Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#587181 prfecó Előzmény: #587159

Köszi

watson jelentkezett és :-))) OK

sajnos is ismerem formert még chartcenterből...... meg a közgyűléseken is volt valaki

#587179 macika Előzmény: #587175

A Közgyűlés időpontja: 2013. 03. 14. (Csütörtök) 10.00 óra

napirendi pont

1./ Napirendi pontra vonatkozóan:

Döntés az Igazgatóság felhatalmazásáról az alaptőke nyílt illetőleg zárt körben történő felemelésére Határozati javaslat:

Az Igazgatóság javasolja a Közgyűlésnek, hogy hatalmazza fel az Igazgatóságot az alaptőke zárt körben, új részvények forgalomba hozatalával történő felemelésére a Kötvényekkel kapcsolatos követelések társasági részesedés formájában történő kielégítése céljából

(részvénykonverzió). Az Igazgatóság a felhatalmazás alapján 5 éves időtartam alatt legfeljebb

500.000.000,- Ft összeggel (azaz legfeljebb 50.000.000 darab új részvény kibocsátásával) emelheti fel az alaptőkét. A Közgyűlés felhatalmazása a tőkeemeléssel összefüggő valamennyi döntés meghozatalára (így az alapszabály V/9. pontban meghatározott kijelölési jog gyakorlására is), az alapszabály tőkeemeléssel kapcsolatos módosítására, valamint a

kapcsolódó, egyébként Közgyűlési hatáskörbe tartozó döntések meghozatalára is kiterjed.

++

+

E-STAR ALTERNATÍV ENERGIASZOLGÁLTATÓ NYRT.

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÓJA

a tőkepiacról szóló törvény és a 24/2008. (VIII.15.) PM rendelet alapján

Az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. „cs.a.” („Társaság”) tájékoztatja tisztelt Befektetőit, hogy a Raiffeisen Bank Zrt. („Bank”) tájékoztatása alapján a Bank azonnali hatállyal felmondta az E-Star ESCO Kft-vel korábban kötött valamennyi hitelszerződését. A hitelszerződésekben a Társaság készfizető kezes.

#587167 exmnbs1 Előzmény: #587142

"Valóban érdekel szakmailag a történet...

van némi felszámolási tapasztalatom is még 97-ből és igazából az igazságérzetem motivált az eddigi ügyekben leginkább... ha nincs üzleti tisztesség, de legalább betyárbecsület akkor a látszólag jól működő társaságok hitele is csorbát szenved...

szívesen elmennék az egyezségre ha valaki lehetővé teszi: mr.watson@freemal.hu ;)

/akár jogi (vagy gazdasági) tanácsadó szerepben is, bár nem vagyok jogász ;)/

watson"

#587156 Fornit Előzmény: #587089

Ő csak bemásolta ide ezt a hsz-t, nem ő írta. :)

Nem tudom a klónok írnak e a megadott címre, vagy megpróbálnak beépülni :))

#587142 exmnbs1 Előzmény: #587092

watsont be kéne vinni a választmányba

a genyát is rendbe vágta egy kgy-.n

a Rába ügyben Európai Bíróságra megy

#587099 prfecó Előzmény: #587092

Csődeljárás elsőfokán találkozunk , azután a Bíróságon.

Soós Cs, és Raif. eddig tuti biztos helyzete már egy kicsit oszladozni fog.

#587092 prfecó Előzmény: #587085

Kedves Macika jelentsd a Vezetőség részére !

Kötvényen alapuló követelés ki lesz fizetve és nem úgy , ahogy Soós Cs. elképzelte ! Kötvényes követelés részvénycsere mellett,

A pillanatnyilag visszavont felszámolási kérelem mellett már landol a kötvényen alapuló felszámolási kérelem is, ha megszorítanak.

#587089 prfecó Előzmény: #587085

Macika már a portfolion ugyanezt ertetlen néven játszod.

Egyébként már van egy tömörülés , ha visszaolvasol és nem azért , hogy Soós Cs. a kis kötvényeseket is befolyásolni tudja.

a pf topikból akit érint…

#587085 macika

a pf topikból akit érint

ha volt elnézést, nem olvasok vissza

Én is póruljárt kötvényes vagyok. Szerintem fontos lenne csatlakozni egy hitelezői választmányhoz mivel csak igy lehet beleszólni a tárgyalásokba illetve a felszámolási biztos munkájának ellenőrzésébe.

Ezért létrehoztam egy estarkotveny@gmail.com fiókot. ha valaki úgy találja szivesen venném ha írna, hogy csatlakozna ilyen választmány létrehozásához, illetve ha tudomása van róla, hogy létezik vagy már szerveződik megírná, hogy hogyan érhető el. Ha megfelelő hireket kapok körlevélben értesíteném a jelentkezőket az így kapott információkról. úgy gondolom, hogy ez minden kötvénytulajdonos érdeke lenne. Várom a leveleket

ertetlen