Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#586076 Hathor Előzmény: #586074

A hitel a tegnapi globális hozzászóláshoz tartozott, amiben írtam, hogy a hiteleket pontosan nem vágom, azt erősítettem meg. Előző hszt is megnézhetnéd amire válaszoltam, abból kiderül, meg ha elolvasod tegnapi napot miről volt szó.

Én egy hszt nem szóltam meg tavaly, egyet sem moderáltam ki.

Illetve csak egy reklámosat wnprt-től.

Ingatlan topikba beraktam tavaly.

Két munkanap után elkezdtél szabályokat alkotni.

Ennek ellenére oda fogunk figyelni

#586075 Frontin Előzmény: #586056

Szia Hathor! Neked is minden jót kívánok! Shorttal indul (még nem teljesültem), de ez nem azt jelenti, hogy nem forgatok azonnal ha úgy hozza a helyzet. Egyelőre ez csak rövidre lenne, a hosszabb távú pozit majd jóval magasabbról szeretném indítani.

#586074 Ibiza Előzmény: #586062

Topikgazdaként akkor elmondom a szabályokat ,)

Ez alapból szaktopik. Tehát a fő vonal a Bux 1312 határidős kereskedés..és az ezzel szorosan összefüggő hírek infók összefüggések.

Én nem vagyok ellene ha kialakul egy kis poénkodás, vérszívogatás, berak valaki egy kisszinest.. főleg a kereskedési idő után..levezetésként.

A BÉT és így közvetve a Bux1312 is a magyar piac a magyar gazdaság tükre.

Tehát a magyar gazdasággal összefüggő infók közvetve hasznosak.

DE!! Kishercegnek igaza van..sok ember nem tud disztingválni.. dumcsinak vagy reklámnak használja a szaktopikokat..ezt én sem kedvelem..Ő akkor szokott odacsördíteni..

Mint ahogy Hathor barátom te is ide írod az ingatlanos hiteleket..ami sokkal jobban nézne ki az ingatlanos Szaktopikban...ennek semmilyen (nyakatekerten megoldható)összefüggése nincs a BÉT-el..Bux hatival

#586072 Hathor Előzmény: #586068

Igen Maci Úr!

Jól látja, forint gyengül ma.

Már 291.6

Nyersanyagok esnek.

Ennek ellenére tartom, hogy összefosni nem kell magunkat, és mérhetetlen shortot nyitni.

Long pozik kezdenek kifutni megtorpanásra

gazdasági folyamatok,a k…

#586071 Borska

gazdasági folyamatok,a kedvenc témám :) most speciel igen összetett dolgok mozgatják a tőzsdéket és a valutakereszteket is,gyakorlatilag bármi elképzelhető és minden folyamat magyarázható,kérdés melyik lesz a helyes út.....

Mo gazdaságpolitikája egy kalap szamóca,szart se ér...... sajna ez van ,lehet ezt szinezni de úgy szar az út ahogy van,nem kétlem vannak helyes döntések,és pókeres hazárdírok ,amik eddig működtek,és lehet menni is fognak,ki tudja...

amíg nemzetközi szentiment rózsaszín ,nem lesz gond, a kormány nem fog parázni 300as HUFnál,simán vág tovább,de mivan ha eurusd is elkezd szakadni ,mert akkor a forintra dupla csőböl fognak tüzelni....,az hogy ez az árfolyam mennyire van beépülve a bluek árfolyamába azt meg a világon senki meg nem mondja,nincs olyan ember :)

amiben szinte biztos vagyok a tegnapi FED közlemény szép lassan elkezdi árazni az usdhuf kereszt,nem shortolnám se forexen,se certin...

a bét rv-ire pedig kettős hatással is lehet,hisz ez a hozaméhség és a piacokra áramló tőke,simán emelkedő árfolyamnál hufra váltva még nyomottabb rv árakat jelent,vagyis ha országkozkázat oké,nem kell az adott ország deviza árfolyamából jósolni,hisz gyenge forintból többet kapunk adott egységért vagyis több mehet a tőzsdére is,vagyis akár emelkedhetünk is,

