íme a magyar fiskális szikla megmászása a köv 2 hónapra
amennyiben a fijjúk elkezdenek kommunikálni a szokásos módszerrel, akkor a forint hipp-hopp 300 felett lesz, és hogy lesznek ilyenek sorozatban, abban egy pillanatig se legyen kétségünk
íme a magyar fiskális szikla megmászása a köv 2 hónapra
amennyiben a fijjúk elkezdenek kommunikálni a szokásos módszerrel, akkor a forint hipp-hopp 300 felett lesz, és hogy lesznek ilyenek sorozatban, abban egy pillanatig se legyen kétségünk
Na nem volt rossz ez a hét.
Szépen 5éves csúcsra ment USA.
MI is kitörtünk dupla aljból, hetes teli zöld gyertyák. Itthon réses.
Napos szinten minden mozgóátlag alattunk, hetes, havi 20MAk alattunk.
Múlt havi dojira emelkedő gyertya eddig.
Újévi kívánságműsorom jól indul.
Irány fel tovább, ha kérhetem.
clinton megígérte, hogy nála lesz az utolsó emelés
aztán közbejött lewinsky kisasszony
de most már biztos hogy nem emelhetik tovább,
szopás van !!))
spórolniuk kell majd itt-ott
még várok a lezárással. több stop szintem is van , de egy biztos, ha naposon a hati a súlyozott MA5 alá zár zárok. Ha a bux értéke eléri a háronszög csúcsát 19000 zárok a hatiban. a KT számolva 3.6% az alapkamat 5,75 % még felfelé kéne menni. Véleményed ????
A pozimat jól eltaláltad 10-20 között
nem beszélve elfelejtették a hitelplafont..ez még mókás lesz..
nem hinném hogy ez a fiskális szikla annyi érdekes volna a piacok szempontjából, a kamu média felhajtás mellett persze
ellenben szépen emelték odaárt az adókat, klafa kis kommentek repkednek )))
+ februárban sokkal fontosabb "sziklát" kell legyűrniük az amcsiknak
az már nem lesz ennyire piskóta péter
Nekem sincs semmim,valahogy nem tudom mi és miből következik,gubanc van. Én is magasabbra várom,ezt az 1-2 hónapot,amíg kitart a fiscal öröm még meghúzzák szerintem
Venni az én stratégiám szerint késő,adni meg korai,egyenlőre moziverzum van nálam.
A partvonal a legnehezebb pozi :)
elég egyszerű másra fogni a saját gondjaidat.. szétrágja a lelked..utána a tested..tényleg lazíts egyet utána nézz előre..nem gondolom Orbán mondta volna Euromant azonnal kirúgni.
Tanulj az F1-es pilótáktól.. káromkodik dühöng duzzog..kiadja a dühét..de amikor nyilatkozik akkor már lezárta magában a témát..és a következő futamra és előre tekint.
Írtam püt.
Ha válaszolnál majd priviben rá, megköszönném.
Borska Neked is írtam Tegnap, amiről beszéltünk itt a fórumon, csak gondolom nem vetted észre.
Én most kikapcsolom a gépet, de majd elolvasom!
Üdv. Kellemes hétvégét Nektek!
A 130db nem én voltam 300-on, én ennél azért magasabban vártam, és jóval kevesebb kontiszámmal első körben. A jövő hét mindenesetre izgalmasnak ígérkezik, talán jobb is így pozi nélkül hétvégén. Te vittél vmit tovább Borska?
Melyik év óta vagy munkanélküli?
De isten bizony, ne kamuzz.., itt vagy 4éve, azóta mondod!!
nem hagyom magam lekenyerezni...ezt nem nekem adta, ezt mindenkinek...ettől ugyanúgy utálom....inkább ne vette volna el a jövedelmünk 60 %-át és a munkámat, ahhoz képest ez "peanut", ahogy az amerikai mondaná....ez alamizsna, abból meg nem kérek, volt rendes jövedelmünk, bevételünk, amiből megéltünk...
Annak sem tudtatok örülni, ha már rezsi csökkentésnek nem örültök, hogy egyetlen bevételi forrást, apukád nyugdíját felemelték 5%kal idén?
Mellé 10%os rezsi csökkentés ettől a hónaptól.
Ezek így együtt nem? Ez sem kell?
és igen, mindegyik megérne egy kampót, ha vitya végre a pisztolyt a szájába venné, és meghúzná a ravaszt....eljönne a tavasz, ha meghúzná a ravaszt a paraszt:))
azért a fidesz megdögölhetne, a geczy vezetőveivel együtt...meg a boozy cöf is az újabb paraszt békemenetével
Nem akarok én 0-ra mindent,kár lenne értük :D
Az lehet hogy némi tűréssel meg volt buxban a 18730 ad?
Sztem teljesen logikus. Volt egy zaftosan nagy pakkom benne, már 1,2k pont nyerőben is volt, de visszajött a nullvédőmhöz, onnan meg kilőtt egy kis tökörészés után, ahogy ilyen események után illik.
Tudod azt mondják a belső füleknek, hogy most már e miatt legalább nem fog esni! ,-)
A funda meg rendben van. Akkor mi a baj?
Drága 50Król lejövett 37Kn?
Tudom. Ez is jobban nézne ki már nullán. Igazam van?
Mindent nullára!
BÉT kampó, forint kampó, fityesz kampó, genesis kampó, phyll kampó, E-star csőd.
Mindent tudok.
Ja meg KEGem is csődbe megy mondják okosok. Ezt is tudom.
Tavaly szép nagy forgalommal szórták,mert kikerült egy indexből...most visszateszik? :D