Sziasztok! Újra shortok nyíltak!
Én már látom a fényt..
látom azt már régóta, csak el van butítva itthon a nép.
Itt is sokan rájátszanak sajnos.
Minden papírt lebeszélnek, mindenkit lebeszélnek minden papír vételéről.
Ez volt a feladatuk, de a mandátumuk lejárt.
Bocsi, ennyi időm volt benézni..
Üdv.
Főleg miután kiderült hogy Eu-ban új csúcsra ért a munkanélküliség! :D
"A KSH előzetes adatai szerint novemberben az ipari termelés értéke 6,9 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól. A londoni elemzői konszenzus 3,5 százalékos visszaesést valószínűsített éves összevetésben erre a hónapra."
Amennyiben látnám a fényt az alagút végén akkor tapsolnék hogy igen,tényleg kifelé jövünk a gödörből...ám addig ez parasztvakítás.
várjá mááán
nem arról van szó (részemről)
hanem a benfentes kereskedésről
miért, szerinted erről kell, hogy szóljon?
:DD
miért fáj Nektek ennyire az emelkedés azt nem tudom.. :D
Nem ez a tőzsde rendje, hogy emelkedjen?
El lehet menni ácsnak, ott a szögeket minden nap be lehet verni :DD
Vagy hivatásos boxolónak, ott ki lehet ütni az ellenfelet, padlóra tenni :D
Vagy Gyurcsány megmondta el lehet menni külföldre, ott jobb. ,-)
Bóvli ország, lecsődölt papírjai csak emelkedhetnének.
Mert egyébként csőőőődddd lenne minden, ahogy azt sokan várják.
ők már elolvasták a holnapi újságot, hogy maradna egy foguk oszt az is sajogjon...
És csak nálunk ilyen nagy az öröm.
100 kontis vevők jól képben lehetnek...
oho...17.00-ko 18663:))) egyértelműen a 18700-hoz van közelebb:) persze még lemanipulálhatják.....
Soknak tartom...jobban preferálom Frontin 500-550 ét! :D
szépen szánkázunk lefele...talán ezzel 19.300 - 480 -al megvolt a tető - dupla csúcs..
ráadtam még délelőtt úgy néz ki...
Rg vevőt Molly vevő váltja...vmi szépet lát a hazánkban! :D
Ezek hol voltak eddig?
Gratula, az előjel a fontos :) ápolni kell a tréderlelket is :) szerintem jól tetted,ez még nem tűnik igazázndiból fordulónak,szerintem jön egy kövi löket...
Közben hatiban lezártam azt a kevés kis shortomat ami volt nyerőben, fontos hogy az év első kereskedése sikerélménnyel záródjon. ;-)
Látom közben Otp minimum elvárás teljesült is, Mol egyelőre tartja magát. Ha a bux grafira nézek, akkor azt látom, hogy lesz ma még esés. V.hová 500-550 közé mindenképpen levárom ebben a körben.
nem bírtam tovább lezártam a longot 19400-on. felfelé várom továbbra is de egy alkalmas jelet várok vételre. Ti milyen poziban vagytok ? indoklás esetleg ?