Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Ráadásul ma volt nyerőbe…

#585884 Tapasz

Ráadásul ma volt nyerőben zárt 6 trade-m, vesztes egy sem. Igaz nem nagyok, de a sűrű fillér ...

Re: nincs cím

#585881 Tapasz Előzmény: #585879

Én szeretnék optimista lenni. Szerencsére a család anyagi és egészségi állapota rendben van, úgy is mondhatnám boldog vagyok (lekopogtam)

#585879 Hathor Előzmény: #585878

Senkinek nincs egy optimista nézete sem?

Józsi.. már Te is?? :D

behalok..

éppen elég népbutítás volt már.

Ébresztő! Örüljünk valaminek!

Én ma lementem a gyerekekekkel a mögöttük levő erdőbe csipkebogyót szedni a szép napsütésben délelőtt. Nagyon jó program volt, szedtünk egy másfél kilót, ami elég egy kis c.vitamin feltöltődésre nekünk, mellette B.vitamin a napsugárból!

#585878 hosszhuszár Előzmény: #585876

Persze, támogatásból, van 1-2 tippem, mennyire lesz működőképes a cég....megtámogattatják magukat, úgy alaposan,"működnek" 5 évig, oszt, annyi...ezek már az építési, gép beszerzési, stádiumban nyereséges vállalkozások...))

#585876 Hathor Előzmény: #585873

Azért a három húskombinátot kimentették, Ex már azt is temette, csődöltette, közzé tette még E-star topikban is, mint elretettentő példa.

Salgótarjánban újra indul az üveggyár.

Stratégia megállapodások születnek a kormány részéről.

Audi, Merci azért ide jön.

Nálam soha nem látott érdeklődés indult meg az utóbbi hónapokban az ipari ingatlanok iránt.

Tegnap is egyeztettem bemutatást egy milliárdos ipari ingatlanra.

Eddig csak lakóingatlanokat kerestek nálam, az beállt, semmi kereslet nincs még.

Viszont az ipari ingatlanok mozognak.

Mondják a beruházók, hogy támogatásokat kapnak, 5-8ipari létesítményt keresnek ezen, vagy azon a területen, ahogy személyesen beszéltem velük.

El fog indulni a hitelezés is. Volt róla szó. Eladó ingatlan topikba linkeltem két hete.

FHB is kidolgozott valami hitelt.

Sajnos hitel rész engem annyira nem érdekel, ebben nem tudok pontos adatokat adni

#585875 Euroman Előzmény: #585871

én befektetőként se hoznék ide egy fillért se....ez a kormány velejéig hazug és gonosz...a korábbiak csak buták és pénzéhesek voltak...ebben nem különbözik ez sem

#585874 BudFox Előzmény: #585862

mi is zárva vagyunk jan. 22. éig...csak a rezsit tudnánk kitermelni...inkább pihenünk sokat.

utána úgyis az egész évet lenyomjuk pihenés nélkül....csak a hétfőkön szőkott lenni kis pihenés.

#585873 Euroman Előzmény: #585871

ide a kutya se jött beruházni....ipari park sincs, 90 óta egyetlen komoly cég nem jött ide...a városnak 18 mrd adóssága, és egy szuper balphasz vezetése van...aki teheti, mind kint van, ha festő, asztalos, kőműves stb. lennék, már én is rég elmentem volna ingázónak..

#585872 Hathor Előzmény: #585869

Nincsenek céláraim semmiben!

Ezt többször mondtam már.

Nem volt E-starban sem céláram, nincs Kegben sem céláram, nincs forintban sem céláram.

Én ha lemegy 270re örülök neki. Ha 280ra megy, az is jó, ha 250re az is. 295 fölé már ne menjen lehetőleg, annak ellenére sem, hogy a csapból is ez folyik.

Buxban sincs céláram, emelkedjen, meglátjuk meddig megy.

EUR/HUF 289.766

#585871 Hathor Előzmény: #585868

Hát könyörögj azért, hogy ne haljon be, és menjen a gazdaság, jöjjenek a befektetők, mert a fejlett piacok kifutottak, mi még elnyomottak vagyunk.

Na persze csak szerintem.

#585870 Fornit Előzmény: #585724

Hát ja, velem is pont ez történt, elmondhatom ez az év is jól kezdődik... :(

#585869 Courtney Előzmény: #585851

Azért 270-ig lenne néhány nagyon -nagyon megálló.

Talán az elején:289.5,287,284.

De erre a 270-re azért nagyon kiváncsi leszek,amit napok óta irogatsz.

#585868 Euroman Előzmény: #585864

a pénz nagy része bankban van lekötve...államkincstárba nem adom, inkább szembeköpöm magam, minthogy a fideszt finanszírozzam...tőzsde az egyetlen elfoglaltságom, és a portfóliómat sem akarom magára hagyni...munkalehetőség semmi nincs, korábban jól kerestem....munka nincs, de 80-100K-ért nem is megyek el két minőségi egyetemi diplomával (nem szocped, vagy andragógia)....Ausztriában mosogatóként is br 1380 eur-t kapok, ha behal a tőzsde, akkor az lesz...

#585867 Hathor Előzmény: #585865

Én beveszem.

Nem kell mindent hámozgatni.

Nekem szimpatikusak a lépéseik, annak ellenére, hogy minden pártot letojok magasról.

#585865 Waszeitung Előzmény: #585856

Én szidom mindkettőt...1-2 pozitív látszatintézkedéssel nem tudják semmissé tenni az előtte elkövetett pénzkivétet az emberek zsebéből,féleszű mato 3 csomagját is hiába nevezik másképpen,kibaxás az a javából a néppel.Aztán visszacsepegtetnek pár % ot az elvonásokból,aki ezt beveszi...

#585864 Hathor Előzmény: #585863

Sajnálom a szüleidet és a körülményeiteket, ezért kell már a folyamatos sz@rkupacból kijönni.

Ha így állsz anyagilag, akkor ne tőzsdézzél..

több milkákat fektetsz ide oda, pesszimista szentimenttel.

Tedd a bankba a pénzt, 9-10%okat el lehet érni.

Keresd az infláció követő terméket az államkincstárnál.

#585863 Euroman Előzmény: #585862

közel az 50-hez a 80 éves apám nyugdíja az egyetlen havi fixünk...anyám kerekesszékben élő rokkant...soroljam még?

#585862 Hathor Előzmény: #585858

Nekem is sz@r.

Ha nem megy a gazdaság, ingatlan sem megy.

Nálam jobban nem vágtak szerintem téged össze.

Bankbetétből fizetem a járulékaimat, mert több a kiadás, és költség, cégfenntartás, alkalmazotti bér mint a bevétel.

Mit tudok tenni? Várok, és bízom a gödör aljában.