Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#584180 Arsene Lupin Előzmény: #584175

Nincs mit meglovagolni, nem lesznek hullámok. A cég menthetetlen.

Normális ember nem fogyaszt dögkútból.

#584175 Camilla2 Előzmény: #584163

Én a megeggyezést nem kötvényesekre gondolva irtam,hanem egymás közt,szépen megosztoznak a maradékon,a részvényesek meg a kötvényesek szivnak.Maximálisan egyetértek veled .Pár kör még lesz,azokat kell meglovagolni,ennyi.

#584163 matgab Előzmény: #584159

Csabika ultralongon volt EETEK-ig, ott szólt az önkoris haveroknak, hogy most már nem kell fizetniük. Onnantól fogva átült turbo shortba és azóta is akkora vigyor van az arcán, hogy a plasztikai sebésszel erősítette meg a füleit, hogy körbe ne szaladjon a szája önkéntelenül!

Sitt hogyan lenne, amikor az önkoris politikai haverok is nyakig benne voltak felfele is lefele is?!

Nem lesz itt megegyezés, max 1-2 kanyar, amin még lehet nyerészkedni. Az OTP is meg vagyok róla győződve, hogy óriás plusszal szállt ki, meg az EETEK menedzsment (tulajok) meg még talán az Aegon is, de ők ne biztos.

Aki nagy bukót szenvedett, az a kisrészvényesek, az Aviva, az Utilico és a beszálllítók esetleg 1-2 óvatlan bank... (melyik marha bank adott ezeknek pénzt utoljára?).

Csabiék , mint ex brókerek pontosan tudták mitől döglik a légy, tudták, hogy ezt egyszer lehet eljátszani az életben, akkor viszont akkorát kell lopni, hogy később már soha az életben ne kelljen dolgozni...

Ezért beszerveztek mindenkit akit kellett (önkik, OTP) és nem olyan amatőr módon , mint a KEG,PHYL, AAA egyből rabolták ki az embereket, hanem felfújtak egy kis lufit óriásira és mikor már nem bírta volna sokáig a lufi a fújást, akkor ők maguk vették elő a tűjüket és szúrtak bele a lufiba...

De olyan szépen csinálták, hogy mi még mindig azt hittük, hogy fújás van, közben már ezerrel ment a sz.opatás, és mi még mindig azt hittük, hogy a fax jó oldalán állunk...

Hát nem!

#584159 Camilla2 Előzmény: #584007

Zavaros,de csak nekünk,nem lesz itt sit,megeggyeznek ők, a fönökök mindig megeggyeznek a koncon,ne felejtse el.. és én biztos vagyok benne hogy Csabikának van még a tarsolyában,amit,ha fel akarnák áldozni előveszi .. közel nincs ennek még vége :-), már irtam sokszor ,hullámokat lovagolni kell !

#584109 Zotya32 Előzmény: #583999

15-61 ft...

szép...

ekkora lopást a phylaxiások sem tudtak csinálni... mindenesetre szépen kúszik felfelé a bét-en elkövetett legális lopások értéke.. én meg azt hittem, hogy a phylnél lejjebb már nincs... ahol 5 milliárdot tudnak "leírni" apportos veszteség után... hát itt sikerült 10 milliárdot eltapsolni... de mint tudjuk pénz nem vész el csak átalakul... magánvagyonná :))

#584039 Bendeguz Előzmény: #584010

Lupin bá, magával álmodtam! Az volt benne, hogy Ön valójában is GVO nyomozó és igazak voltak Former "vádjai". A Tigra nem derült ki, gyalog jött. :D

#584007 Arsene Lupin Előzmény: #584006

Ezt mondom, zavaros a helyzet. Ilyenkor legjobb a felszámolás és a nyomozás. itt hamiskártyás ellen megy a játék.

Meséltem már a vadnyugatról...?

#584006 exmnbs1 Előzmény: #584002

Sandlinges visszavette vajon a múltkor nem prezentált pakkját?

a számításokban nincsenek benne a várható peres bukcsik

#584002 Arsene Lupin Előzmény: #583999

Szépek a grafikonok, de semmit sem érnek, ha nem tudjuk, hogy mi van még eltitkolva, és mi rejtőzik a szekrényekben. Annyit tudunk eddig, hogy Csabika nem az igazmondásáról híres, ritka nagy svihák. A vadnyugaton már...

#583994 Arsene Lupin Előzmény: #583988

Értse már meg, hogy nem lesz megállapodás, abban csak Csabika bízik. Nincs olyan barom,a ki belemenne egy hígításba, miközben nem tudni, hány csontváz lapul a szekrényekben. A lengyel gyémánt státusza például nem ismert.

Felszámolás, nyomozás, sitt. Ez a menü.