Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#587098 Borska Előzmény: #587072

ugye az a nagy b. helyzet ,hogy semmi nincs amire most be kéne verni bennünket, avagy a világot...

fiscal kipipálva,adóságügy még hónapok távlata, gyorsjelentés kellemes meglepit hozott tegnap, jent gyengítik, kockázatvállalási hajlandóság még adott, Mo unortodoxia miatt vn még igy lennt, és az a bizonyos rakéta még mindig nem volt meg ami után óhatatlan egy fordulási sansz

persze a dolog képlékeny és bármilyen kiskósza fundahír pördíthet a dolgokon,de eddig ez nem jött meg,én kinnt továbbra is oldalazást, , idehaza pedig egyenletes felzárkózást várok a végén egy iszonyat megrántással

#587086 Frontin Előzmény: #587018

Molly-ban azért csak meglett az az ékből való letörés amit mondtam, ha jól látom 165-ig ment le, meg az Oti emelkedés is meglett rövidre. Csak tudnám miért nem ezeket tradeltem mikor sokkal tisztábban látszottak a várható mozgások. Hatiban 385-ön lezártam kemény egy kontit a reggel nyitottak közül, a többi fut tovább.

#587072 BudFox Előzmény: #587057

Egon már azt írogatta hogy szerdára 20.000 , vagy felette lehetünk....nemtudom mitől i lyen optimista mindenki..pláne január elsején....

#587057 Courtney Előzmény: #587047

Egy mozgó,egy vonal,ezek itt ha törnek,még sokkal erősebb lesz.

De holnap akár pattanhat is a környékről,hogy mindenki nézzen nagyot.

#587047 BudFox Előzmény: #587038

én is azt figyelem éppen ma már 0.84 % or erősödött....marha erős ez a mi kis gazdaságunk.

Forint meg,köszöni szépe…

#587038 Courtney

Forint meg,köszöni szépen jól van közben. 289.230

#587019 BudFox Előzmény: #587016

látom hogy veszélyes....

én mondjuk éppen az EUR / USD -t trédelem....az SP futurest, és a prompt ES 500 -ast figyelem hozzá....azt nézem emnnyire mozog együtt..

#587018 Waszeitung Előzmény: #586986

Molly nem nagyon szereti a lefelét mostanság,igazából xarunk a világra csak megyünk fel,tiszta tavaly januári deja vu! :D

#587016 Borska Előzmény: #586997

:D

...én most is csak lebeszélni tudlak,hidd el egy olyan világ ajtaját feszegeted ami rengeted fájdalmat és ideget tartogat,nem biztos hogy megéri,és szinte 100% ra borítékolható az első 4000eurós számla nullázódása :( és az ezt követő felállás is rettentő kínkeserves, a demo jó dolog ,arra hogy stratégiákat tesztelj és csipőböl menjen a felület kezelése, de az élesben a lélektan az ami képes megölni a legtöbb trédert,én ha visszacsinálhatnám ezt az egészet ,tuti biztos hogy hozzá se nyulnék se rv piacokhoz , de főképpnem forexhez

#586997 BudFox Előzmény: #586929

most próbáltagot a Questor EQ trader DEMO programját éppen .-))

10 millió forintot ad a demo számlára...

fél óra alatt már 235.000 -et kerestem...kár hogy ilyenkor ezt nem adják oda :D

ON

Ez a BUX meg meg van halva...teljes agyhalál...

#586986 Frontin Előzmény: #586966

730-740 egyelőre nem lett meg, ha jól látom 760 volt az alja eddig. Érdekes a kép, mivel Otp rövidre fölfelé, Mol pedig lefelé áll nálam.

#586966 Frontin Előzmény: #586926

Szerintem a bux nem sokára lemegy 730-740 közé. Hati esetében bonyolultabb a kép, amiatt a böszme nagy spike miatt nehezebb kalkulálni.

A kamattartalomnak nem 1…

#586959 gerzion

A kamattartalomnak nem 1000 pont körül kéne lennie így év elején?

A pár héttel ezelöttihez képest is még jobban lecsökkent 800->650

Látom továbbra is megy ezzel is a szívatós játék...

#586956 BudFox Előzmény: #586929

sajna én is igy látom....hogy megrántották délelőtt is...semmi sem számít. csak a fölfelé.

tavaly januárban pont ugyanez volt

az a baj hatival.hogy ez…

#586929 Borska

az a baj hatival.hogy ez a megrántás ujabb lokális csúcsra vitte,nincs meg az impulzus az esés elindulásához (szerintem!!!) valahogy a nemzetközi korr is vérszegény,ázsia pl abszolute nem parázik, EURUSD el tesz vesz 1,30fölött,fene tudja nem látom a szakadás lehetőségét,hiányzik az a fajta megtépés,mindennel ellentétesen ami napi 4-500pontot húzna rajta, a pánikvételek,és az utolsó fázis

én ma hatiban a 19,5 fölötti zárást látom,buxban pedig a további kapaszkodás felfelé

...aztán úgyis kiderül

#586926 Frontin Előzmény: #586918

Szerintem jó lesz majd a long, de előtte várnék még egy újabb aljat a tegnapi alá.

#586924 Frontin Előzmény: #586917

Szerintem a Mol óráson nézve egy ékelődésben van felfelé aminek már kijelölte az 5. pntját, én innen esést várnék benne v.hová 18K környékére ebben a körben.

Re: hg

#586921 Waszeitung Előzmény: #586913

Komolyan,pozimtól függetlenül:

Iszonyat adót aggattak megint a népre,a munkanélküliség úgy is növekedett hogy nem kevés közmunkást foglalkoztatnak,rekord infláció mellett ismét kevesebbet ér a pénzünk,és a kemény 10% rezsicsökkenés van előtérbe,igaz előtte elvettek ettől többet a béredtől...lennék én szívesen optimista,de 2/3 al sem sikerült semmi érdemlegeset összehozni,ugyanolyan kutyák mint az elődeik.