itt oldalt meg kell szavaztatni,nem is kérdés
itt oldalt meg kell szavaztatni,nem is kérdés
Na jó, legyen a 4-es:)
Hogy legyen utalás a Scotland Yardra is, azt javaslom, hogy a logóban legyen egy liba, amit éppen kifoszt a medve és a bika.
Csak a V betű láttán nehogy a kerálypártiak elbízzák magukat :-P
Ez az! :-) egy "V" chart ahogy egy kecsege (szabadúszó befektető) S betűt formázva tekereg benne. Elég nyúlánk hal :-)
A V alakzat mintájára egy nem egyenlő szárú V betű (chartosan kivitelezve) és valahogy integrálva egy nagy S betűvel?
1-es
:D eszembe se jutott, de köszi :)
A logo nem csak a honlapon fog megjelenni, ezért egyszerűt és egyedit kellett kitalálni. Bikamaci összetett
pf...:-)
ez már nagyon erre hajaz :-)
Az egyediséget díjazom, csak illeszkedjen az arculatba. Pláne a forum hangulatába....valahogy jelenjen meg hogy itt parázsviták vannak, és eltérő nézőpontok.
Legyen benne egyszerre az anarchia és az elegancia, az összetartozás és az invidualizmus :-)
Szerintem, az első koncepciót kéne továbbfejleszteni: a betűk valahogy chartot formáznának vagy ilyesmi mint ahogy a zsiday.hu-nál van a medve-bika alakzatban.
vmi egyedit akartam, amihez hasonló sincs nemzetközileg se. Sikerült :)
Az S betűt kellett vmi keretbe rakni és a pajzsra esett a választás. Megvédi a pénzed ha a stockyt olvasod :)
Én nem értem sem a pajzsos (biztonságtechnikai cég?), sem az építőkockás (játékforgalmazó?) "SLY" koncepció lényegét.
Szia Herceg,Én a 2-es pajzsba az 5.verzió grafikonját tenném,de ha nem lehet,akkor az 5.verzióra szavazok.
Nem tudok kattintani a verziókra az emailemben.
1. tetszik amúgy