Regisztráció Elfelejtett jelszó

AMD

Re: nincs cím

#585588 Roberrtto Előzmény: #585398

2.6$ áttörésével próbálkozik, de visszapattant elég szépen.

Az egy elég stabil támasz. Jó lenne átvinni.

#585398 Roberrtto Előzmény: #585335

Nem tudom ez mennyire jó vagy rossz, lehet jön helyette, új hatékonyabb vezető.

A tech cégeknél megy az ide oda áramlás, egy időben facebooktól előtte googletól mentek el sokan.

Én a termékpaletta sikerében bízok, persze ehhez kellenek a jó megállapodások is ami már a vezetőkön múlik.

Nagyon érdekesen rángatj…

#585289 Roberrtto

Nagyon érdekesen rángatják ezt a papírt, kicsit nekem a first solarra emlékeztet 18-25$ között.

1-2 nap nagy esés, majd hirtelen vevők és emelkedés.

Annyi közös midnenképpen van bennük, hogy itt is szép kilátások vannak, talán kockázatmentesebben mint first solarnál.

#584513 Roberrtto Előzmény: #584489

Szeritnem nem kell mindent technikai alapon nézni.

2$ alatt ez olyan mint a a nokia, egyszerűen sokkal többet ér a cég, mint a tőzsdei árfolyam.

Én amúgy se technikai alapon kereskedem ezekkel, ezek a papírok nem erre valók, arra ott az apple, google stb.

Az amd-vel szerelt microsoft surface-től sokat várok, igaz az még nem most lesz.

#584489 ikszf Előzmény: #584475

+8.... ja, nem gyenge... biztos nagyon shortos az állomány

De mikor máskor nézné meg a 2008-ban ott hagyott kanóc alját, ha nem most?

Nem tudom.

#584293 Roberrtto Előzmény: #584278

Bezony én is lemaradtam, addig addig vártam amig elment a hajó, de van egy érzésem 1 év múlva már a 10$-t nyaldossa majd...

Amdnél nem esek ilyen hibába, már belevettem és tartom.

Facebookba szállok át esetleg 20$ alatt vagy zyngába 2$ alatt.

Sokkal jobb cuccokat hozznak ki amdnél mint egy éve, kizártnak tartom ,hogy tartóssan ezen a szinten legyenek, tabletfronton ha tudnak virítani valami jót, akkor meg kilövés.

Igazából az kellene nekik ,hogy egy nagy gyártó mögéjük álljon, egy lenovo, toshiba, acer vagy bármi és az ő cuccaikat nyomnák.

Tőzsdei árazása jelenleg vicc szerintem, intel 100 mrd $, amd meg nincs 2 mtd $...

#584278 Zotya32 Előzmény: #584277

banyek a nokaki is hogy elszállt... nyáron még 400 ft körül volt, most meg 900 környékén van

Szeritnem itt is valami …

#584277 Roberrtto

Szeritnem itt is valami hasonló lesz majd mint nokiában, nem rossz cég ez, ahogy nokia sem.

Csőd esélye szerintem 0, max felvásárlás.

Az új processzorok amiket gyártanak jók a visszajelzések szerint, tabletre is fejlesztenek, szóval nem lesz rossz ez.

Felvásárlás meg szóba jöhet, régebben már rebesgették apple-t még jóval magasabb árfolyam mellett, nekik jól is jönne szerintem.

Re: amd

#579685 ikszf Előzmény: #579599

Sztem egyelőre csak kivette a 2 hete otthagyott felszúrás kanócát. Innen már nem merném longolni.

#579599 Roberrtto Előzmény: #574414

Elég szépen megy fel, sajna nem vettem 2$ alatt.

Én optimista vagyok a céggel kapcsolatban, tabletszegmensben tarolhatnak az amd-s gépek jővőre, kérdés, hogy mennyire fognak rákapni a gyártók.

#574414 ikszf Előzmény: #574395

Egy ideje nézegetem, szerintem lemegy és kiveszi a 2008-as tüskét 1,60 körül, aztán hosszú szenvedés után előbb utóbb érkezni fog egy partnerségi vagy felvásárlási sztori, mert egyedül nem fogják bírni. 1,6 felett valamivel erősen gondolkodni fogok egy vásárláson, mert látszik, hogy a felvásárlási pletykákra hogy meghúzták kedden, tehát a piac ki van éhezve ezekre a hírekre.

De technikailag nem néz ki jól, hogy a pletykából végül csak egy baromi hosszú felső kanócra futotta. Ha felfelé nem tud menni, akkor megy lefelé.

amd

#574395 Roberrtto

Figyelgeti valaki AMD-t?

Nagyon durva esésen van túl, de ha jól tudom lesznek processzoraik a táblagép és ultrabook piacon ahol a legnagyobb fellendülést várják.

Egy kockázat van csak a dologban, notebookokba eddig is jó cuccokat gyártott amd, viszont az intel lobbi nagyon galyravágja őket szerintem.

Kérdés, hogy ez ellen tudnak-e valamit tenni a gyártókkal egyetemben.

Régebben is olvastam egy pletykát, hogy esetleg apple felvásárolhatná őket, nem tudom ez mennyire valós dolog.