érdekes együttállása a dolgoknak, fura konstelláció :) minden zöld
eurusd / usdhuf / eurhuf / hati
....nahh ilyen azért ölég ritka,nézegessük amíg lehet ,mert előbb utóbb valami pirosodni fog,kérdés mellik :)
érdekes együttállása a dolgoknak, fura konstelláció :) minden zöld
eurusd / usdhuf / eurhuf / hati
....nahh ilyen azért ölég ritka,nézegessük amíg lehet ,mert előbb utóbb valami pirosodni fog,kérdés mellik :)
Vágó úr ezt jelöljük meg! :D
Közben megtalálták Egist is,már csak Tkom alá kell rottyantani és át lett mozgatva az összes blue...
Otival azért csak megcsinálják 4400 at.
Újabb végleges álláspont foglalás. :-) Szerintem Otp látta ma a tetőt, 300 környékére vagy akár alá várom picivel vissza. Ezt követően veheti talán célba a 400 környékét.
dollár nagyon erős..ezért is lehet ez.
Persze simán felmehet addig is majd, de csak egy korrekció után szvsz.
én 19800-20000között szeretném nyitni az első pakkokat,persze környezetfüggő a dolog,ki tudja mit hoz addig a sors
Bár most hogy jobban megnézem, lehet hogy hiányzik még egy kör fölfelé Otp-ben talán 400 környékére, ebben az esetben bux 19.050-100 közé még felkacsintana.
Meg is jött a várt Otp emelkedés ami a bux-ot is kirántotta felfelé, eddig ok a forgatókönyv. Most akkor innen várnám a lefordulást, hogy a többi része is beteljesedjen. Nagyon kíváncsi vagyok!
http://stooq.com/q/?s=^bux&c=1m&t=c&a=lg&b=0
Miku rali tolódott egy héttel! :D Nem vártam ilyen nagy megindulást év elejére...
zárót meg v.hová 800 környékére várom...
Általában én is inkább swinges vagyok, de ami mostanában megy a hatiban, az nem nagyon alkalmas erre, inkább csak napon belüli sűrű forintozásra. Otp szerintem még adós ma egy megindulással, ami a bux-ot is feljebb viheti v.hová 950 környékére, majd onnan fordulhat le. Persze shortban ülve azt se bánnám ha ez elmaradna, de ez a realítás (egyelőre).
Utolsó fél év Hati inlikviditása miatt inkább kint "játszom"DAX-SP-NQ>itthon ,alkalomra várok
Én meg hosszú távra játszom mindig (akár több hónap)és csak szinte hatival, és nem kis téttel,csak itt ritkán vagyok
Lehet hogy ez a legjobb döntés, biztosan nem ez a legideálisabb helyzet poziba lépni, de azért a nagy hajó lassan fordul, nem lehet tetőket-aljakat vadászni, így én szép óvatosan elkezdtem építkezni már, persze nem hosszú távra tervezek egyelőre.
Ritkán ide is betévedek,látom te is