcsot kivittük már gondolom, de ma nem néztem Bux chartot még
A pezsgőt meg csak rázzák-rázzák minél nagyobbat durranjon, csak aztán nehogy az egész üveg a kezükben robbanjon fel... Mindegy, növekedünk megmondták, és csak ez a lényeg. Kereskedésre rátérve, elég sunyin csinálják a dolgot nálunk. Dax legalább rögtön elszállt, nálunk miért kell mindig mident az utolsó 5 percben megoldani? Sajnos így sokkal kiszámíthatatlanabb a kereskedés. :-(
Gondolom a szokásos klisék vmelyikét lőtte el:
Fellendülés várható.......
Mindent megteszünk.....
Megvannak az eszközeink...... :)
Mit sikerült hazudnia ennek a címeres gazembernek? :D
Lassan 5 éve semmi kézzelfoghatót nem sikerült az asztalra tenniük az üres pezsgőspoháron kívül! :D
Most meg mi franc van hogy Otp nem rakettázik? Nem baj, nálunk szeretik a dolgokat a zárószakaszban megoldani...
Évek óta megy a mese,ezek sosem nőnek fel? :D
Draghi beszéde előtt elsülés közeli állapotba polírozzák a cerkát, és ha v.mi olyat mond ami tetsző, akkor durranhat a ... (pezsgő), ha meg mégsem azt kapják amire számítottak, akkor bent ragad a dugó, és lekonyul a rugó...
Micsoda dög unalom van ma itt, úgy tűnik reggel meg volt a műsor egyik fele, draghi meg elindítja a másodikat délután, addig meg csak szűkülgetünk.
Mondjuk ha válszthatok, akkor az első meg az utolsó vörösödhetne is akár. ;-)
Remélem nap végén az arcodba vághatom, hogy ééééén végig biztos voltam a dolgomban, egyszer sem inogott meg a magamba vetett hitem, kitartottam, nem hagytam magamat elbizonytalanítani, egyszerűen eltántoríthatatlanul végig vittem az elképzelésem, ez vezetett a sikerhez! :-P
Mi lenne a következő tipp,megérzés,fix pont? :D