Regisztráció Elfelejtett jelszó

Szavazás - magyarázat

Re: konferencia

#585987 Bendeguz Előzmény: #585986

ja, hát aki nem dolgozik, de mindenféle fusiból milliárdos, annak nem is kell ilyen :D

#585986 KawaBazsy Előzmény: #585765

Ezek mindenféle munkáltatói igazolást is kérnek, ha igényelnék, hiába lobogtatnám a bankszámlám.. bár ez utóbbi esetben meg tán azt mondnanák, h nekem úgyse kell hitel.. :-)

#585820 prfecó Előzmény: #585799

nekem is cici van meg a családnak is

jó csak figyelni kell a határidőt , lekésed elég húzos a 40 % felett a kt

1 v 2 v3 % -os visszatérítések azért csak egyes helyeken élnek( pl. tankolás)

#585799 Kissherceg Előzmény: #585798

még nem engedélyezte a citi a kihelyezést, utána látod majd :) Én kértem társkártyát is

#585798 pepe01 Előzmény: #585766

Mi az a banner és amúgy sem látom és nekem már van :D

Bazsi biztos már el is kezdte !

Re: nincs cím

#585785 Fornit Előzmény: #585762

"asszonynak is az van, ha használod, fél évente emelik a hitelkeretet"

Ha használnám az asszony hitelkártyáját, sztem nem örülne neki.. :)

#585765 pepe01 Előzmény: #585599

Majd erről is pepegtetek a következő talin, csak neked :D

A Citibanknál akár 51 napig is használhatod a bank pénzét (690Ftért) 30nap + 21 nap. Ráadásul automatikusan vissza lehet törleszteni egy megbízással, a végső határidő leteltekor, tehát észre sem veszed, hogy azt használod. Élelmiszer üzletben 3% visszatérítést kapsz, de bárhol használod 1% garantált.

Nézz utána, nagyon jó kis találmány.

Nem tudom, mi a bajotok …

#585762 Ricsi

Nem tudom, mi a bajotok vele, attól függ, milyen hitelkártya.

Én egyedül a citybankot preferálom, asszonynak is az van, ha használod, fél évente emelik a hitelkeretet. Nekünk már majd 2 milla, azt már lehet tartaléknak nevezni.

#585731 Előzmény: #585591

Izé, tegnap még más volt a kérdés, valami olyasmi, hogy "legyen-e több szolgáltatás a Stockyn"...

Nekem több is van ill. a…

#585637 Primo

Nekem több is van ill. a családnak.Remélem nem kell élni vele de jár hozzá 1millás biztosítás is.

nemmel szavaztam de elvi…

#585619 Ibiza

nemmel szavaztam de elvileg hitelkártyám van..de debitként használom..a bank adott rá hitelkeretet ha jól rémlik..meg küldött otp Amex kártyát..nem aktiváltam..

A lényeg.. ha kellene akkor nem rossz az..főleg ha tisztességes..és ha valamennyi idő alatt visszafizeted akkor 0 a kamat..