Szerintem lesz még felfelé, de előtte várnék azért egy kis korrekciót.
Szerintem lesz még felfelé, de előtte várnék azért egy kis korrekciót.
Azért kívánhattál volna szépet és jót nem csak erre az évre,remélem még több esztendőm van hátra mint amennyi idős vagyok,de köszi így is! :D
Én még a 18700 as hatilongomban ücsörgök,pár száz pontot nem bánnék még felfelé..
Még szép! Mivel mással is lehetne kezdeni az évet, mint egy jó kis negatívkodással? ;-) Bár nekem aztán tök mindegy merre megyünk, csak jó iránya álljunk ez a lényeg! Jó egészséget és sok pénzt Neked Waszi erre az évre!
Buék Neked is!
Gondolom 200% hogy short a pozi! :D
Ahogy elnézem ma nem valószínű. :-( Otp szerintem összecsinálja magát hamarosan, és lemegy 240-250 közé, persze lehet hogy csak egy gyorsan múló rosszullét lesz belőle...
Sziasztok! Buék mindenkinek így utólag is! Részemről megtettem az idei év első tétjeit, tenyérdörzsölve várom lesz-e belőle üzlet.
FEDtől is kapják a shortosok a doppingot.
Böfögtek este egyet, erre esett 0.3%ot usa, majd vissza, aztán ott van ahol volt két napon át, alatta meg a gap, mint Bux alatt is.
Shortosok meg már veszik a kés villát a kezükbe.
Ja meg fityesz úgy sem csinál semmit, meg kancsal fas.tolcsy sem...
meg mi van még? ja igen.. kisbüfik kirablása folyik..
meg mi is? ja feldumálok itt hati topikban.
Ja nem, mert nincs pozim. Ha lenne, akkor csak azért beszélnék, hogy rátok borítsak, mondanák a bölcs öreg rókák ezen a fórumon, így hogy nincs, így most nem vagyok felbeszélő.
Pedig csak a véleményem íroom mindenhol, ahol írok, mint más is.
USA lejött 0.13%ot este, meg reggel 0.2%ot.
Már mindenki feni a fogát a s hortra, hogy adni kell.
Vegyük úgy, hogy tegnapelőtt a 2.1%os záró előtti percben állt USA utolsó perces 0.4%os felhúzását visszaadta, így ugyanott van, mint zárása előtt egy perccel 2%on.
BUXban mutattam tegnap a 18730as zónámat, szerintem ott érdemes figyelni, bár gondolom szórni fog boldog boldogtalan, ha megjelenik az első 0.2%os gyertya.
Nehogy tovább fel menjünk, mert hova már? ,-)
EUR/HUF 288.670
ott van mint tegnap zárónknál.
Yo reggelt!
Tegnap mondtam a hitelezés beindulását, nem tudtam pontos paramétereket mondani.
Ma a Világgazdaság foglalkozik a témával fő cikkben:
Hat banknál van támogatott hitel:
Többen felvehetik ez év elejétől az új támogatott lakáshitelt. A legkedvezőbb kondíciókat kínáló hitelintézeteknél már 6 százalékos kamattal is kapható a kölcsön bizonyos esetekben, ráadásul a kamat akár öt évig is alacsony maradhat. Februárban még tovább javulhatnak a kondíciók.
Az év elejétől már fél tucat bank kínálja az új kamattámogatásos, úgynevezett otthonteremtő hitelt. A kölcsön feltételei is puhultak az év elejétől, most már nem csökken évente a kamattámogatás mértéke, hanem az első öt évben végig fix marad. Használt lakás vásárlása esetén az állam a referencia állampapírhozamok 50 százalékának megfelelő mértékű támogatást ad, új lakásnál 60 százalékos, három vagy több gyerek esetében pedig 70 százalékos a kamattámogatás mértéke.
http://www.vg.hu/penzugy/hitel/hat-banknal-van-tamogatott-hitel-394757
Én az mnb váltásra várok egy nagy esést.. kb febr-márc.. 300-350..attól függ mi lesz..
pénzem 2/3-a eurban..
Sanyikám, neked Új évi fogadalmad volt a derűlátás, szerintem, ez sem normális..))
karácsony előtt úgy vitte át ezt a lélektanilag fontos szintet, hogy észre sem vettük...))
akkor nem volt ennyire fontos kommentelni, hogy fontos színt volt lélektanilag?
Lélektani szint alatt a forint - Hétéves mélyponton a hozamok
Gyorsan elfelejtette a forint a csütörtök reggeli gyengülését. Délután több hullámban erősödött, könnyen áttörte a lélektanilag fontos 290-es szintet. A forint erősödésével párhuzamosan csökkentek az állampapírhozamok, a 10 éves állampapír hozama legutóbb 2005-ben volt ilyen alacsony.
nem mindenki pesszimista..
hát jól van, reméljük hozza a formáját....euro-m 60 %-át eladtam Karácsony óta, a többi biztonsági tartalék...fák nem nőnek az égig, bux 8-ik napja zár pluszban, lassan csak jön a kijózanodás...cds és kötvények is túl jól állnak, lassan a "háziasszony-taxis" beszálló van belőlük...