Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#585031 Fornit Előzmény: #585023

Azért nem egy kategória :) Megnéztem Don Thompson nem visel garbót sem a képein :)

Bár itt van a Ronald McDonald/Guszti Bohóc hasonlóság. :)

#585023 Bendeguz Előzmény: #585011

hááát, a meki hetes csártja nagy hasonlóságot mutat az rfv első éveivel, lehetne erről is cikket írni! :)

#585020 Kiss Zoltán Előzmény: #585004

Néha az az érzésem,ha valakinek van szeg és kalapács a pincéjében néhány hét múlva akár a BÉT-en is megjelenhetne egy kis sztorival,stb mint barkácsáruház!Szóval tény komolytalan az egész!

#585005 Bendeguz Előzmény: #585002

A felfelé körben (2 év) érdemes volt maradni. Ezt sajna csak utólag lehet megmagyarázni, előre senki se állíthatja, hogy létezik olyan cég, ami csak emelkedni tud :(

#585002 Kiss Zoltán Előzmény: #585000

Szerencsére nem annyira!Meg remélem ledolgozható!Valaki tavaly tavasszal azt mondta,rossz a

taktikám,a folyamatos ki-be ugra!Vegyek egy fundamentumot aztán üljek rajta,én meg cserébe

az "ülő" taktikáért, ajánlottam neki ezt a sz...t!Kvittek vagyunk!Egyébként köszi a kérdést!

#584999 Kiss Zoltán Előzmény: #584997

Na akkor nemcsak részvény,hanem pogi szórás is lesz!

Más:Tavaly karácsonykor még meghatóan olvastam az így kezdődő sms-eket "új csillag született

az égen.............."most már!:(

#584998 Arsene Lupin Előzmény: #584985

A hóágyúzás zabálja az energiát és a vizet, és pusztítja a környezetet. A zöldek ellenzik. Ennyit Csabikáék k*rva őszinte, hülyítő zöld energia rizsájáról.

http://www.sielok.hu/rovat/sitechnika/cikk/hoagyuzas/

"Vízmegtakarítás miatt a sík területeken 25 cm-nél, a lejtős területeken pedig 40 cm-nél nem lehet vastagabb a műhó."

http://hvg.hu/sport/20121226_A_karacsonyi_tavasz_ellenere_megmaradt_a

"Meglepően jól vészelték át az eplényi sípályák a karácsonyi meleget és esőt: az 50-60 cm-es hórétegből alig olvadt el - közölte az MTI-vel a síaréna marketingvezetője szerdán."

#584987 Fornit Előzmény: #584985

Vagy csak felhúzták a szerdai pogácsazivatar előtt.

A halottak napi előtt is ilyesmi történt.

#584985 Kiss Zoltán Előzmény: #584792

Most olvastam!Az Eplényi sípálya hóágyú kapacitása nagyobb mint az országban lévőké együttvéve!Ez lehet a "rally"oka!:)

Re: Beragadt vagy hülyít?

#584951 Arsene Lupin Előzmény: #584903

Azért ennél nagyobb szókinccsel rendelkezem. Arról nem is beszélve, hogy állítólag szexisták a beírásaim. Lehet, hogy a sz*rgalacsin Önben már ilyen gondolatokat ébreszt?

Amúgy kimondottam örülök, ha az idegeire megyek, bennfentes rézb*szó klón. Remélem, a nyomozás során elkapják a klónok t*két is.

#584927 Janicroft Előzmény: #584903

így van, az árfolyam pedig megjárta az 5240 - 154 forintos sávot és utóbbihoz áll még mindig közelebb..... Szóval lehet bßsztatni Lupint csak nem biztos hogy bármi alapod is van hozzá...

#584906 rbbj11 Előzmény: #584903

már nem azért, de ő ezzel a pár szóval is többre vitte, mint te, legalábbis estar háza táján ;)