Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: fd

#586120 Hathor Előzmény: #586117

Miért? Neked nem történik ésszerűen?

Túlbonyolítjátok összesküvés elmléetekkel a mo-i fundamentumokat

Re: fd

#586116 Hathor Előzmény: #586112

Nem is történt semmi, mire korrigált volna?

-0.2%os futikra?

Kíváncsi leszek mi lesz 730as buxnál.

DAX mindjárt csúcsánál megint.

Re: nincs cím

#586114 Hathor Előzmény: #586104

Rendben főnök, betartjuk!

Csak szólj ha nem illik ide és én befejezem az offot.

keresitek a határokat mí…

#586104 Ibiza

keresitek a határokat mííí..nem gondolom saját szabályokat alkottam volna.. ez minden fórumra alkalmazható..ha úgy tetszik vagy nem tudtatok róla akkor egy fórum etikett..mint ahogy az sincs szabálykönyvben ne sz@rjunk az asztalra.. a legtöbb embernek ez természetes.

Én nem fogok törölgetni.. csupán elmondtam..

#586101 Hathor Előzmény: #586095

Már megint mi 40éve, kedves maci úr! Mondja el mi nyomassza?

Mindig beszúr valamit.

Mi értelme? Megint valami nagy badarság van mögötte, de ha leírja, elmagyarázom hogyan gondoltam, mert nekem semmihez nem megy amit ír. pillanatnyi képet vázoltam abban a hsz.ben 15perces képre nézve.

Hogy jön ide a 40év?

#586093 Hathor Előzmény: #586091

Euro elkezdett erősödni dollárhoz, meg nyersanyagok is fel.

Forint le 290.100ra

DAX, SPben pár pozit kivágtak és irány fel.

#586091 Hathor Előzmény: #586089

Na mindjárt jön néhány adat, az majd megmozgatja az állóvizet ma :D

Futik elkezdtek emelkedni előre.. Ez jó, vagy rossz jel?! :D

#586089 Hathor Előzmény: #586088

Havi 50ezerért lehet lakást bérelni annak, akinek nem futja venni.

A hitel törlesztés ennél magasabb, ezért nem éri meg lakást venni.

Egy kereső családban 50rugót kell félre rakni ha lakás nélkül van, hogy albit fizessen.

A többi ugyanannyi, mint másnak.

Aki nem tud félre rakni, az lakik a szüleinél gondolom.

Régen is lakott 3generáció együtt.

Na de itt elkanyarodunk Ibiza féle fő témától valóban.

ON.

#586088 Euroman Előzmény: #586083

speciális a szakmád....az emberek többsége nem érzi...és autóra, fogyasztásra nem is kellene adni...ingatlan más, lakni kell...csak a magyar bérekből semmit nem lehet törleszteni, plusz az én vesszőparipám, hogy akinek lakásra sem futotta, az hogyan fogja a törlesztést, rezsit és az állagmegóvást kifizetni és még megélni????

#586087 Euroman Előzmény: #586057

15-24 évesek között kb. 30 %-os munkanélküliség...25-54 évesek között 10,x%...gratulálunk....1 millió új munkahely...ha a német nem jönne 1-2 helyre, totális csőd lenne, így is csak bérmunkára futja....Lidl árufeltöltő: Soproni álláshirdetés: br 106.000, Eisenstadt (17km-re): br. 1380 Euro....ugyanannyi áru, ugyanakkora üzletméret, kb 1/5 lakos (Sopron 55e, Eisenstadt: 11e)...no comment

#586083 Hathor Előzmény: #586074

Egyébként a hitelezés beindulásának miért nincs köze BUX gazdasági témához?

Én a pénztárácámon egyenesen érzem.

Amikor hitelezés megy, ingatlan megy, gazdaság is megy.

Nincs hitel, ingatlan vétel sincs, de gazdaság sem pörög.

Nekem elég ránéznem a szakmámra és tudom mikor kell belépnem hosszúra

a nyersanyag se kimondot…

#586081 Borska

a nyersanyag se kimondotta jó indikátor most, az esése dollár erősödésnek tudható be,meg kell,kéne várni mi az uj szitu a fed duma után,mi is az amibe lehetne kapaszkodni,eddig nekem csúszós a pálya

#586079 Hathor Előzmény: #586075

Legyen szerencséd vele.

Most már jöttünk fel annyi napot, indivel is, meg elértük a zónákat, hogy ne jelentsen hülyeséget a gondolat.

#586078 Frontin Előzmény: #586075

Szerintem ma nem is fogok teljesülni már, arra számítok, hogy Otp-t lejjebb csapják ma még. Ha meg igen, úgy is jó. Ajánlatokat megtettem, részemről már csak este nézek rá, sajnos mennem kell. Sziasztok!

viszont valahogy úgy érz…

#586077 Borska

viszont valahogy úgy érzem,és most simán megérzés,minden konkrétum nélkül (ezért nem is nyitok rá pozit) hogy itt még lesz egy brutális emelkedés,olyan 2-3nap napi 300-400pontokkal,ami aztán valóban ráhúz minden shortost a karóra,és csak ez után jöhet egy beleadós nap,aminek a korrekciója már vérszegény lesz..... és akkor fordulhatunk

akkor ismét eshetünk

vagy jön valami irtózat blőd a kormánytól és funda jelleggel az megpördíti a dolgot