Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#585203 exmnbs1 Előzmény: #585157

úgy próbáltak tenni, mintha nem olvasták volna az új ellenvéleményt, és úgy fogadták el

de az 5-ponttal önmagukat buktatták le)))))))

#585201 exmnbs1 Előzmény: #585152

hogy mik vannak, az először nyereséges mérleg először 2m EUR-ral kisebb veszteséges, majd -8.9m EUR-os nov 30i IFRS immár kb -9.9mEUR-os "eredményes" lett

de a csúnya auditoroknak ez sem elég))))))

a lánycéges beosztotakból lett FB és audit Bizottság ismét a topon, az 5. pontban üdvözli az új kiadott

könyvvizsgálóiban nem szerepel 1-2 új megjegyzés, majd úgy csinál a következő bekezdésben mintha nem is létezne

Re: Dráma az E-Starnál: mi lesz a vállalati kötvényekkel?

#585193 matgab Előzmény: #585185

Prfecó,

Úgy tudsz válaszolni az üzenetre, ha az üzenet mellett lévő V betűre kattintasz...

Arsene Lupin,

Mondom, a bűnügy megtörtént, itt már csak az ügyészség munkájának eredményességére fogadhatunk. Hacsak nem feltételezi, hogy maga a nyomozás is büntetőjogi kategória lesz.

#585192 Arsene Lupin Előzmény: #585187

Írtam már, hogy úriember bűnügyre nem fogad pénzben vagy materiális javakban. Tipikusan gentlemen's bet kategória.

#585187 prfecó Előzmény: #585174

matgab mellett fogadok

tétem egy üveg lengyel vodka sztem a Zuborowska jó lesz, Soós Cs is azt issza kint.

Magyarországon a hóágyukat nem fogják elkobozni , mert addigra hógolyókra lesznek átkönyvelve és Kecskeméti Judit a pr manager bebizonyítja , hogy Isten küldte .........

Lengyeleknél kicsit ellenségesebb a légkör E-STAR vwezetői körül ( EETEK), Romániában meg a frissen végzett summa cum laudés ügyvéd próbálja a szart összelapátolni

#585185 prfecó Előzmény: #585158

találtam valamit , de nem értem a válaszolási szisztémát (csak három régi konfist jelöltem be, öreg barlangi medve jelentkezett is)

régi emil él már figyelem is, de lehet őstermelőmagyar@gmail.com ra is küldeni

#585174 Arsene Lupin Előzmény: #585166

A bűnügy de facto történt meg, legalább is szerintem. A de jure állapotig még hosszú az út.

Továbbra is tartom, hogy úriember nem fogad bűnügyekre, de ha úgy érzi, hogy nagyon beégtem a jóslatommal, szól, és küldök egy üveg Asti Cinzanot.

#585166 matgab Előzmény: #585160

nem bűnügyre fogadnánk, hanem büntetőjogi eljárásra, hiszen a bűnügy már megtörtént...

Rendben Taresz, egy Asti Cinzano!

Te arra fogadsz, hogy lesz börtön Csabinak, én arra, hogy nem! (Lakhelyelhagyási tilalom esetén is nyersz, ha az már a végleges ítélet!)

#585160 Arsene Lupin Előzmény: #585159

Úriember bűnügyekre, háborúkra és egyéb katasztrófákra nem köt fogadást.

Egyébként a sitt fizikai védelem lenne Csabikának.

#585159 matgab Előzmény: #585157

fogadsz velem egy üveg pezsibe, hogy 5 éven belül nem lesz leültetve Csabika?

#585158 matgab Előzmény: #585155

megtaláltad már az üzentet? a profilodnál az üzenetek fül...

#585157 Arsene Lupin Előzmény: #585152

Az elvileg független AB és FB jelentésében véletlenül igen nagy a szövegazonosság.

"Véleményünk szerint a konszolidált pénzügyi kimutatások az ellenvélemény alapja 6., 7., 8. és 9. bekezdéseiben ismertetett tényeknek a konszolidált pénzügyi kimutatásokra gyakorolt hatása következtében nem mutat megbízható és valós képet az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. „cs. a.” 2011. december 31-én fennálló vagyoni és pénzügyi helyzetéről, valamint az ezen időponttal végződő évre vonatkozó jövedelmi helyzetéről és cash-flow-iról az Európai Unió által elfogadott Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardokban foglaltakkal összhangban.2

Ebből egyértelműen felszámolás lesz. Csak egy barom menne bele ebben a helyzetben a konverzióba. Jöjjön a felszámolás, a nyomozás, stb.

Ha valaki szeretne jó áron alig használt hóágyúkat beszerezni, várjon pár hónapot!

#585156 Zotya32 Előzmény: #585155

50 millióért én elviszem az otp-s részt, bár közöm nincs hozzá :)))