Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#584298 JP Előzmény: #584273

Nem csak ennyiről volt szó: Én nem hittem, hogy tudok vele keresni! , és ez egy spekulánsnál fontos a döntésnél, mielőtt bevásárol :-)

#584284 rbbj11 Előzmény: #584267

mégis miért? A névérték varázsa? Humetnél, econál és megannyinál nem jött be a névérték varázsa....

#584273 prfecó Előzmény: #584269

itt vagy őreg medve.........

nem hittel benne , hogy lehet vele keresni és bukni is DDDDDDDD

#584265 Fornit Előzmény: #584263

Bízik a 8 ft-os betontámaszban. :)))

De egy felszorzással az is törhető. :)

#584264 prfecó Előzmény: #584163

szeva matgab .

emlékszel négy évvel ezelőtt milyen jókat beszélgettünk erröl a céggel kapcsán

#584262 rbbj11 Előzmény: #584198

"Őszintén szólva, az már önmagában döbbenetes, hogy ez a cég még mindig rendelkezik adószámmal és hogy a tőzsdén forognak a részvényei."

egyetértek, döbbenetes, hogy még van adószámuk. Az meg pláne, hogy annak ellenére, hogy még mindig nincs 2011-es megfelelő beszámolója sem és számos tőzsdei szabályt nem tartott be, még mindig kereskedhető. Döbbenetes, röhejes, katasztrófa. Bizonyítvány ismét az országról is.

#584228 Camilla2 Előzmény: #584198

A B kategoria egy része ilyen,hányra irták már ezt,és mi történt,semmi,forintoznak vele ,ennyi,szerintem,ez is olyan lesz,higitás és lesznek még hullámok,átbaszás , lesz aki jól jár ,lesz aki megint beragad.

#584205 Előzmény: #584202

"Az alapok és a bankok minimum felelőtlenek voltak. Az ő érdekük az, hogy NEHOGY kiderüljön, hogy bűnrészesek."

Ha csak simán bebukik a cég, akkor az nettó veszteség - aggódjanak a részvényesek - de nem lesz személyes felelősségrevonás.

#584202 Arsene Lupin Előzmény: #584198

Az alapok és a bankok minimum felelőtlenek voltak. Az ő érdekük is, hogy kiderüljön, hogy nem bűnrészesek.

#584201 Kiss Zoltán Előzmény: #584200

Az RTL klub is benne van tegnap előtt azt mondták,hogy Eplényben 50cm a hóvastagság!Hol a fagyasztóban!???

#584200 Kiss Zoltán Előzmény: #584163

Pont tegnap gondoltam rá,mi van ha ő szólt az önkoriknak,hogy most már nem kell fizetni!Mindig beadtak valami hírt,hogy a kisbüfik azért tartsák,vagy vegyék vissza!

#584198 Előzmény: #584181

A kérdés az, hogy lesz-e olyan nagyszereplő az ügyben, akinek érdekében áll, hogy ebből az egészből bármi kiderüljön. És mivel számukra is elég erősen ciki lenne ha kiderülne, hogy felelőtlenek voltak (bűnrészesek?) ezért ez korántsem biztos, hogy az érdekük Ha meg nincs ilyen nagyszereplő, akkor még Baumag-Globex ügy se lesz az egészből.

Őszintén szólva, az már önmagában döbbenetes, hogy ez a cég még mindig rendelkezik adószámmal és hogy a tőzsdén forognak a részvényei.

#584181 Arsene Lupin Előzmény: #584163

Túlzottan összeesküvés-szagú a története. Biztosan lesz társas alakzatú minősítés, de nem ilyen széles körű. Szerintem az alapok és a hitelezők át lettek verve. Ennek ellenére azon az oldalon sem ártana egy vizsgálat és megfelelő felelősségre vonás.

A nyomozás viszont remélhetőleg feltárja, hogy kik voltak az agyatlan határidős longok másik lábánál. Érdekes dolgok derülhetnek ki.