Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1312

Re: nincs cím

#586503 BudFox Előzmény: #586482

nem akarják ezt lefelé engedni...őrület..tavaly is ez volt...mint a barom megindult fölfele...

de majd csak eljön a shortosok ideje is..

#586501 Waszeitung Előzmény: #586500

Jah,oksa :D

Az még tavalyi long pozi volt 18700 ről,kari előtt be is írtam hogy vettem hatit amitá átviszek jövőre..

Hát igen,mindig a pozijának szurkol az ember :D Bár amikor kinn volt 2% feletti őrület akkor nem kellettünk a kutyusnak sem,csak most mókolunk itt fibo szint felett,de minek is?

#586500 Hathor Előzmény: #586499

Nem a chartra gondoltam közvetlen.

Hanem hogy hirtelen pálfordulás longból shortra, és kihasználtad a longot.

"kinn szépen lefordultak,velük tarthatnánk.."

ezt írtad az eddig optimista hozzászólások helyett..

egyből levettük :D

azért mondtam egészségedre

#586499 Waszeitung Előzmény: #586496

Ha a csártodra gondolsz akkor igen,valóban hasznos volt,így köszönöm is...bár úgy hiszem szoktam értékelni az okfejtéseidet,és egy köszönöm szokott érte járni minimum! :D

Bár a longot zártam és pozit váltottam még pénteken mert olybá tűnt hogy elfogyott a felfelé szufla,pár száz pontra beszálltam volna lefelére de nem akar a többséggel tartani a mi ki piacunk.

Re: fd

#586479 Hathor Előzmény: #586116

Yo reggelt!

Na elértünk a célár zónámhoz BUXban.

Meg van 18730körüli szint.

Hogy hogyan tovább, majd meglátjuk..

nekem idáig szólt a tervezett utam, innen új menetrendet kell figyelnem.

Háromszög teteje van még feljebb, ha jól emlékszem.

#586313 Hathor Előzmény: #586287

Ja és egy kérdés..

macika, nagybarnamackó egy állat?

szotyi egy növény?

csusza meg egy túrós csusza?

csiga meg csúszó mászó?

Robaj, meg egy zaj?

ibiza meg egy sziget?

Nekem mindegy ha KP, gtl, kpmg, makmarci, vagy mz/x-nek nevezi el magát vki, lényeg, hogy tudjam kihez tatozik.

#586312 Hathor Előzmény: #585869

A forint lehet az idei év nyertese a régiós devizák között

Év végére 280-ig visszaerősödhet a forint az euróval szemben a Reuters által több mint kéttucat piaci szakértő körében végzett felmérés konszenzusa szerint és ezzel a magyar fizetőeszköz teljesíthet a legjobban a négy térségi deviza közül az euróval szemben.

http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/a_forint_lehet_az_idei_ev_nyertese_a_regios_devizak_kozott.177799.html

Múlt héten még nem 350-ekről volt szó??

Gyorsan változik a vélemény.

Én ezért maradok saját gondolatomnál.

#586309 Hathor Előzmény: #586279

Ugye nem haragszol, ha nem válaszolok.

Nem egyszer írtam már le a történetet.

Itt a fórumon minimum kétszer, pf-en is leírtam.

Isteni hatalom, egyiptomi kultúra stimmel, a nő nem.

Többet nem mondok, mert csak mindig ilyeneket kérdezel.

Hathor most mit fogcsinálni ha E-star itt, meg ott lesz?

Hathor most mit fog rajzolni?

Hathor mit csinál 10Ftos névértéken?

Hathor lány?

Kicsit uncsi..

Azt elfelejtetted, amikor bizonytalan voltál KEGben, rögtön névreszolóan csináltam chartot neked még a Blogomra is.

E-star topikban folyamatosan kérdezted lehet-e venni szerintünk a papírban.

Nemértemmel is csak a kötekedésedet lehet olvasni most is.

Én ezeken a gyerekes játékokon már túl vagyok.

Nincs gond, csak provokációkra nem írok.

Leírtam Macinak, EXnek, Slynak is.

KEG múlt heti, e heti gyertyát figyelted, csökkenő ék kilépést?E-star a múlté már

További jó tradelést

#586284 Ibiza Előzmény: #586250

:) nem azt mondtam legyél F1 pilóta mert az jól keres..a gondolkodásmód.. a győzelem fejben dől el.. ez minden szinten úgy van..mellesleg azért keresnek jól mert valamit nagyon tudnak..nagyon profik..

gyűlölettel és másra mutogatással megy el pár éved..minek?

#586250 Euroman Előzmény: #586161

az ő patkány politikája miatt van...már 98-02 között is hánytam az Ezüsthajós káel csabás baromságuktól...de az babazsúr volt ehhez képest, ami itt 2010 óta folyik....F1 pilótával ne gyere...1 év alatt annyit keres (10-15 millió euro, plusz svájci-monacoi letelepedés minimál adóval), mint 15 átlagbérű (2000 Euro/hó) ember egy teljes munkásélet, 40 év alatt....a rohadt megszorító, geczy politikája miatt van, mert a saját hülyeségeire költi a pénzt....állítólag csak a minisztériumok 2012 utolsó hetében 16 mrd-ot kúrtak el....ahol én dolgoztam, az nemzeti vagyonkezelőhöz tartozó cég, kötelezően 6-7 mrd nyereséget várt el tőle a rezsim....bevétel nem úgy alakult, eredmény: költségtakarékosság: először telefonok 8még vezetékes, ip telefon is) leszerelése, aztán céges autók elvétele (nem érintett), aztán 25 %!!!-os létszámleépítés ....