Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#583777 Fornit Előzmény: #583727

"Az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. szerda este sajnálattal tájékoztatta a részvényeseit, hogy a péntekre meghirdetett közgyűlés nem lesz határozatképes, ezért az nem kerül megtartásra. "

Világvége miatt elmarad! :))

#583769 rbbj11 Előzmény: #583719

ezt igen telibe találtam, megmondtam, hogy ez lesz. Még a rv-kötvény konverzió arányát is nagyon jól lőttem be. De várjuk meg a végét

#583753 Zotya32 Előzmény: #583739

már követni sem lehet, a végén még jó lesz a phyl-nek, majd apportálják a maradék kakispelust.

#583739 macika Előzmény: #583734

ez csak egyik szereplő, mert a raffi még betehet a higítós játékosoknak egy bodicsekket

#583734 Zotya32 Előzmény: #583730

"Az eddig is valószínűsíthető volt, hogy a közgyűlési napirendi pontok között szereplő 5 millió darabos részvénykibocsátással a kötvényeseket nem lehet megállapodásra sarkallni. A jelenlegi árfolyammal számolva ugyanis a kibocsátandó 5 millió új E-Star részvény összértéke alig több mint 1 milliárd forintra rúg, miközben a kötvénytartozások összege névértéken közel 7 milliárd forint. Ez azt jelenti, hogy a pillanatnyi árfolyam alapján a kötvényesek a követelések mindössze 15%-át kapják meg, ami jóval alacsonyabb az E-Star visszavásárlások során tett vételi ajánlatánál (bruttó 26%), amin ezek a szereplők nem voltak hajlandók megválni értékpapírjaiktól. Az 50 millió darabos tőkeemelési igény mindenesetre jól jelzi a kötvényesek szándékát: minél kisebb potenciális értéket akarnak hagyni a cégben a meglévő tulajdonosoknak, minél inkább ki akarják hígítani őket."

Ez olyan mértékű hígítás…

#583728 Kiss Zoltán

Ez olyan mértékű hígítás mintha a pöcegödörbe öntött forrásvíz a másik oldalon buborékos

ásványvízként jelenne meg!!!

#583723 Grizzly Géza Előzmény: #583721

Kötvényesek diktálják a feltételeket ezek szerint... Soós 600k-ja semmit nem fog érni... Ha még megvan neki egyáltalán.

#583721 walex Előzmény: #583719

Ez már nagyon médiás feeling...

50 millió új papír lehet. :-O

Egy tekercs budipapír többet fog érni, mint ez.