Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: nincs cím

#585929 Euroman Előzmény: #585927

ezek a pillanat-megoldások nem érdekelnek...sosem éltem így, ha jól ment, akkor sem....ha futja, majd nyáron inkább külföldre megyek 1hétre, az jobban izgat....azért kösz a tanácsot, de nekem ez nem jön be, ettől nem lazulok...most igyekszem a költségeket minél jobban lefaragni, minél kevesebbet fogyasztani, a legszükségesebben kívül semmire sem költeni....patkány matolcsyval kiszúrni:)

#585927 Hathor Előzmény: #585922

Lazíts egy kicsit ,-)

Menj el egy hét wellnesre.

Menj el egy night klubba.

Fogj egy üveg vodkát a kezedbe, húzd meg.. fogd a nőt, vidd el bulizni, csobbanjatok egyet a wellnesz szállóban, nézzetek ki, nézzétek a panorámát az ablakból, pezsgő koccintás, esti séta a friss levegőn, majd egy huppanás az ágyba a csajjal és csak lazíts....

csaj elalszik, kimész a fürdőbe, belenézzel a tükörbe, és azt mondod yeahhh, szép az élet! ,-)

Mindez elérhető egy százasból kényelmesen.

#585922 Euroman Előzmény: #585916

nagyon jól nevelt vagy, hogy már magadtól mondod:) egyébként igen, minden gagyi, és az ilyen elnyomókat, zsarnokokat, mint az ország jelenlegi vezetése, régen igen komoly büntetésben részesítették...a boncaikkal együtt pár év szibériai munkatábor jót tenne....ott focizhatnának is, bár ilyen hassal, már az is esélytelen:)

#585916 Hathor Előzmény: #585904

EUR/HUF 288.9

Megint napi maxos zárónk lett?

Mit fog ehhez szólni maci úr?

tudom, ez is gagyi..

#585903 Hathor Előzmény: #585899

Ezek a havi chartok majd segíteni fognak!

Mindig nem szűkülhetünk!

Emlékszem mit mondtál 2011ben, amikor jöttünk le 18K körül.

Te többet háromszögben nem tradelsz.

Igen. tili toli van benne. alapvetően középre konvergálva.

#585899 BudFox Előzmény: #585889

megjátszuk...csak tudnánk már hogy hol a teteje - vagy az alja 2 éves távon .-)

#585896 Hathor Előzmény: #585894

Év eleje van.

Nézzük meg BUXot a kezdetektől.

VAn ez a nagy háromszögünk, amire érdemes figyelni, na meg 20Ks ellenállási zónára piros vízszintessel.

Kérdés, hogy trenderősítő háromszöget látunk-e?

Ebben a háromszögben még van hely egy ideig, de valami elindulhat.

http://postimage.org/image/617psd3mv/full/

#585894 Hathor Előzmény: #585893

Ezért érek rá 10évet, mert én még csak 4.X-nél vagyok :D

Na jó... hagyjuk a többieket is kibontakozni, hasznos hati információjukat elmondani.

#585893 Tapasz Előzmény: #585892

Én most vagyok a tőkefelhalmozás időszakában, meg már vészesen közeledik az 5. X.

#585892 Hathor Előzmény: #585890

Na ez az amiben én más vagyok.

nekem nem sürgős.

Ráér később is jönni, ráér 10év múlva is, addig elvegetálok.

#585891 Euroman Előzmény: #585879

nekem az ünnepek alatt elromlott a fűtésem....örültem, hogy kijött a szerelő, mert már csak 17 fok volt....igaz egy vagyont kért....gondolom látta, hogy rendesen van berendezve a lakás....nem tarktáltam azzal, hogy egy állástalanhoz van szerencséje...irigyeltem, hogy mennyire érti a szakmáját, és hogy nem baxott el 15 évet 2 diploma és doktorátus megszerzésével, meg élete fiatal, legerősebb 20 évét egy hálátlan, rochadék cégnél..

#585888 Tapasz Előzmény: #585887

Ezek sem ma nyitódtak mind, hanem ma zártam nyerőben, 4 tavalyi swing volt. A három hati short a mai, amiből 1 még nyitva van (úgy látom ma nem lesz zárva)

#585887 Hathor Előzmény: #585884

Ügyes, Gratulálok!

Én már meguntam a daytradet.

Sosem volt célom a tőzsdén napon belül forogni, most sem lesz.

Én megelégeszem a KEG felfele csorgásával, ma volt +8%on is a papír, ez már jó, ha még nem is vagyok plusszos benne.

#585885 Waszeitung Előzmény: #585879

Optimista?Mire? Sztem a felhozott nézetek mind realisták...

Egy év alatt kaptunk 800 milliárd elvonást matótól,ezek után mi jóra számítson az ember?

Hiába a hangzatos,szép szavak,mesék....máglyára..ezek is!