Akinek jó a memóriája, még emlékszik, hogy milyen "cikkek" születtek, amikor pl. a tolvajmédiában tömni kellett. Átlátszó.
Akinek jó a memóriája, még emlékszik, hogy milyen "cikkek" születtek, amikor pl. a tolvajmédiában tömni kellett. Átlátszó.
már csak 12 tőzsdenap és "szerencsére" vehetek korlátlanul E-Start ( leánykori nevén 2600 Ft-ért jegyzett szarkupacot) és Korányi G. Tamás módszerével tiszta lehet minden pozi :-))
kedves öreg Medve
A matematikához nem nagyon értek, a mesékben viszont már régen nem hiszek.
A matematikában (lásd: számtan-mértan esetleg számolás-mérés) nincs szűken belefér kategória.
Egyszóval belefért.:)
forg 5.8mHUf 36K db
ezért kár volt égetni magát (x)
És a jun első felétől a tizedelében sem lettek új bukták az addig beragadtakon felül :)
Ez így szokott lenni.:)
Én viszont elismerem a bukómat (a hülyeségemet) is.....mások nem annyira:)
Érdekes, hogy mindenki csak keresett a felrántásnál.
Amúgy a 4xx és 5xx közé nagyon szűken fér bele a több, mint 30 százalék, és azt a sávot már több háryjános is magáénak mondta.
fórumuk már megszűnt...
Valóban lehetett vele keresni. 4xx-től 5xx-ig fogtam is rajta több, mint 30 %-ot.:)
Annyi kis bibi van a dologban, hogy harmadannyi mennyiséggel mertem csak ezt megtenni, mint amennyivel 10000-től 3700-ig buktam 63 %-ot......:(
http://tozsdeforum.hu/gazdasag/hangulati-rali-a-tozsden/
"Önmagában, persze, nagyon elszomorító, hogy az elmúlt évek egyik fundamentálisan talán leginkább megalapozottnak tűnő növekedési sztorija ennyire rövid idő alatt hangulati raliba torkollott. Hiába ül azonban a hazai befektetői társadalom nagyobbik része esetenként több ezer forintos bukóban, hiszen alig egy éve még 10 ezer forint felett forgott a részvény, a mostani “underground” sztorival is szépen lehet keresni, hiszen 25 százalékos emelkedésnek lehettünk tanúi néhány nap alatt."
Amerikában sitteltek már le gazdasági újságírót.
És még kecsegtet is:
"Ami még itt az ezer forint alatti tartományban is „tisztes” nyereséggel kecsegtethet."
http://tozsdeforum.hu/tozsde/meg-feltamadhat-az-e-star/
"Mégis lehet, hogy korán temettük az E-Start. Az alternatív energia ágazat nyilván nincs halálra ítélve. Ha megkegyelmeznek a hitelezők, s valahogy kiheveri a társaság a gyors növekedésből adódó gyermekbetegségeit, talán talpra állhat. Láttunk már ilyet a tőzsdén."
Hasonló gyöngyszem a szerzőtől:
http://tozsdeforum.hu/tozsde/miert-tepik-az-e-start/
"Vegyük észre, hogy a papír nagyon olcsó, ahogy mondják, „opció áron” lehet venni belőle. A ma reggeli emelkedés mögött tehát meghúzódhat egy olyan spekuláció, hogy a kötvényesek kifizetése néhány héten belül valamelyest konszolidálhatja az árfolyamot. Ami még itt az ezer forint alatti tartományban is „tisztes” nyereséggel kecsegtethet."
Ordenáré, aljas és pofátlan hülyítés.
A Tőzsdefórum szégyene.
A jól tömörített hó az északi lejtőkön +2-3 fokig nagyon jól tartja magát, alig olvad. Ráadásul a hóágyús vízbe kevernek valami titkos dolgot, hiszen a műhó tovább megmarad a természetesnél. Pont emiatt sárga a fű a sípályákon nyáron is.
A ganajtúró szerintem jobban illik az E-Star forintozókra.
Ennek a Geotrupes stercorarius-nak mi a különlegessége?
A Dytiscus marginalis lárva, egy igazán különleges ragadozó.
Geotrupes stercorarius