FED duma erősíti a dollárt,csökkenti a pumpát,vagyis akár eshetünk is,nem is kicsit,de ehhez valami brutális rossz hír kéne,hisz a nyilatkozat is kétélű,ha belegondolunk ,miért áll le a pumpa ? mert a gazdaság saját lábára állhat ( vagy mert nincs értelme,de ezt sose vallanák be ) vagyis mégse rossz hír a hír :) :) :)

csodaszép a tőzsde :)

#586070 Hathor Előzmény: #586037

BUXban nekem 18730volt az elsődleges céláram dupla aljból száémítva, messzebbi háromszög belső leszorító érintés, meg előző aljak alapján.

Az kb. 100pontra van.

Képen stoch már felért túlvett zónába, oldalazásban jól jelezhet.

Érdemes szűk stoppal kalkulálni az biztos, max tovább menve újra nyit az ember.

Én így gondolom.

http://postimage.org/image/e9guuxdxn/full/

#586067 Ibiza Előzmény: #586057

tőlem jöhet ide mert összefügg a bux a gazdasággal..Hathor csak ügyeskedik..

#586064 Borska Előzmény: #586037

a kérdés hogy mekkora a pozi,ha pl van 400000 forintod és erre 10kontival vagy benne ,akkor azon 828pip x 1000 vagyis 82800forint haszon van :) nahh ez az alaptőkének 20% -a meg egy pici , az időtáv nincs 2hónap vagyis éves viszonyban qrva jóóó tréd!!!!! kimondottan bravúros és ha ezt mindig tudnád hozni ,elkezdhetnél komoly sportautó katalógusokat nézegetni!!!! ha viszont 4M az alaptöke és nincs kifeszítve a pozi akkor utánnaszámolva simán vihető tovább, sőt,megreszkírozom hogy én a megfelelő stopp berakása után,még rá is nyitnék (már ha kiugrunk)

de ez is mind mind stratégia kérdése, a gombot úgyis Te nyomod meg :)

a célárak,uhhhh itt vannak/voltak fura dolgok,amit írtál abszolute nem hülyeség,simán lehet bármi,meg az ellenkezője is...

#586062 Hathor Előzmény: #586057

Szia KP!

Örülök ha látlak néha.

Már nem én vagyok a topikgazda, de nekem elfér a BUXhoz, a hazai gazdasági számok..

hozzá kell vetnünk a BUX értékhez. Miért esett eddig, és miért emelkedhet ezután (vagy a többiek kedvéért, miért eshet tovább piacunk)

#586061 Waszeitung Előzmény: #586054

Utcasöprés,vagy milyen közmunka is? Állami pénzen csinálnak értéket nem teremtő munkát...tiszta szocializmus.Tényleg ki kellene találni hogy most mit is akarnak vityáék kapitalizmust vagy visszautazunk huszonpár évet.

#586054 Hathor Előzmény: #586049

El kellett ugranom nyitáskor, most értem vissza.

Ma jött egy foglakoztatottsági adat, miszerint nőtt ismét a foglalkoztatottság, és a munkanélküliség stagnált, nem növekedett.

Ez is biztos a rossz fityeszeseknek köszönhető, minden rossz amit csinálnak..

#586037 Konvektor Előzmény: #586036

long nyitás 18452 Stop 18660 még karácsony előttről

Zárást 19585-nél vagy most zárjam ?

19450- ig talán elmegy , de többet látok benne

ha 20300a-t írok kinevettek ?

#586033 Frontin Előzmény: #586030

"Azért kívánhattál volna szépet és jót nem csak erre az évre,remélem még több esztendőm van hátra mint amennyi idős vagyok,de köszi így is! :D"

Telhetetlen! :-)