Regisztráció Elfelejtett jelszó

Facebook a parketten

Re: nincs cím

#586099 Bendeguz Előzmény: #586090

Tudom, azért írtam, hogy ha a FaceBankból költöd a centet, biztos adnak rá majd kedvezményt :)

#586046 Bendeguz Előzmény: #586044

Kíváncsian várom mikor lesz FaceBank, ahova ha beteszed a zsetont, 0.0001 centért vehetsz promóciót minden postodnak :)

#586044 Kissherceg Előzmény: #586043

sztm ez karcsú, Én pl sose használom sokakkal szemben a chat funkciót se. Jó dolog, de az oldal lassulhat vele

http://www.origo.hu/tec…

#586043 Roberrtto

http://www.origo.hu/techbazis/20130104-hanguzenet-funkcioval-ujit-a-facebook.html

No erről beszéltem kb fél éve, ez lehet ami meglódíthatja a facebookot. Teljesértékű hanghívások a kanadaiaknak már van, ha ezt kiterjesztik a többi régióra is, akkor a telefonálás elveszti az értelmét, a szolgáltatóknak a mobilinternetszolgáltatás marad majd.

Tudom, van skype, viber, de itt egy plattfromon érik el egymást a felhasználók.

Nem nagyon akar esni ez …

#583750 Roberrtto

Nem nagyon akar esni ez most, pedig itt lenne az ideje, Nem hiszem, hogy ilyen szinten elkapkodják a részvényeket, főleg ennyit.

Egy kis facebookhoz kapcsolódó hír:

http://ipon.hu/hir/instagram_vs._twitter_%E2%80%93_jonnek_a_hirdetok/23496

Én szkeptikus voltam az instagram felvásárlással, de megcáfoltak a tények. Azért az nagyon durva, hogy a hírdetések szempontjából messze legfontosabb USA piacon lehagyta a twittert...

Ebből is előbb útóbb szép kis bevétel lehet.

Hallani lehet arról is, hogy esetleg a whatsapp nevű mobilos alkalmazást is felvásárolná facebook, azzal se tenne rossz lóra, kb 100 millióan használják mobilon!

Van egy érzésem, hogy a facebook lesz a következő google.

#583431 Dmode Előzmény: #583424

nem is rád gondoltam,meg a forumon levö nickeek közül nagyon sokan vannak,akinek eszébe sem jutott.

#583417 Dmode Előzmény: #583413

hiszen ez volt a nagyoknak a legtökéletesebb kisbefektetöi szivatása,ami világra szoló volt.

aki egy kicsit is foglalkozik a világban,pénzüggyel az jegyezni akart az fb jegyzésen.mivel mindenki regisztrált valamilyen szinten magáénak is érzi,érezte,és meg volt gyözödve róla,hogy ez egy hatalmas nagy befektetés.csak ha ránézett,mennyi regisztráló van a világban már abból egy kisbefektetö azt vonta le ez mekkora nagy biznisz lesz.

csak volt egy szépséghibája az egésznek,hogy a regisztrálók nem voltak,és nincsenek isakár centes érdekeltégben a facebookban.

#583413 Dmode Előzmény: #583391

ezek annyira szánalmas cikkek.

hogyan,miként? megbüntetik saját magukat vagy,hogy a világ vezetö bankjai,vagyis pénznyomdászai buntetik a saját kezükben levö bankokat.?

Ötmillió dollár bírság a…

#583391 Sly--

Ötmillió dollár bírság a Morgan Stanleynek

Bírság formájában ötmillió dollárjába kerül a Morgan Stanley befektetési banknak a Facebook tőzsdei bevezetésekor elkövetett szabálytalanság.

A bíróság szerint a részvény tőzsdei bevezetésekor néhány intézményi befektető a Morgan Stanley egyik magas rangú alkalmazottja által készített feljegyzés formájában értesült a Facebook felülvizsgált üzleti eredményéről és növekedési kilátásairól, amit az érvényes pénzügyi törvények összeférhetetlenség miatt tiltanak.

A Morgan Stanley befektetési bankra Massachusetts államban kivetett 5 millió dolláros bírság az első polgári peres következménye a Facebook-részvények tőzsdei bevezetésekor a befektetőket ért milliárdos veszteségnek.

A Facebook és az első részvényesek a Morgan Stanley szervezésében májusban lebonyolított tőzsdei kibocsátás során 16 milliárd dollár bevételre tettek szert. Az árfolyam azonban hamar zuhanni kezdett, és átmenetileg a 38 dolláros kibocsátási szint felére is lement. Az áresés miatt hamar megfogalmazódtak azok a vádak, hogy a kibocsátási árfolyam irreálisan magasan lett megállapítva. Ezt a gyanút később igazolta, hogy a Facebook az eredeti várakozásoknál lényegesen alacsonyabb reklámbevételre tudott szert tenni a mobil internetes eszközök terjedése miatt.

A kibocsátás szervezésében részt vevő pénzintézetek együttesen 176 millió dollár díjbevételhez jutottak a Thomson Reuters üzleti hírügynökség számításai szerint. A Morgan Stanley 68 millió dollár díjbevételre tett szert.

A Facebook részvénykibocsátása ügyében több más peres eljárás is folyamatban van a Morgan Stanley mellett a lebonyolításban közreműködő Goldman Sachs és JP Morgan pénzintézet ellen is.

#582087 Janicroft Előzmény: #582068

Nem lesz nagy hatása szerintem az árfolyam szempontjából. Egyébként látom hogy egyre jobban tolják a reklámokat most már mobilon is tele van sz*rva a képernyő sponsored storykkal, de egyszerűen ilyen 200-as P/E-vel nem venne rá semmi hogy egy dollárt is beletegyek.

Mától Nasdaq komponens l…

#582068 Fornit

Mától Nasdaq komponens lesz, kb 1%-os súllyal.

Kiszálltam én is, igaz n…

#581492 katika64

Kiszálltam én is, igaz nem meggyőződésből.

#581013 Roberrtto Előzmény: #580995

Mert, mi van?

Elég jól tartja magát amúgy, kiváncsi leszek mikor fognak szórni, mert, hogy fognak az biztos.

#577424 Roberrtto Előzmény: #577362

A 10-12$ meglesz nemsokára szerintem.

A 100$ azért odébb van, de nagy speki ez a papír, biztos vagyok benne, hogy jól lehet majd vele kereskedni.

Azonban ideges természetűek kerüljék!