sztem a disznó csabron volt, de ahogy gondolod :)
nem értem. Akkor te miért nem teszel feljelentést????
Minden pénzedet egy zs kategóriás cégbe raktál? hmmm...
Mindennek eljön az ideje. Majd amikor a felszámolás során előkerülnek a csontvázak.
2011 novemberben szóltam, hogy csőd lesz. Pár hónapja mondom, hogy sitt lesz. Ez Csabika utolsó szezonja Eplényben.
Nem vagyok abban biztos hogy ebből büntetőjogi ügy lesz. Tett már valaki feljelentést? Vagy fog? A fórumra írogató emberek közül is kisemmiztek néhány embert Soós Csabáék, de senki nem ment még e a rendőrségre vagy az ügyészségre hogy ilyen-olyan gazdasági bűncselekmény gyanúja miatt feljelentést tegyen, legjobb tudomásom szerint. Hiába ment el az összes tőkém ezen a sz@ron, én sem tettem ezt meg, pedig nyilvánvaló hogy S.CS és sleppje miatt úszott el a pénzem.
Meg fogom inni a pezsgődet. Ha mást nem közösen.......
Itt minden szóba jöhetne, de semmi sem fog. Ez egy ilyen ország, ilyen hivatalokkal.
Még a végén dolgozniuk kellene, azt meg hogy képzeled?
disznótoros volt ez a javából, csak későn derült ki, hogy a disznószerepet nekünk osztották...:-)
"azok alapján TALÁN lehet valamit csinálni"
A kilopott pénz egy részét talán vagyon elkobzás formájában vissza lehet szerezni, de jó része végleg eltűnt, illetve el lett tapsikolva. Büntetőjogi ügy lesz ebből, remélhetőleg példás ítélettel. Halmazati, társas alakzatban.
Ésszerűség arról szól , hogy a csődeljárásban kiderüljenek SOÓS Cs féle disznóságok, azok alapján TALÁN lehet valamit csinálni.
Ugyanakkor a tőzsdei vásárlás mindenki saját akarata , részvény adás-vétel különösen.
Max. bennfentes kereskedelem tilos, de Mo.-n még ez is bocsánatos bűn. Még senki sem lett megbüntetve , pedig nincs olyan BÉT-en lévő cég , ahol a vezetők nem csinálták volna, szvsz.
az a baj, te is disznótorosra számítottál, aztán csak a disznó maradt belőle...Nem minden tor, ami annak látszik, ez a tanulság.
PrFecó! Most a kötvényesekért lehet csak tenni? Engem speciell azzal vert át egy interjúban (? vagy fent is volt a béten a közlemény???) személyesen Soós Csaba, hogy a Concorde elemzése hazugság és mindenre van keret, minden a terv szerint halad. Ez, mint látjuk, ordas átverés volt. Én emiatt maradtam benne 10k alatt is! Kizárólag ebbe a szalmaszálba kapaszkodtam, hülye voltam. A részvényeimmel a pénzem 2/3-át vesztettem el ennek a csalódnak a handabandázása miatt. Ha netán pertársaság alakulna, szólj!
Lehet, hogy éppen a tiplizésre alkalmas célországokat fontolgatják a Holle anyó egyik négyágyas szobájában (re: copperfuck)
írtam neked egy üzenetet hogy megismerd
a képernyőd jobb felső sarka 2. sorában az üzenete feliratra kattintva látod
az ESCO az állami pénzből nem fizette vissza az államnak az áfát hanem a 2012-es kv-esek kiegyenlítése helyett az egyéb kv-eket vásárolgatta vissza hogy az egyezkedési tárgyalásra jobb pozíciót szerezzen
amennyiben az állam elfogadja a halasztott visszafizetést passzívan részt vett a kv-esek lenyúlásában?
Elérhetőségem.
Itt privát üzenet lehetőség is , de ezt a felületet nem nagyom ismerem ki.
Van aki 4- 5-6 évről személyesen is ismer a Találkozókról , az tudja emilemet.
24758 hsz-ban már írtam egy újat ostermelomagyar@gmail.com
el kell csak olvasni milyen célokra kértek
volt-e arról szó, hogy a 2014-eseket beelőztetik rövidebb papírokkal
mennyire reális terveket ismertettek pl 20m EUR EBITDA tavalyra
mellé tenni a kamumérlegeket pl a most ismertetett 2010-est és az auditor véleményét, amellyel ellentmondott
mennyire volt ok az intézmények papírjainak továbbdisztributálása
továbbá a "műkereskedés" kivizsgálása, eleinte 102% árfolyamon ki is vett a tőzsdén
külön téma a 7. kibocsátás, amelyről jelentették hogy sikeres volt, majd pánikszerű gyorsasággal a sajátpf-ban landolt
Valószinüsíthetően a PSZÁF által kiadott EN-III/TTE -309/2010 ( földi nyelven kibocsátási engedély az E-STAR részére 10 milliárd forint értékü kötvényre ) nem teljesen úgy történt , ahogy azt a szigorú? jogszabályok megengedik.
Háromfelelőse van , lehet:-Kibocsátást kérő : E-STAR ,- engedélyező : PSZÁF , -lebonyoiító:Equilor Bróker.
Mondjuk akik a pénzüket elvesztők , akik nagyon rosszul jártak , a kötvényjegyzők.