Regisztráció Elfelejtett jelszó

Szavazás - magyarázat

igazi hitelkártya a kérd…

#585609 Ricsi

igazi hitelkártya a kérdés, vagy bankkártya? szóval debit, vagy credit?

Re: konferencia

#585605 Kissherceg Előzmény: #585599

640Ft/hó, de a visszatérítések simán kitermelik, nem beszélve a mostani 10.000Ft-os jóváírásról. Illetve a havi fizetésed addig pl lekötheted betétbe vagy vehetsz mtelt :)))

#585599 KawaBazsy Előzmény: #585591

Nekem vmiért még sosem kínáltak, pedig jönnek-mennek a pénzek a bankszámlámon.. pedig tartaléknak jól jöhetne, ha ingyenes.

#585598 Bendeguz Előzmény: #585592

Átmentem a cicibankhoz, mert nulla Ft (már persze nem...), ami nem tetszik, az a bonyolult pontrendszer amit JMF helyett adnak. A K&h-nál legalább kifizették havonta forintban.

#585591 Bendeguz Előzmény: #585590

Ezt inkább úgy kérdezném, hogy ha nincs, miért nincs még? Nem akarsz 1-2-3%-ot visszakapni a vásárlásaid után? Miért, mi bajod? :)

#585590 Előzmény: #585589

A több szolgáltatás nyilván jobb, de azért egy pontosítás, vagy elképzelés segített volna abban, hogy vajon értelme is lenne-e, vagy hogy használnánk is-e ;)

#576880 Ibiza Előzmény: #576848

én soha nem használtam..kipróbáltam..nem rossz az rss..sztem sokan nem is tudják mi az..én is csak sejtem.. rövid hírek.. hírkeresőt használom hasonló céllal.

szerk: nem valami jól működik..vagy már nincs meg vagy csak oldalt ad fel ahol már nem az a cikk van ha rákattintasz..

#576876 Ricsi Előzmény: #576851

Én nem emlegettem eddig, csak itt most eszembe jutott, Tudod, hogy nem ez alapján (mármint TA alapján) kereskedtem eddig sem... :)

#576849 Ricsi Előzmény: #576848

szavaztam, de én sem tudom, mire

te is tudod, ez nem a pf, ahogy figyelem, itt mindenkinek van real, akinek szükséges. Szóval, annak tényleg nem sok értelme van. De én pl szívesen olvasnám a dax elemzéseidet. Arra is szavaztam, "nyertem is", mégsem tudom olvasni. Kár érte... :))

#576848 Kissherceg Előzmény: #576847

részben igaz, de azt se látom, hogy jelenlegi oldalon pl mennyire használjátok az RSS olvasót?

grafikonokat se használták sokan, kellett real time forex, azt is naponta 15en nézték meg kb..

#576847 Sly-- Előzmény: #576839

Ha sorolnál fel választási lehetőségeket, hogy mégis milyen szolgáltatásokra gondolsz, és azok közül lehetne mondjuk szavazással választani, annak több értelme lenne.

Így nem igazán tudjuk, mire mondunk igent vagy nemet, nem sok értelme van a kérdésnek.

Gondolom emiatt nem is nagyon válaszolnak.

#576846 pepe01 Előzmény: #576839

Ez meg már milyen kérdés? :D

Szavaztam!

Kondiba bejön a srác az öltözőbe és elkezd torzított hangon ordítani:

Kik vagyunk?

Nők!

Mit akarunk?

Nem tudjuk!

Mikor akarjuk?

Most!

#556043 Kissherceg Előzmény: #539214

ismételten új a téma, kérlek szavazzatok, mert véleményetek szerint lesznek könyvek.

Előző szavazás végeredménye:

Kereskedsz kis papírokkal?

28 Igen

41 Nem